- Konu Sahibi pembe dusler
-
Bu sizin yalan soylemenizi akliyor mu?Konu dogru hanfendii.isim gucum yok niye boyle biyalan atim elime ne gecicek komikmisiniz yaa..yalan kimlige gelince siniftaki velilerde muzdarip ama ses cikarmiyolar.ben yanlis geleni her zaman hocaya konusmusumdur.hatasinikabul eden bi hoca degl kesinlikle.biveliolarak hepben sivrildim haksizliga gelemedigimden.ve buson sene oglumun dersleri iyi sukur.benim sikayet ettigimi ogrenirse derslere kotu yansimasindan korkarim.hepsi buu
Peki siz ne onerirsiniz hanfendi 4 senelik emek bosami gitsin.arti kesin yapicam falan demedim sordum fikir almaya calistim napsam ne etsem boylemi soylemi dedim.bi arayistayim anlatabildim..Bu sizin yalan soylemenizi akliyor mu?
Bakin ben ogretmeni savunmuyorum tanimiyorum bilmiyorum belki dogru belki eksik.
Ama muhatabinizla sorunu konusmaniz cozemezseniz yetkililere gitmeniz gerek.
Bir de ben ne sebep olursada yalan sylemeyi dusunmenizi etik bulmadim. Dikkat ettiyseniz o msj niza cevap yazdim
Tabiki kurallar ikazlar olmali.kisinif bi duzen icinde olsun.ama bu kisisel haklarina girerek degil.teneffuse cikmak ve beden dersi milli egitim verdigi ders her ne kadar onemli bi ders olmasada.cocuklar seviyo.bu hakki ellerinden alamaz bi ogretmen.teneffus adi ustunde nefes.herogrencinin hakki..heleki camlar kapali kis ayi .hastaligi vs.arti 42kisilik sinif teneffuse cikmayinca sinifin icinde napsinlar birbirlerine giriyoo al sana bi sorun dahaa.su meselesi her insanin ihtiyaci olan.siz ogretmenler bu cezalarin nesi dogru evet 40 kisilik sinif evet zor zapdetmesi.ama böyle işkence cektirerekmi yola getiriceksiniz öğrencileri.ogrencilerin kinini kazanırsınız anca böyle ve bu eğitime girmez.bana bu cezalar öğretmenin acizligini gösterir..Dilekceye yanlis isim yazmayi dusunuyorsunuz
Yani yalan yanlis kimlik vererek ise baslayacaksiniz. Peki kimligini yalan soyleyen birinin yazdiklari ne kadar dogru olur ben bunu sorarim.
Hanimefendi bende ogretmenim teneffüs beden cezasi veriyorum peki neden biliyor musunuz
Verebilecek baska bir uyarici yok.
Olumsuz davranislarda olumlu uyarici ortamdan alinir. Bu egitimin dikkat edin egitimin dedim hayat boyu yani 2 yas 4 yas 8 yas 18 yas fark etmezm.
Ogretmenin davranışlarını yazmissiniz peki ogrencilerin ya da cocugunuzun sinif ici davrnlari hakkinda neden bilgi vermediniz.
Sinif Ogretmenleri sadece ders anlatmaz. Cocuklara davranis kazandirir. Degerler egitimi verir. Sinif icinde bunlari kazandirmak icin sozlu ve fiziksel siddet disinda( bunlari yapan ogretmenler hemen sikayet edilmeli)
tabiki siz velilerin hosuna gitmeyecek ikazlar uyaricilar kullanmaliyiz.
Oz elestiri yapinm biraz ve ilk is ogretmenle konusun. Biraz SAYGIYI hak ediyordur diye dusunuyorum. Ogrermenle konusmadan yok mudur yok bimer hemde tenefuse bedene cikarmadi diye.
Sorun once muhatabi ile görüşülür cozulmezse bir ust amirine. Yine cozulmezse bir uste gidilir.
Kolay demi git sikayet et. Peki ya hakli nedenleri varsa gunumuzde egitim sisteminde istediniz gibi harcayin ogretmeni.
Hemde yalan isimle. Siz cocugunuza boyle mi ornek oluyorsunuz istedigin zaman gerekirse YALAN soyleyebilirsin.
Peki ya cocugunuz ogtetmeni hakkinda eksik seyler anlatıyorsa...
