Demediğim Cümleler İçin Yargılandım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Şair bir sevdiğim vardı konu açmıştım burada. Biri mesaj atmış ona ve benim demediğim lafları demiş bunları bunları söylüyor sana diye. Hiç hak etmediğim cümleler kullandı bana karşı adımı kötüledin diye. Demediğim kelimelerle cümlelerle itham edildim ve bana inanmak yerine sormadı dahi o kişiye inandı

O neymis oyle...sair mair...insan bi dinler.....asil ayibi o etmis sana inanmayarak..

Anlattığınız gibi olmaz ama yani birisinin benim hakkında yazı yazdığını duysam,okumadan mümkün değil duramam .
O kişi ne söylemiş ki ?

Anlattığınız gibi olmaz ama yani birisinin benim hakkında yazı yazdığını duysam,okumadan mümkün değil duramam .
O kişi ne söylemiş ki ?

koyu yazdığınız yeri anlamadım kusura bkmayın kötüyüm zaten şuan

''ben demişim ki o kişilere xxx ben sevgilim olan kişi ile benle aynı evde yaşar sen yaşar mısın demişim''

koyu yazdığınız yeri anlamadım kusura bkmayın kötüyüm zaten şuan

''ben demişim ki o kişilere xxx ben sevgilim olan kişi ile benle aynı evde yaşar sen yaşar mısın demişim''
Ben yanlış anladım sanırım , ben sandım ki sen onun hakkın da buraya konu açtın da onu yetiştirdiler.
Senin hakkın da iftira atan kişi ile yüzleştin mi ?

Ya ne tuhaf bir durum da kalmışsın .
bunu yapan büyük ihtimalle seni çekemeyen bir kız
, düşün bakalım şöyle bir ele arkadaşlarını kim bunu yapabilir.

Ya ne tuhaf bir durum da kalmışsın .
bunu yapan büyük ihtimalle seni çekemeyen bir kız
, düşün bakalım şöyle bir ele arkadaşlarını kim bunu yapabilir.
bilmiyorum inan blmekte istemiyorum daha da kötü olacak herşey eminim ve değişende birşey olmayacak giden gitti

Yaşadıklarına çok üzüldüm. Resmen yargısız infaz olmuş. Seni anlamadan dinlemeden kötü itamda bulunması hoş olmamış. Sende gerçek yüzünü görmüş oldun güzelim. Seni gerçekten tanısaydı, sana inanmış olsaydı. O kişinin söylediklerine inanmazdı. delinin birisi kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış hesabı olmuş. Senin şair o deliye inanmış.

Şair ne ya? Öyle herkese şair denmez.
Kendine şiir yazmak için dert aramıştır ondan böyle yapmıştır :KK53:

Yaşadıklarına çok üzüldüm. Resmen yargısız infaz olmuş. Seni anlamadan dinlemeden kötü itamda bulunması hoş olmamış. Sende gerçek yüzünü görmüş oldun güzelim. Seni gerçekten tanısaydı, sana inanmış olsaydı. O kişinin söylediklerine inanmazdı. delinin birisi kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış hesabı olmuş. Senin şair o deliye inanmış.

inanmış hemde ne inanma

Insanlar inanmak istedigine inaniyor belkide.

öyle canım

Şair ne ya? Öyle herkese şair denmez.
Kendine şiir yazmak için dert aramıştır ondan böyle yapmıştır :KK53:

şair bu adam kitapları falanda var

Aman Elif sırf şair diye de insanlara hak ettiğinden fazla değer vermeyin. . Boş yere dememişler okumak cehaleti alır, eşeklik kafi kalır diye. Bu çocuk seni tanıyamamış. Sen onun için neler hissediyorsun bilemiyorum ama ona çok değer veriyorsun ki çok üzülmüşsün. Ama o seni anlamadan, dinlemeden el lalemin laflarıyla seni üzmüş, kırmış.

Back
X