delirttin beni hocaa

Bu sizin yalan soylemenizi akliyor mu?

Bakin ben ogretmeni savunmuyorum tanimiyorum bilmiyorum belki dogru belki eksik.

Ama muhatabinizla sorunu konusmaniz cozemezseniz yetkililere gitmeniz gerek.

Bir de ben ne sebep olursada yalan sylemeyi dusunmenizi etik bulmadim. Dikkat ettiyseniz o msj niza cevap yazdim

Peki siz ne onerirsiniz hanfendi 4 senelik emek bosami gitsin.arti kesin yapicam falan demedim sordum fikir almaya calistim napsam ne etsem boylemi soylemi dedim.bi arayistayim anlatabildim..

Aklıma geldi bir gün demiştim ki bedene çıkmayı hakederseniz çıkabiliriz tabi ki..
Ama önce haketmeniz, dersi çok iyi dinlemeniz lazım..

Kadının teki buna takılmış hakederseler mi nasıl yani falan..

Evet haketmeleri lazım. .

O gün mutlu mesut, akıllı uslu gün gecirmissek hava da güzelse bedene çıkarız.

Hatta serbest etkinligi bile açık havada yaparız.

Ama önce haketmeleri lazım.

Çocukları öyle bir alıştırmislar ki vermeden almaya.

Mutlu etmeden mutlu edilmeyi bekliyorlar.

Tabiki kurallar ikazlar olmali.kisinif bi duzen icinde olsun.ama bu kisisel haklarina girerek degil.teneffuse cikmak ve beden dersi milli egitim verdigi ders her ne kadar onemli bi ders olmasada.cocuklar seviyo.bu hakki ellerinden alamaz bi ogretmen.teneffus adi ustunde nefes.herogrencinin hakki..heleki camlar kapali kis ayi .hastaligi vs.arti 42kisilik sinif teneffuse cikmayinca sinifin icinde napsinlar birbirlerine giriyoo al sana bi sorun dahaa.su meselesi her insanin ihtiyaci olan.siz ogretmenler bu cezalarin nesi dogru evet 40 kisilik sinif evet zor zapdetmesi.ama böyle işkence cektirerekmi yola getiriceksiniz öğrencileri.ogrencilerin kinini kazanırsınız anca böyle ve bu eğitime girmez.bana bu cezalar öğretmenin acizligini gösterir..

Sizde kendi cocugunuz size yanlış bisey yaptığında onu aç susuz birakicaksiniz heraldede..sizden de çok iyi anne olur o zaman..bide prangalar vurun tam olsun..Allah siz ve sizin gibi zihniyetteki öğrenci ve çocukları korusun ne diyim daha..susuz bırakılması normal.benim yanlış isim yazmam garip geldi..

1 ders susuzluktan olmez cocuk. duyan da cin iskencesi yapildi cocuguna sanar tepkiye bak. polise ver sen en iyisi
Sen gidip olmasi gerektigi gibi anlattin mi derdini ogretmene? ya da burada millete saydiklarini ogretmene de sayabildin mi? Cocugun hala ceza aliyor mu ogretmenden? Ya da yalan isimle sikayet dilekcesi yazdin mi? aklimda deli sorular
Bir de fikir soruyorum diyorsun ya yapilan yoruma verilen fikre ters tepki gostereceksen niye soruyorsun? Bu da ayrica merak ettigim konu..

Bir ders degil butun.bana gore

[QUO: 48854706, member: 773794"]1 ders susuzluktan olmez cocuk. duyan da cin iskencesi yapildi cocuguna sanar tepkiye bak. polise ver sen en iyisi
Sen gidip olmasi gerektigi gibi anlattin mi derdini ogretmene? ya da burada millete saydiklarini ogretmene de sayabildin mi? Cocugun hala ceza aliyor mu ogretmenden? Ya da yalan isimle sikayet dilekcesi yazdin mi? aklimda deli sorular
Bir de fikir soruyorum diyorsun ya yapilan yoruma verilen fikre ters tepki gostereceksen niye soruyorsun? Bu da ayrica merak ettigim konu..[/QUOTE]
Bir ders degil butun gun.ayrica tepkiye bak derkeen.sanane nasil tepki vericegimi sanami sorucam.hadsiz.siz bizli konusmaya noldu beni taniyomusunku.susuzluk muhabbetini diger arkadaslar yazdiklari icin bende onlara cevap diye aciklama yaziyorum sanane..arti en sonki alinti mesaji sana yazmadim yine sananee...sen ne cevap veriyosun sana noluyoo..begenmediysen topige girip cevapta yazmazsin..bir daha buraya yazmaya devam etsende sana cevap vermicem..yeterince yetersiz gordum seni bunu bilesin..parmaklarima yazik gozume yaziik