Vicdan diyorum
Sizde kendi cocugunuz size yanlış bisey yaptığında onu aç susuz birakicaksiniz heraldede..sizden de çok iyi anne olur o zaman..bide prangalar vurun tam olsun..Allah siz ve sizin gibi zihniyetteki öğrenci ve çocukları korusun ne diyim daha..susuz bırakılması normal.benim yanlış isim yazmam garip geldi..zynpçocuğunuz st: 48853187 .!.:Dilekceye yanlis isim yazmayi dusunuyorsunuz
Yani yalan yanlis kimlik vererek ise baslayacaksiniz. Peki kimligini yalan soyleyen birinin yazdiklari ne kadar dogru olur ben bunu sorarim.
Hanimefendi bende ogretmenim teneffüs beden cezasi veriyorum peki neden biliyor musunuz
Verebilecek baska bir uyarici yok.
Olumsuz davranislarda olumlu uyarici ortamdan alinir. Bu egitimin dikkat edin egitimin dedim hayat boyu yani 2 yas 4 yas 8 yas 18 yas fark etmezm.
Ogretmenin davranışlarını yazmissiniz peki ogrencilerin ya da cocugunuzun sinif ici davrnlari hakkinda neden bilgi vermediniz.
Sinif Ogretmenleri sadece ders anlatmaz. Cocuklara davranis kazandirir. Degerler egitimi verir. Sinif icinde bunlari kazandirmak icin sozlu ve fiziksel siddet disinda( bunlari yapan ogretmenler hemen sikayet edilmeli)
tabiki siz velilerin hosuna gitmeyecek ikazlar uyaricilar kullanmaliyiz.
Oz elestiri yapinm biraz ve ilk is ogretmenle konusun. Biraz SAYGIYI hak ediyordur diye dusunuyorum. Ogrermenle konusmadan yok mudur yok bimer hemde tenefuse bedene cikarmadi diye.
Sorun once muhatabi ile görüşülür cozulmezse bir ust amirine. Yine cozulmezse bir uste gidilir.
Kolay demi git sikayet et. Peki ya hakli nedenleri varsa gunumuzde egitim sisteminde istediniz gibi harcayin ogretmeni.
Hemde yalan isimle. Siz cocugunuza boyle mi ornek oluyorsunuz istedigin zaman gerekirse YALAN soyleyebilirsin.
Peki ya cocugunuz ogtetmeni hakkinda eksik seyler anlatıyorsa...
Vicdan diyorum
1 ders susuzluktan olmez cocuk. duyan da cin iskencesi yapildi cocuguna sanar tepkiye bak. polise ver sen en iyisiSizde kendi cocugunuz size yanlış bisey yaptığında onu aç susuz birakicaksiniz heraldede..sizden de çok iyi anne olur o zaman..bide prangalar vurun tam olsun..Allah siz ve sizin gibi zihniyetteki öğrenci ve çocukları korusun ne diyim daha..susuz bırakılması normal.benim yanlış isim yazmam garip geldi..
Bir ders degil butun.bana goreYdeğil bütün gün..Gore bust: 48854706 .!.:1 ders susuzluktan olmez cocuk. duyan da cin iskencesi yapildi cocuguna sanar tepkiye bak. polise ver sen en iyisi
Sen gidip olmasi gerektigi gibi anlattin mi derdini ogretmene? ya da burada millete saydiklarini ogretmene de sayabildin mi? Cocugun hala ceza aliyor mu ogretmenden? Ya da yalan isimle sikayet dilekcesi yazdin mi? aklimda deli sorular
Bir de fikir soruyorum diyorsun ya yapilan yoruma verilen fikre ters tepki gostereceksen niye soruyorsun? Bu da ayrica merak ettigim konu..
Dilekçe resmi evraktır maşallah işin hile hurda kısmındasınız evrakta sahteciliğe girer bu söylediğiniz...müdüre söyleyip öğretmenin kulağını çektirmek...köpek köpeği ısırmaz yakıştırmalar yapmak...çocuğunuz adına üzüldüm! Bu üslup bu düşünce yapınız...teneffüse çıkarmayan,beden dersi yaptırmayan öğretmenden(size göre) çok daha zararlısınız.Yani dilekce yazsam malum ogretmen beni anlarsa sikayette bulundugumu ogluma davranisi nasil olur.yada notlara karnede haksiz bi mudahale edermi bunu bilemiyorum..acisini cikarir belki diyorum .dilekceye yanlis isim yazsam olurmu kafadan sallasam
Oncelikle kullandiginiz dile dikkat edin acizlik gibi bir sifati kimlere yukluyorsunuz.Tabiki kurallar ikazlar olmali.kisinif bi duzen icinde olsun.ama bu kisisel haklarina girerek degil.teneffuse cikmak ve beden dersi milli egitim verdigi ders her ne kadar onemli bi ders olmasada.cocuklar seviyo.bu hakki ellerinden alamaz bi ogretmen.teneffus adi ustunde nefes.herogrencinin hakki..heleki camlar kapali kis ayi .hastaligi vs.arti 42kisilik sinif teneffuse cikmayinca sinifin icinde napsinlar birbirlerine giriyoo al sana bi sorun dahaa.su meselesi her insanin ihtiyaci olan.siz ogretmenler bu cezalarin nesi dogru evet 40 kisilik sinif evet zor zapdetmesi.ama böyle işkence cektirerekmi yola getiriceksiniz öğrencileri.ogrencilerin kinini kazanırsınız anca böyle ve bu eğitime girmez.bana bu cezalar öğretmenin acizligini gösterir..
