Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben geldim...........mutluyummmmmmmmmmm çok hemde...:kedi::kedi:..

içim içime sıgmıyor.....kendimi bahar ayındaki çicekler böcekler kuşlar gibi hissediyorum.....
işallahda böyle devam eder.........:Saruboceq:..

irnam yok acaba neden gelmiyor.......işallah iyidir.....Şeniz

adaşım tatlım.geçmiş olsun......işallah cildin düzelir tatlım strestende oluyor.......sıkıntı etme ona buna canım.......

böcük hayırdır........aman sakın kötü düşünme.....iyi düşün herşey iyi olsun.....kaydirigubbakcemile5

lereenim.......çok geçmiş olsun....

iyiler şükür......mucuks......:lepi:

destim sarıssa terlik......laydım pasaklım anuşkam ugramamışlar......özledim nerdesiniz hu huzemuszemus

sabah ilk ders deprem oldu...
çok korktuk.
okulu nasıl boşalttığımızı bilemedik.
biraz bahçede oyalandık sonra paşa paşa girdik sınıflara.
aydın merkezli ve 4.9 şiddetindeymiş.
hala ufak ufak sarsılıyoruz.
8-9 tane daha olmuş.
bu gece geçmek bilmez artık.
Allah yardımcımız olsun.........

anuşkam geçmış olsun Rabbım herkesı korusun

duygu daha bı mutlu olursun ınş
ben hala aynıyım :sinifsinif:

selam herkeseeee zemuszemus

topici bashından bi okiim dedim de amanın neler yazmıshsınıs neleer
oha falan olduuaaam kaldım bööööle :1shok:
dedim bende yasarım o samaaaaan :dilcikar:

yeshilim aplam bile qopmush gitmish yaaane akannehir

duygucum bende hala bi çözüm bulamadım şu sivilcelere, izleri duruyor hala çok sinir oluyorum aynaya bakasım gelmiyor mafoldumben

anuşka çok geçmiş olsun deprem denilince tüylerim diken diken oluyor :gitme:

Allah bıdaha yaşatmasın ablamm

pasaklım ne yazdın nan okuyamıyom masallah sen baya bi Türkçe katılısın:roflol:

leerenım ırnam destışım nerede kaldılar acep

Canlarım günaydın ve hayırlı cumalar. Tüm dilek ve dualarınız gerçekleşsin inşallah.:Saruboceq:

Fırstladyim Allah kavuştursun:1hug:.Ben köpeklerin sahibine çok düşkün olduğunu bilirdim demek kediler arasındada istisnalar var çok ilginç.

Böcüğüm hayırdır canım ya sevineceksin inşallah. Linkleri vermen iyi oldu merak ediyorduk.:1hug:

Duygusalım tebrik ederim azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz .Merak etme sende bu azim olduğu süürece herşeyin üstesinden gelirsin. Geçmiş olsun dileğinede teşekkür ederim.:1hug:

Anuşkacığım seninde geçmiş bayramın kutlu olsun. İyi olduğundan eminim . Öpüyorum. Sık sık uğra olurmu.:1hug:

Nihayet kavuştuk hem kk hem sizlere.Şeniz

Duygu kızçem, Lady34, Pasaklım, Terliğim, Güneşim:1hug
:

Mesajımı ancak gönderebildim. Anuşkacığım geçmiş olsun.:1hug: Deprem hepimizin tüylerini diken diken eden bir olay. Zararsız geçsin sarsıntılar inşallah.

ayy iki kere gitmiiş ,sinirden basa basa nolcakk..
birini silebilirimmm inşallahhh.

Son düzenleme:
evde olarak kk ye girememek beni deli ettikaç gündür hala bile her sayfa acılımı beş dak. sürüyor. bizim pc dede sorun var biraz iyce apırlaşmış yine.

girmeyeli çok şeyler kaçırmışım gibi geldi bana.
neyseki yakaladım sonunda.