Susuz da birakamaz havasiz da birakamaz cocuklari. Benim ilkokul ogretmenim de aylarca teneffus yasagi verirdi bize cocuklugumuz travmalarla gecti. Korkumuzdan velilere de sikayet edemiyoduk cocuk aklimizla. Simdi bi ogretmen aynisini benim evladima yapsa buna musade etmem. Once kendisiyle konusurum devam ederse müdürle konusurum o da olmazsa bakanlik

Yani dilekce yazsam malum ogretmen beni anlarsa sikayette bulundugumu ogluma davranisi nasil olur.yada notlara karnede haksiz bi mudahale edermi bunu bilemiyorum..acisini cikarir belki diyorum .dilekceye yanlis isim yazsam olurmu kafadan sallasam
Dilekçe resmi evraktır maşallah işin hile hurda kısmındasınız evrakta sahteciliğe girer bu söylediğiniz...müdüre söyleyip öğretmenin kulağını çektirmek...köpek köpeği ısırmaz yakıştırmalar yapmak...çocuğunuz adına üzüldüm! Bu üslup bu düşünce yapınız...teneffüse çıkarmayan,beden dersi yaptırmayan öğretmenden(size göre) çok daha zararlısınız.
Biz sizi nereye şikayet edelim?

Oncelikle kullandiginiz dile dikkat edin acizlik gibi bir sifati kimlere yukluyorsunuz.

Ve ben sasiyorum ki neden cocugunuzu o aciz gaddar kendini bilmez!!! Ogretmenden almiyorsunuz.

Ve ben size 3. Kez soruyorum dilekceye ualan isim yazmayi dusunmek mi dogruluk timsali.

Teneffus bir hak evet ama tebefuste arkadasina vuruyor kufur ediyorsa o hak elinden gecici bir sure alinir.

Beden dersi diye bir ders yok mufredatta oncelikle bundan haberiniz olsun.

Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Serbest Etkinlikler dersleri var ve aciz saydiginiz ogretmenler yillik plandaki kazanimlara gore ister bahçe etkinligi ister sinif etkinligi yapar.

Ay kime anlatiyorum siz once bana 3 kez sordugum sorunun cevabini verin dilekceye yanlis isim yazan biri mi ogretmenleri acizlikle elestirebilir

Unutmayin sikayet etmek hakkiniz isterseniz hemen edebilirsiniz ama dogru kimlikle aksi halde suc isemis olursunuz.

Ders esnasinda cok gerekmedikce su icmezler. 4. Sinif cocugu cisini tutar wc ye de acil durum degilse. Ders anlatirken pat cam suluk duser kirilir. Ki veliye 40 kere soylersin cam suluk almayin diye. Hadi gitti dersin 10 dk.

Tam en önemli kismi anlatirken pet siseden su icer gacur gucur benim ve sinifin butun dikkati dagilir.

Hanimefendi siz halen neyin kafasindasiniz bilmiyorum ama sizin uslup gittikce dibe vurdu. Evrakta sahtecilik yapmayi normal dersde 40 ogrencimin dikkatinin bozulmamasi veriminin dusmemesi icin wc ye gitmeme su icmemelerini anormal sayiyirdunuz.

Dikkat edin cocuklar zaten acil durumlarda parmak kaldirip bildirirler onlara izin veririz.

40 kisi 1dk tek tek tuvalete gönder ya da 2 dk arayla su icsinler nasil ders islenmesi beklenir.

Haberiniz var mi bilmiyorum ama konsantrasyon diye bir sey var.

Bende sizin cocugunuzun adina uzuldum. Neden biliyor musunuz ?

