oh ne güzel bayram muhabbeti yapmışsınız irnacım. ya ben ne yapayım.:sinifsinif: kimsem yok. allahtan çocuklarım yanımda. bende tatlıları ve çikolatayı evdekilere ikram ediyorum. bu sefer çocuklarda pek kapıya gelmiyorlar. onlarada şeker almıştım üstelik. kurban kesmekten bu sene vazgeçtik. eşim yinede sağolsun çocukları etten mahrum etmemek için kasaptan bolca et alıp gelmiş. aslında kurban kesmeyi çok istemiştik. kısmet değilmiş. seneye artık. yinede hiç belli olmaz. uygun olursa yinede alacağım diyor. çocuklar çok hevesleniyor diye istiyorduk.
yeşilim bende bayram sabahları senin gibi hüzünlenirim. ailemin hepsi ankarada. birtek ben gurbetteyim. onların neşeli seslerini duydum. bir an kıskandım. ben yine onlarsız bir bayram geçiriyorum. aslında gitmem gerekiyordu. her sene birşey çıkıyor. bir türlü onlarla bir bayram geçirememenin burukluğunu yaşıyorum.
yesılım ablam cok sevındım beğenmenıze ınan:kedi: ınş o gunlerı görurum
yarın temızlık için gıdıyoruz evımın resımlerını çeker eklerım
selam bayramın ikinci gününe ulaşan tüm toppik sakinleri..
leydim canları sağ olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyor canım yaa.
hayat işte birileri mutlaka yanımızda olmuyor olamıyor.,hep bir yanımız eksik oluyor malesef.allah sağlık versin yinede,gönüller bir olsun.
kurban kesemediğim üçüinde üzülme herşey nasip işi..bizde kesmediğimiz anlar oldu ,her ne kadar buruk gecsede,olmayınca olmuyor yanii.gönül tabiiki istiyor
daha ben anneme gidemedim,yakın olduğu halde.akşama inşallah diyorum gelen olmassa.
sabahtır yeğenlerim sırayla geldiler.
birazda et vardı onla meşgul oldum ..
off beliimmmm, yaa ben bayramlarda çok yoruluyorum yaa.aman kimse duymasın haa..
istemem yan cebime koy misali,hem istiyorum hem hışmım cıkıyor bayramlarda.kaydirigubbakcemile3
ayy aman şikayet etmeyim boş verin beni.allah tekrarına kavuştursun inşallah..
hepinizi öpem bol booolllll
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
böçümm hadi kolay gelsin bebişim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?