evde olarak kk ye girememek beni deli ettikaç gündür hala bile her sayfa acılımı beş dak. sürüyor. bizim pc dede sorun var biraz iyce apırlaşmış yine.
girmeyeli çok şeyler kaçırmışım gibi geldi bana.
neyseki yakaladım sonunda.
öncelikle anuşkacım çok gecmiş olsun canım yaa.allah korusun inşallah.birdaha olmaz dilerim.
lereenim gecmişi fazla okuyamadım sendemi hastasın yoksa.eşini biliyorumda..
ayy inşallah eşinde sağlığına kavuşur bitaneme yaa.
yeşilim sen neler yaptın,sanıyorum aylarca uzak kalmış gibiyimm vallahii.
msn de yazdım sana,kayın validem bende,küçük eltimin yanındaydı bayaa sıkılmış birde aralarıda acılmış.bana geldi bende bazı eşe dosta götürüyorum onu,az kafası dağılsın diye..ondanda girem,iyorum kk ye.
böçüm çiçaaamm,ananm ne cabııkk kısss,maşalllah nazarlardan korusun rabbim.şimdilik herşey yolunda çarçabuk oluyor herşey oohh oohhh,inşallah borclarıda bu hızla ödersiniz kuzuuumm.
duygum bidenem anca gelebildim tadluumm,askerimde var yaa bazende gelen oluyor bana fırsatım pek olamıyor yanii
ne güzel böyle cıvıl cıvıl olman.inşallah devam eder canım yaa.
duygusalım imrendim inan sana,ne güzel keşke herkeze böyle azim ve çalışma hırsı verse allah.ne demişler azimle işeyen duvarı delermiş.sen bu sözü kanıtlıycan kısss.
çildin sıkıntıdan azmış olabilir o ,güzellik bozucu şeyler sırasımıydı hiiç yaa..neyse gecer inşallah.
pasaklım çoşşşş anam sende çooşşşş,gecmişimizi öğrendinmiii kııı.kıss ben bilem unuttum neler yazdık cizdik valla.aslında kk nin hızlı olduğu zaman yeniden okumalı haa
leydimm,kedilerdeki sadakatı bilirim,benimde ortaokul döneminde vardı,inan okuldan geliş saatimde yola cıkıp beni beklerdi,ve, ev gezmelerine gittiğimizde bizimle takılır o eve konuk olurdu bizimle beraber yer içerdi,sonrada aynen geri dönerdi..
.çok değişik huyları vardı.öldüğünde kafasını dışarı bırakıp gövdesini toprağa gömmüştüm ,hergün gidip kafayı severdim,sonra kafada kokmaya başlayınca ,en sonunda hepsini gömdük,ben sinir krizleri gecirmiştiim.senağlama..oofff nerden hatırladım yaa,çok özledim onu..
desdinammm,sen nasılsın çocuk iyi oldumu,
terliğim ,güneşim,küçük laydim sizler nasılsınız.
ayy herkez iyidir inşallah.yazım çok oldu ,eee benim sucum değil kk nin sucu birikti iştee.
neyse inş. şu bakım tamamlansın bir an önce,
sürekli deta besa errrodan,504 ler beni delii ediyooooorrrr...kaydirigubbakcemile3
yaneeeee..
hepinizizi çoookk öpüyooommmm..opuyorumnanaktan
yazımı kopyaladım her ihtimale karşı bakın halla gitmiyooorr ayy deli olcam yaaa.offf hadi gittt giiitttt