Ders esnasinda cok gerekmedikce su icmezler. 4. Sinif cocugu cisini tutar wc ye de acil durum degilse. Ders anlatirken pat cam suluk duser kirilir. Ki veliye 40 kere soylersin cam suluk almayin diye. Hadi gitti dersin 10 dk.Sizde kendi cocugunuz size yanlış bisey yaptığında onu aç susuz birakicaksiniz heraldede..sizden de çok iyi anne olur o zaman..bide prangalar vurun tam olsun..Allah siz ve sizin gibi zihniyetteki öğrenci ve çocukları korusun ne diyim daha..susuz bırakılması normal.benim yanlış isim yazmam garip geldi..
Aynen ben de anasinifi ogretmeniyim.cocuklar bazen su içmeyi abartip durmadan gidip su içmeye kalkiyorlar hatta itişme kakisma oluyor biri dusuyor ya da aynen sulugun biri dusup kırılıyor.oyle birşey olunca ben de şu içmek yok artık eve gidene kadar diyorum.mesela 1 saat var eve gitmeye, uygun oluyor içmeyi yasaklamak.b u çocukları susuz bırakmak olmuyor.o öğretmen de manyak değildir herhalde ayarliyordur bir sekildeDers esnasinda cok gerekmedikce su icmezler. 4. Sinif cocugu cisini tutar wc ye de acil durum degilse. Ders anlatirken pat cam suluk duser kirilir. Ki veliye 40 kere soylersin cam suluk almayin diye. Hadi gitti dersin 10 dk.
Tam en önemli kismi anlatirken pet siseden su icer gacur gucur benim ve sinifin butun dikkati dagilir.
Hanimefendi siz halen neyin kafasindasiniz bilmiyorum ama sizin uslup gittikce dibe vurdu. Evrakta sahtecilik yapmayi normal dersde 40 ogrencimin dikkatinin bozulmamasi veriminin dusmemesi icin wc ye gitmeme su icmemelerini anormal sayiyirdunuz.
Dikkat edin cocuklar zaten acil durumlarda parmak kaldirip bildirirler onlara izin veririz.
40 kisi 1dk tek tek tuvalete gönder ya da 2 dk arayla su icsinler nasil ders islenmesi beklenir.
Haberiniz var mi bilmiyorum ama konsantrasyon diye bir sey var.
Bende sizin cocugunuzun adina uzuldum. Neden biliyor musunuz ?
Cocugunun hakkini okulda arayacagina olmadi sinifini degistirecegine sanal bir grupta ogretmenleri yermekle kisisel hakaret etmekle mesgul bir annesi var.
Eger durum bu kadar ciddiyse dilekce verin ama mumkunse sahtecilik yapmayin. Hak arıyorsan cesur olacaksin
Benim cocuklarim bilir once dürüst insan olmalarini isterim basari sonra gelir.
Bimere sikayet edin diyenleri 40kisilik bi sinifta birakmak istiyorum hem disiplini saglayip hemde o günkü kazanimi nasil vercekler acaba.
ilkokuldayken biz ne beden dersi ne de resim dersi yapardik. hic bo velide bundan sikayetci degildi,çünkü ogretmenlerden ne güzel resim yapan yada cok guzel tenis oynayan ogrencilerden Çok turkce mtematik derslerinden yapilan yanlislarin hesabi soruluyor,
Keske annelri sikayet etme hatti da verilseydi. cocugunu hergün okula gec gondern kahvalti yaptirmadan yollayan hafta sonu 2gunde formalari yikayamayan yikasada kurutamayan oglum yada kızım ya da kızım bugun ne calistin getirde bi bakayim diyemeyen onlarca veliyi bende sikayet etmek istiyorum
4. SınifmışOğlu kaçıncı sınıfmis ?
4. sınıf çocuğu su icemiyoruz diye annesine mi şikayet ediyormuş hahahahahahah =D4. Sınifmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?