Cocugunun hakkini okulda arayacagina olmadi sinifini degistirecegine sanal bir grupta ogretmenleri yermekle kisisel hakaret etmekle mesgul bir annesi var.

Eger durum bu kadar ciddiyse dilekce verin ama mumkunse sahtecilik yapmayin. Hak arıyorsan cesur olacaksin

Benim cocuklarim bilir once dürüst insan olmalarini isterim basari sonra gelir.

Benim de 2. Sınıfa giden bir kızım var öğretmeni çok ceza veren bir öğretmen,kizim arada öğretmenim şöyle yapıyor şöyle ceza veriyor diye anlatıyor ,direk şöyle söylüyorum ,kızım her an sana da ceza verebilir sana da kızabilir hazırlıklı ol,bunlari istemiyorsan da yanlış davranışlarda bulunma.kizim gelip de asla öğretmenini şikayet edemez bize ,babasıyla söyleyeceğimiz kızım sen ne yaptın da öğretmen öyle dedi olur.ogretmenin bir yanlisi hakkında dusundugumuz birsry varsa da aramızda konusuruz çocuğun yanında değil.ki ben de hiç ceza taraftarı olan bir öğretmen değilim.kendim vermem kolay kolay ama o öğretmen verebilir bunu yine de öğretmenle konuşmayı tercih ederim idareyle değil.ayrica cocugunuza bunu hissettiriyorsunuz belli çok yanlış yapıyorsunuz.simdi hiç de kendini hatalı gormuyordur.yanlis davranışlarda bulunuyorsa bu sayede onlar duzelmeyecek keske düzeltme yoluna gitseydiniz

Ay ne kadar abartmışsınız
Aç bırakıyo susuz bırakıyo...

Biz ilkokuldayken su almazdık derste yanımıza zaten sık sık teneffüs var.tenefüste içebilir

40 kişilik sınıfla baş etmek kolay mı?

Cezacı bi öğretmeyi doğru bulmuyorum.ama öğretmen istenmeyen durumu ortama sokarak onları pekiştiriyor beden dersine çıkarmayarak.

E bu öğretmen ne yapsın
Nasıl sözünü dinletsin

Ota B.ka şikayet hattını arayan veliler yüzünden öğretmenin itibari yerle bir oluyor

Çoğu anne bir çocuğuna evde kumanda edemezken öğretmen 40 ı ile ilgilenmek zorunda

Hem ortamı düzenleyip hem eğitim vermek zorunda

Evet bu işin eğitimini alıyoruz ama sahada çoğu kez o eğitim bilimlerinde öğrendiklerimiz havada kalıyor

Rica ediyorum şu öğretmenleri bi rahat bırakın yaa

Herkes işine baksın

Size anneliği öğretiyor muyuz biz

Siz de bize öğretmenliği öğretemezsiniz

Aynen ben de anasinifi ogretmeniyim.cocuklar bazen su içmeyi abartip durmadan gidip su içmeye kalkiyorlar hatta itişme kakisma oluyor biri dusuyor ya da aynen sulugun biri dusup kırılıyor.oyle birşey olunca ben de şu içmek yok artık eve gidene kadar diyorum.mesela 1 saat var eve gitmeye, uygun oluyor içmeyi yasaklamak.b u çocukları susuz bırakmak olmuyor.o öğretmen de manyak değildir herhalde ayarliyordur bir sekilde

Bimere sikayet edin diyenleri 40kisilik bi sinifta birakmak istiyorum hem disiplini saglayip hemde o günkü kazanimi nasil vercekler acaba.
ilkokuldayken biz ne beden dersi ne de resim dersi yapardik. hic bo velide bundan sikayetci degildi,çünkü ogretmenlerden ne güzel resim yapan yada cok guzel tenis oynayan ogrencilerden Çok turkce mtematik derslerinden yapilan yanlislarin hesabi soruluyor,

Keske annelri sikayet etme hatti da verilseydi. cocugunu hergün okula gec gondern kahvalti yaptirmadan yollayan hafta sonu 2gunde formalari yikayamayan yikasada kurutamayan oglum yada kızım ya da kızım bugun ne calistin getirde bi bakayim diyemeyen onlarca veliyi bende sikayet etmek istiyorum

Ağzınıza sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…