öncelikle anuşkacım çok gecmiş olsun canım yaa.allah korusun inşallah.birdaha olmaz dilerim.

lereenim gecmişi fazla okuyamadım sendemi hastasın yoksa.eşini biliyorumda..
ayy inşallah eşinde sağlığına kavuşur bitaneme yaa.

yeşilim sen neler yaptın,sanıyorum aylarca uzak kalmış gibiyimm vallahii.
msn de yazdım sana,kayın validem bende,küçük eltimin yanındaydı bayaa sıkılmış birde aralarıda acılmış.bana geldi bende bazı eşe dosta götürüyorum onu,az kafası dağılsın diye..ondanda girem,iyorum kk ye.

böçüm çiçaaamm,ananm ne cabııkk kısss,maşalllah nazarlardan korusun rabbim.şimdilik herşey yolunda çarçabuk oluyor herşey oohh oohhh,inşallah borclarıda bu hızla ödersiniz kuzuuumm.

duygum bidenem anca gelebildim tadluumm,askerimde var yaa bazende gelen oluyor bana fırsatım pek olamıyor yanii
ne güzel böyle cıvıl cıvıl olman.inşallah devam eder canım yaa.

duygusalım imrendim inan sana,ne güzel keşke herkeze böyle azim ve çalışma hırsı verse allah.ne demişler azimle işeyen duvarı delermiş.sen bu sözü kanıtlıycan kısss.
çildin sıkıntıdan azmış olabilir o ,güzellik bozucu şeyler sırasımıydı hiiç yaa..neyse gecer inşallah.

pasaklım çoşşşş anam sende çooşşşş,gecmişimizi öğrendinmiii kııı.kıss ben bilem unuttum neler yazdık cizdik valla.aslında kk nin hızlı olduğu zaman yeniden okumalı haa

leydimm,kedilerdeki sadakatı bilirim,benimde ortaokul döneminde vardı,inan okuldan geliş saatimde yola cıkıp beni beklerdi,ve, ev gezmelerine gittiğimizde bizimle takılır o eve konuk olurdu bizimle beraber yer içerdi,sonrada aynen geri dönerdi..
.çok değişik huyları vardı.öldüğünde kafasını dışarı bırakıp gövdesini toprağa gömmüştüm ,hergün gidip kafayı severdim,sonra kafada kokmaya başlayınca ,en sonunda hepsini gömdük,ben sinir krizleri gecirmiştiim.senağlama..oofff nerden hatırladım yaa,çok özledim onu..

desdinammm,sen nasılsın çocuk iyi oldumu,

terliğim ,güneşim,küçük laydim sizler nasılsınız.

ayy herkez iyidir inşallah.yazım çok oldu ,eee benim sucum değil kk nin sucu birikti iştee.
neyse inş. şu bakım tamamlansın bir an önce,
sürekli deta besa errrodan,504 ler beni delii ediyooooorrrr...kaydirigubbakcemile3
yaneeeee..

hepinizizi çoookk öpüyooommmm..opuyorumnanaktan

yazımı kopyaladım her ihtimale karşı bakın halla gitmiyooorr ayy deli olcam yaaa.offf hadi gittt giiitttt

işte bu ya!!!!!!!!!!
en sonun da girebildim ama gündüzde giren olmuş...nem güzel...

inşallah iyice düzelir......

anuşkam depremi dinledim tv. de herkese geçmiş olsun allah beterinden korusun canım.

Böcük o sıkıntı canım düğün bitene kadar olur klasik bir durum
sanki her an birşey olacakmış da herşey bozulacakmış ya da biri bir aksilik yapacakmış gibi diken üstünde olursun hemde için acayip sıkılır....ben de de olmuştu
etrafımdakilerde evlenenlerden aynı şeyleri söylyorlardı...

sivlce durumunu bilmiyorum ne iyi gelir.....

hepinizi öptüm kuzucuklARIM BENİM...

face de hergün konuştuk arkadaşlarla ama burasının yeri zevki bir başka tabi...

iyi akşamlar
yesılımı göruyom altta bana bakıyy:jeyyar:

pasaklım yaz annem yaz anlıyoruz nasılsa ohh

irnam çıçammm leerenım cok tskler
masallah bızlerın hızına

davetıyelerımız hazırmış aksama bulusup askımla alcaz nıkah şekerı seccez sımdıkte
cok öptum

ben de yazdıklarımı kopyalıyorum napim

bu gün giremeyince facebook ta görüştük herkesle kazenle bile...aaaaa ne bu valla sıkıldık yaniiiii

anuşkacım kimbilir ne korkmuşunuzdur geçmiş olsun neyseki bir şey olmadı

duygusal dr'a git tabi ki bize de haber ver

pasaklım o ne güzel yazışma, tam bu topiğe uygun bayıldım da zor çözdüm:)

