- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydın.
site düzelmiş çok şükür.
biz akşam yine sallandık.
acaip tırsıyorum ama yapçak bi şey yok.
antalyayı seller ve fırtınalar almış duyduk, size de geçmiş olsun.
evdeki net işini halledeyim de ben de geleyim feyse...
duygusal canım o tedaviden yeğenimde oldu ilkin öyle yapıyor canımAnuşkacım yeni okudum Allah korusun depremden çok korkarım. Bir keresinde tek başımaydım evde şiddetli bir deprem olmuştu televizyonumuz düştü o gün vallahi tamam sonumuz geldi demiştim korkudan nefes alamadım çok etkilenmiştim uzun süre atlatamamıştım yalnız kalamamıştım evde...
En kötü durumlardan biri. Allahım korusun hepimizi umarım tekrarı yaşanmaz...:Saruboceq:
Böcük hazırlıklar son sürat devam ediyor ne güzel çok seviniyorum senin adınaopuyorumnanaktan
Adaşım mutluluğun daim olur inşallah. Ne güzel böyle cıvıl cıvıl görmek seni:lepi:
Pasaklım gittim doktora kadın hakikaten profesyonel. Dermotoloji doktoru ama anlamadığı şey yok maaşallah. Roaccutan kullanmaya başlamıştım en fazla 15 gün gibi bür süre kullanabildim çok kurutttu yüzümü ve daha beter sivilceler çıkmaya başladı bende kullanmayı bıraktım. Yüzüm eskisinden kötü oldu. Doktor inceledi ve hormonlarla alakalı bir durum muhtemelen dedi. Bende biraz fazla tüylenme de var. Tahliller yazdı hormon tahlilleri bunları muhakkak yaptır dedi. Nişanıma 1 ay kaldığını ve bu durumdan çok rahatsız olduğumu açıkça belli ettim.
1 ay hızlandırılmış bir tedavi uygulayacağım sana en azından aktif sivilcelerin sönmesini sağlayacağım dedi. Roaccutana devam etmemi istedi1 ay daha. Sonra Flantadin diye bir hap verdi bunun neye yaradığını tam olarak bilmiyorum ilacın prospektüsünü okudum ama birşey anladım. 1 hafta tok karınla birer adet için sonraki hafta ilacı yarıma indir 1 haftada öyle kullan 15 gün sonra gel yanıma dedi. Roaccutanı da günde 40 mg devam etmemi sözledi. İçtiğim ilaçların mideme zarar vermemesi içinde Protanex diye mide koruyucusu hap verdi. Bunların yanı sıra nadixa krem yazdı gece sürmem için. Gün içerisinde de yüzüne bol bol bepanten sür dedi. Bakalım neler olacak. Keşke daha önce gelseydin dedi. Sen sabret ve dediklerimi yap söz veriyorum 4 ay içerisinde pırıl pırıl yapacağım seni dedi hadi hayırlısı çok umutluyum bu sefer:)
Ya doktoru bir görseydiniz ay parçası nasıl bir güzellikti hayran kaldım ben gittikten sonra kadına ağırlık çökmüştür vallahikaydirigubbakcemile3
Leren ablam çok sağol inşallah başaracağım hepsini:)
İrnam ablacım özlemiştik gelmişsin ne güzel.Site beni de hasta etti vallahi:)
Ben durdum durdum hepsine birden giriştim inşallah haklayacağım:) Yoğunum ama birşeyleri başarmak için çaba sarfetmek lazım. Emeğimin karşılığını zamanı gelince alırım elbet:)
Destişim hoşgelmişsin Antalya kötüymüş anuşka öyle yazmış inşallah yeşilim ablam ve sen iyisinizdir...
Yeşil ablam doktora gittik işte pasaklıya yazdım öyle geçti. Keşke daha önce gitseydim böyle bir doktora şimdiye kadar biraz daha iyi olurdu cildim. Hormon testlerini de yapamadık adetin 2. 3. 4. günleri yapılması gerekmiş bakalım sonuç ne çıkacak. Hayırlısı artık. Nereden başlarsak kârdır.:)
Firstlady ablacım haklısın ben yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Zayıfım ama maaşallah iştah yerinde yediklerim nereye gidiyor bilmiyorum:kedi:
Annemde evlenmeden önce senin gibi kedileri çok severmiş. 10 yıl bir van kedisine bakmış beraber yatarlarmış annem gözü gibi bakar çok severmiş. 10yıl sonunda gitmiş bir daha da gelmemiş. Çokta kilo almış son zamanları annem diyor ki benim yanımda ölmek istemedi gitti öldü... Hala resimlere bakar gözleri dolar.. Hayvan sevgisi başka olur. Bende kedileri pek sevmezdim ama akrabamızın kedisine bir süre baktık çok ısınmıştım. Yalnız çok yaramazdı gündüzleri uyuyor geceleri kimseyi rahat bırakmıyordu:) Geri vermek zorunda kaldık ama ayrılmak çok zor olmuştu...:gitme:
Hepinizi çok çok öpüyorum. KK da sorunlar bitti gibi duruyor ne güzel:lepi:
iyiyim canım sana yazıyom öbür topikte okumuyonmu hiç biz nerdeyiz diye sormuyon bizi ancak bu topikte hatırlıyon ama sana şimdi birşey dememek lazım düğün heyecanına verelim ...sen şimdi böcük napsa yeridir konumundasındelikafaduldenduygu ben onu yemem bana kısır ve pattes salatası getr
anuskam cok gecmıs olsun cnm yaa off bıdaha yaşatmasın Rabbım beterınden korusun
duygu geçer ınş cnmstres yapma
destış naber nan
ne zaman nerde bir kedi görsem........yada kedi lafı acılsa....
kendi kedimiz gelir......aklıma paspas......
bundan 6 yıl onceydı...yenı evımıze geldık.....onuda kafesınde getırdık....
bızle 1 haftaya yakın durdu.....dısarı gezsın dıye cıkırmıstı babam......bir daha bulamadık kayboldu....
günlerce aradık eskı evımızın oralara gıttık......
çünkü hayvanlar eski yerlerine gidebiliyorlarmış......bulamadık.....kaybettık......halen üzülürüz....
ne cok aglamıstık özellikle kardesim.....
o yüzden dayanamam kedilere.....
adaşım........ne tatlı evın en sevımlı en tatlı bireyı olup cıkıyorlar......sevgileride bir ayrı oluyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?