- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Yeşilim ablacım çok utandırdın beni teşekkür ederim :kedi:
Biz Nisan 2007'de tanıştık eşimle, Ocak 2008'de nişanlandık, 1. yıl dönümümüzde Nisan 2008'de de evlendik. 1,5 yıl oldu evleneli, İstanbul'da yaşıyoruz, Beylikdüzü'nde oturuyorum, şehire epeyce uzak bir yer ama ulaşım kolay.
Ben Halkla İlişkiler Reklam mezunuyum Gökçeada'da okudum, ama şu an mesleğimi yapamıyorum maalesef, çok büyük bir matbaada çalışıyorum, onlar iletişim sorumlusu diyorlar, biz sekreter kaydirigubbakcemile3
2010 itibariyle de ben 24, eşim 30 yaşında olacak
Evlenir evlenmez burada çalışmaya başladım, 1 seneden fazla oldu iş arıyorum ama bulamıyorum, o yüzden de mecburen çalışmaya devam ediyorum ablacım.
Fazla mı detay oldu bilmiyorum ama tanımak istediğin için anlattım :kedi:
Ladym kendisi anlatır her şeyi sana ama oda İstanbul'da yaşıyor, 2,5 yıllık evli, bankacı ablacım...[/B
yok canım fazla detay olur mu? ben sordum sen yazdın çok sevindim inan
inşallah gönlün nereyi isterse o olur..herşeyi zamana bırak sıkma canını
istanbula gelirsem umarım bi toplanırız. çok iyi olur
Canlarım hepinize Hatay Dörtyoldan kucak dolusu sevgi ve öpücükler. Şeniz
Yeşilim kk dostum daha dördüncü yılı bitirmedik canım benim . Dördüncü yıla girdik. Ama dört yıl sayılırız artık.:1hug:
Destinam benide ağlattın şimdi.senağlama Benim kızımda uzakta çok özledim onu ve torunumu. Gurbetlik gerçekten zor. Her an yanında olamamak , helede hastalandığı zaman dahada zor oluyor. Babacığında biraz anlayışsız davranmış kızı sözkonusu halbuki biraz idare edebilir. Evlat için neler yapılmıyor. Neyseki Yeşilim var canım kk dostum.:1hug:
evet canım dört yıla girdik daha nice yıllara inşallah
kızlar o kadar güzel şeyler yazmışlar ki...çok duygusalım bu aralar bi ağladım bi ağladım ...meğer canım ağlamak istermiş...ama o şekerlemelerle sustum canikom:)
Bu arada benim bir önerim var. Artık birbirimizi daha iyi tanımamız için biraz kendimizden bahsetsek.a.s
katılıyorum
mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum herkese.
irnacım, kızına geçmiş olsun canım. üzülme hamilelikte olur bunlar. allahtan eşi yanında.
dün oğluşum geldi çok şükür. yalnız dişi ağrıdığı için keyifsizdi. sabah ilk işi doktora gitmek oldu. 20 lik dişlerini çektirmesini önermiş doktor. bir dişinede kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş. dün bu yüzden koşturmalarımız çok oldu.
bugün arife günü ve benim duygusallığım üstümde. gurbette olmanın etkisi galiba. anacımdan, kardeşlerimden ayrı bir bayram daha yaşayacağım. ama tek tesellim çocuklarım kanatlarımın altında. bununlada mutlu olmak gerekir. şimdiden herkese hayırlı bayramlar. hepinizi öpüyorum.
çok geçmiş olsun oğluna ladym...çocuk geldi dinlenmeden dişçiye ama ihmal etmediği iyi olmuş
canım ya opuyorumnanaktan
iyi olmana sevindim çok daha iyi ol inşallah :Saruboceq:
ben evliyim 2,5 yılı geçiyo
bankada çalışıyorum
istanbuldayım , gelirsen buralara tekrar mutlaka ki tanısmayı isterim sizinle :kedi:
kendinizi tanıtmanıza sevindim, memnun oldum...istanbula gelince buluşuruz inşallah
destuşum sakın gitmediğin için üzüntü duyma... bayram olması şart değil başka günlerde gidersiniz..sağlık ve neşeyle
duygucuğum, aman annene alınma tatlım, kimbilir içinde ne sıkıntıları var bilmediğin...ondandır kuzum. o seni sevmez mi hiç ...senin de alınganlığın oluyor tabi ki...hoş gör.
ben anneme çok kızgındım ama sevgisi ayrı, kızgınlıklar ayrı...keşke yine gelse, yine beni kızdırsa, sinirlendirse....
Hepinize iyi bayramlar diliyorum...Yanaklarınızdan çok çok çok öpüyorum.....:1hug:a.s.
iyi bayramlar
cnm ablalarım kardeslerım arkadaslarımm
hepınızın bayramını kutlar en güzel yerlerınızden öperım
dıyın hele bana bu gelınlık nasıldır
hayırlı bereketli mutlu,çoookk güzel bayramlar olsun inşallah..
kızım biraz daha iyiymiş,ilaçlar birazcık gözünü acmış çok şükür.
dualarınız için sağolun kızlar.
böçüm gelinlik çok hoş valla kısss.
baksana seni ekliyorum ama kabul etmiyo yaa kaç kez yazdım noluyo anlamadım çiçaam
dünden beridir kk ye giremedim sizdemi öylesiniz..yeni acıldı..
oğlan ve babası daha gelemediler, kurban kesmekten,sabahtan kalktım sıkıldım yanii
kimsede gelmedi bayramlaşmaya,ee kurban bayramı telaşlı oluyo,ilk günü pek kimse gelip gitmez buralarda
kurban kesenlerin,allah kurbanlarını kabul etsin..
kızlar şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?