hepinizi çok öpüyorum denedim yine hata gösteriyo fazla yazamadım..ama biliyosunuz aklımız birbirimizde ...tek tek isim yazmıyorum....site düzelsin hele daha iyi yazışır, görüşürüz...mucuklar size

bu gün giremeyince facebook ta görüştük herkesle kazenle bile...aaaaa ne bu valla sıkıldık yaniiiii

hepinizi çok öpüyorum denedim yine hata gösteriyo fazla yazamadım..ama biliyosunuz aklımız birbirimizde ...tek tek isim yazmıyorum....site düzelsin hele daha iyi yazışır, görüşürüz...mucuklar size

işte bu ya!!!!!!!!!!
en sonun da girebildim ama gündüzde giren olmuş...nem güzel...

inşallah iyice düzelir......

anuşkam depremi dinledim tv. de herkese geçmiş olsun allah beterinden korusun canım.

Böcük o sıkıntı canım düğün bitene kadar olur klasik bir durum
sanki her an birşey olacakmış da herşey bozulacakmış ya da biri bir aksilik yapacakmış gibi diken üstünde olursun hemde için acayip sıkılır....ben de de olmuştu
etrafımdakilerde evlenenlerden aynı şeyleri söylyorlardı...

sivlce durumunu bilmiyorum ne iyi gelir.....

hepinizi öptüm kuzucuklARIM BENİM...

face de hergün konuştuk arkadaşlarla ama burasının yeri zevki bir başka tabi...

hepinizi çok öpüyorum denedim yine hata gösteriyo fazla yazamadım..ama biliyosunuz aklımız birbirimizde ...tek tek isim yazmıyorum....site düzelsin hele daha iyi yazışır, görüşürüz...mucuklar size...
gitmiyo tüh tüh cezalı gibiyiz aaaaa

bu sabah geldimki sayfalar yürüyüp gitmiş. facebooktan kazen mesaj atmış. artık bitti diye. inşallah bir daha sorun çıkmaz. evde bende çok sinir oldumdu. habire facebooka girdim. ama orası bura kadar zevk vermiyor.
dün haberlerde aydında deprem oldu diye duyunca çok ürktüm. eh izmirle aydın çok yakın. anuşka canım büyük geçmiş olsun. hele sınıfta yakalanmanız çok kötü olmuştur. öğrenciler ne korkmuştur. onları o an zaptetmenizde büyük bir çaba gerektirmiştir. bunları tahmin edebiliyorum. inşallah hafif bir şekilde atlatırsınız. eh bununla yaşamaya alışmak lazım. fakat çok zor.
kızlar hepinizin ismini yazmıyorum. hepinizi öpüyorum diyorum. çünkü atladığım olabilir diye böyle bir yöntemi yeğliyorum.
duygusal canım sivilceler için mutlaka dr.a gitmen lazım. başka ilaç ve yöntemler cildine daha fazla zarar verebilir. birde yediğin besinlere dikkat et. buda tetikleyici oluyormuş. kuruyemiş, yağlı yiyecek, baharatlar ve turşudan uzak dur. yani karaciğeri yormayacak gıdalar al. sanada geçmiş olsun canım.
irnam benimde bir önceki kedim ölmüştü. bana bunu fazla üzüldüğüm için hediye getirdilerdi. önceki kedim van kedisiydi. ayrıca erkekti. 4 sene ona bakmıştım. oda çok duygusaldı. iki günlüğüne bir yere gitmem gerekmişti. evde yalnız bırakmak zorunda kalmıştım. sadece iki gece yalnız kaldı. yemini herşeyini ayarlamıştım. geldiğimde bir saat hiç susmadan miyavlamıştı. sanki bana sen beni niye bırakıp gittin der gibiydi. o miyavladıkça ben ağlamıştım. galiba ben çok duygusalım. taki öldüğü güne kadarda bir daha onu yalnız bırakmadımdı. senağlama şimdi yine ağlamaya başladım. onu hala çok özlüyorum. pc de onun resimleri dolu. arada bakıp duruyorum. 4 sene geçti. ama tüm çabalarıma rağmen onu kurtaramadık. hala acaba şunuda yapsaydık belki kurtulurdu diyorum. hastanede öldüğü için bana ölüsünü göstermediler. buda içime oturuyor.
neyse ben yine sulu göz oldum. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…