Pasaklım evlilik fotoların nerede?:1hug:
Firstladyim sanada günaydın. Nasılsın bugün.:1hug:
mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum herkese.
irnacım, kızına geçmiş olsun canım. üzülme hamilelikte olur bunlar. allahtan eşi yanında.
dün oğluşum geldi çok şükür. yalnız dişi ağrıdığı için keyifsizdi. sabah ilk işi doktora gitmek oldu. 20 lik dişlerini çektirmesini önermiş doktor. bir dişinede kanal tedavisi yapılması gerekiyormuş. dün bu yüzden koşturmalarımız çok oldu.
bugün arife günü ve benim duygusallığım üstümde. gurbette olmanın etkisi galiba. anacımdan, kardeşlerimden ayrı bir bayram daha yaşayacağım. ama tek tesellim çocuklarım kanatlarımın altında. bununlada mutlu olmak gerekir. şimdiden herkese hayırlı bayramlar. hepinizi öpüyorum.
Bunlarda hediyeleriniz.
Canlarım bayramınız kutlu olsun.vereliniortak Belki yarın giremiyebilirim şimdiden kutlamak istedim. Sağlıklı, huzurlu, neşeli, bereketli, sevgi dolu bir bayram diliyor ve hepinizi tek tek Yeşilimin dediği gibi 'D.Gribinin inadına' Öpüyorum.Şeniz
Firstladyim gözün aydın.:1hug: Oğluşunada geçmiş olsun. Haklısın yinede halimize şükretmeliyiz. Sağlıklıyız, elimiz ayağımız tutuyor, gözümüz görüyor, neler var .
Daha iyiyim lady teşekkür ederim tatlım
Ben Şubat ayından bu aya kadar çok inişler çıkışlar yaşadım, biliyorsunuz. Konulara bir türlü konsantre olamadım
Bazı üyeleri tanıma fırsatım olmadı...ismen biliyorum da....
Bugün şöyle merakla, keyifle dolandım, buluşma haberlerinde pasaklı ile lady nin fotoğraflarını gördüm...Daha önce görmemişim beni affedin.
Pasaklımın, ladymin evlilik fotolarına da baktım. Çok güzeller. Allah bozmasın nazarlardan saklasın. Allah her isteyene nasip etsin inşallah
Biraz bilgi verir misiniz lady, pasaklı ne zaman evlendiniz? İstanbul da mı yaşıyorsunuz? nerede çalışıyorsunuz? bilmediğim ne çok şey varmış. ama insan sevince merak ediyor işte...
Sarissa ben yokken hakkında bir şeyler kaçırdım mı bilmiyorum. Sen de kusura bakma lütfen. Her birinizi tanımak bana haz veriyor.
yeşilim ,lereenim,leydim,pasaklım,duygum böçüğüm,sarisam
hepinize teşekkür ederim ama benim deli kızz,damadla konuşmuştum.onu zorlamış
beni kandırmış iyiyim üzülmeyeyim diye meğer ardından şiddetli ateş,grib,iştahsızlık ve halsizlik yaşamış.direk domuz gribi tahlili yapılmış.allahtan cıkmamış . tabii öksürüğüde yenilenmiş iycene,dr. hastanede yatıralım dediği halde benim keçi kızım bayram önü diye yatmamış.şimdi yatak döşek evde yatıyormuş.
benim defalarca aramam sonunda ,hasta ses tonunu alabildim.aklı sıra benden kacacak.
aklım onda sığamıyorum biyerlere.
helede daha önce yaşadığımız ateş sorunundan aklım cıkıyor yeniden tekrarlarsa diye
ayy kızlar nolur dua edin nolur yaa.
bu ateşden bebekde etkilenbilirmiş.ooofff allahım nolur her ikisinide bişey olmasın :Saruboceq: :Saruboceq:
kızım anaokulu öğretmeni,kocası yanında pasaklım.
ben memlekete gidiyorum arkadaşlar
şimdiden hepinize iyi bayramlar...
bayram sonrasında görüşmek üzere... a.s.
Günaydın ablacım profilimdeki albümde ablacım resimlerim
FirstLady ablacım oğluşuna kavuşmuşsun gözün aydın Şeniz
diş ağrısı çok fena yaa hele de 20lik yaş dişleri :sinifsinif:
ben iki tanesini çektirmek zorunda kaldım çıkmadılar yarım çıktılar ama çok ağrılar çekmiştim, beynimi deliyorlardı sanki :gitme: geçmiş olsun ablacım
Ablacım teşekkür ederiz, bende yarın giremem o yüzden şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
Hepimize hayırlı bayramlar olsun inşallah, sevdiklerimizle birlikte nice nice güzel bayramlara diyorum opuyorumnanaktan
herkese gunaydınnnnnnnn.........:lepi:
fırslaydım ogluna kavuşmuş.....:teselli:
böcük baklavaları yapmış........akannehir
irna ablacıgım nerelerde....opuyorumnanaktan...yeşilim ablam gelmemiş.....opuyorumnanaktan.
destim ugramış hüzünlenmiş......konyada olsaydım diye.....:teselli:........pasaklım hayatını özetlemiş....:asigim:
duygusal yok....böcük ev temiözemeye gitcekti........gelemez sanırım........
sarıssa memlekete gitcekmiş....
lereenim süper şekerler çikolatalar ikram etmiş..........teşekkürler......a.s.a.s.
laydım yok..........:sinifsinif:
ben biraz üzgünüz bayram arefesinde......:sinifsinif:
ben memlekete gidiyorum arkadaşlar
şimdiden hepinize iyi bayramlar...
bayram sonrasında görüşmek üzere... a.s.
herkese gunaydınnnnnnnn.........:lepi:
pasaklım hayatını özetlemiş....:asigim:
ben biraz üzgünüz bayram arefesinde......:sinifsinif:
teşekkür ederim canım. 20 lik diş evet çok zordur. bende zamanında çektirmiştim. doktorda demiş. gereksiz bir diş. çürürken bile aşırı ağrı yaparlar demiş. artık o dişlerini kocaeline dönünce çektirecek. biz kanal tedavisini yaptıralım hele.
şeker tadında bir kurban bayramı diliyorum canım.opuyorumnanaktan
destinam alıştınız akdeniz sıcaklığına ordan iç anadoluya zor oluyor :bbo:
buz gibi ya oralar :1ninca:
şimdiden herkesin bayramını kutlarım yarın gelemeyeceğim tatlı telaşlarımız olucak inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?