Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

dün kk.da bir sorun vardı galiba. bir türlü giremedim. bugün bende oğluşumu yolcu edeceğim. geldi ve gidiyor. bu yüzden çok hüzünlüyüm. ona dün sevdiği yemekleri yaptım. içime ukte oluyor yoksa. sevindi yavrum.
destinacım evet kedim çilek çok sevimli. 3 yaşında. derdi benim. beni görmediği an ağlıyor resmen. bir ara ben ankaraya gitmiştim. 10 gün boyunca ağlamış. eşim resmen ne yapacağını şaşırmış. gideceğin yere onuda götür diyor.kaydirigubbakcemile3 hiç yanımdan ayrılmıyor. şu an bile koltukta beraber oturuyoruz. bazen bu sevgiden sıkılıyorum resmen.:roflol:
yalnız bir ara çok rahatsızlanmıştım. inanın başımdan hiç ayrılmadı. bu beni çok duygulandırmıştı. günlerce yemek bile yemedi. ben kendimden çok ona üzülmüştüm. onlarında gerçekten duyguları var.

lereenim benimde sandığımda bir iki mendil hala duruyor. arada bakıyorum. tabii eskileri yad ediyorum. güzel bir çocukluk yaşadım diye keyifleniyorum. bizim zamanımızda lokum ikram edilirdi.o zamanlar en kıymetli ikram buydu. çikolata yoktu. özellikle fındıklı lokumlara bayılırdım. a.s
yeşilim kemer gerçekten güzel bir yer. yıllar önce bende gitmiştim. resimlerini görmeyi arzu ederim. şimdi oralarda değişmiştir.
irnam benim eşimde yeşil çayı ve kuşburnunu pek sevemedi. ıhlamur içiriyorum bende ona. nestcafeyi pek seviyor ama.:dilcikar:
duygum güzel bir bayram yaşamışsın. biz kk da nöbet tuttuk.:roflol:

Günaydın herkese a.s.
giremedim goğru düzgün KK ya ya :gitme:
düzelsin ama artık dimi :kedi: özlüyom yoksa sizi opuyorumnanaktan

ayy tskler ablalarım bende ne görgusuzum yaa
lınk ekledım tekrar
darısı tüm ısteyenlerın basına ınş
ıyıkı varsınız ıyıkı

Günaydın. Anca girebildim KK'ya. Herkesler iyidir inşallah...
Böcüğüm eşyalarına bende baktım. Herşey çok güzel. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah...
Vallahi gıpta ettim... Bende herşeyin üstesinden gelirim umarım...:Saruboceq:
Evlenmek kolay değil bir sürü borç harç. Allah yardımcımız olsun....

Yeşilim ablam, Leren ablam, Destişim, İrnam, terliğim:), Lady, firstlady, adaşım herkesi çok çok öpüyorum. Hepinizi çok özledim. Bu aralar pek fırsatımda olmuyor bir girip bakıyorum...
Yazamıyorum yoğunluktan
Açıköğretimden yine kaydımı yaptırdım. Bakalım bu sefer ne yapacağım. Çok ders çalışıyorum. Hem düğün hazırlıkları, okul, iş, kurs nasıl hepsi bir arada gidecek bilmiyorum ama hayırlısı artık... Azmin elinden hiç birşey kurtulmaz demişler öyle değil mi:umursamaz:
Hepsini başaracağım elimden geleni yapacağım. Hem kariyer yapacağım hem aşkkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
duygusalım hoş geldin.......

bende hoş geldim biraz zor geldim......kk deli etti beni......ne zor oldu ulaşmak......neyseki geldim......

böcük evinide eşyelerınıda gördüm hepsi çok sugar işallah mutlulugun kapısını açarsın ve girersin içeri.....

bir dahada o mutluluktan çıkmassın sonsuza dek.....

kk gene çok kötü yaaaaa:sinifsinif:

benim eşimde pazartesiye kadar evde izinli fazla giremem diyecektim
ama kk nın bu sorunundan giremem zaten beklerken sinirlerim aşınıyor yalmaz:

first lady ayy ne güzel okurken güldüm...benim oğlumda öyle kedi gibi demek
oğlumda kedi istiyor ama ben tüyünden bakımından cesaret edemiyorum..

böcük hayırlı olsun canım.....,

duygusalım sana da açıköğretimde kolay gelsin....bende kayıdımı yaptırıp lisansımı
tamamlayayım diyorum ama ders çalışmak için vaktim olmalı...

duygu çıkmazım canım benim nasıl gidiyor Şeniz
hepinizi öptüm.

bu ne hız canım. vallahi bravo sana. hemencecik herşeyi yoluna koydunuz. artık sabırsızlıkla evinin resimlerini bekler olacağız. kolay gelsin güzelim.opuyorumnanaktan

duygusal senide kutlarım. hakikatten azmin elinden bir şey kurtulmaz.
duygum sen nasılsın güzelim.
destina canım evet kedinin bakımı zor. en başta tüyü. halılara yapışıyor resmen. diğer yönleri kolay. ayda bir veteriner bakımı var. biz diyet hazır mama veriyoruz. suyu, kumu yani masrafı çok. ama sevgisi yok mu işte o bize bütün bunlara dayanma gücü veriyor. o benim can yoldaşım.

günaydın kızlar.
çoktandır giremedim hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.

gunaydınnnn

anuşkam tskler ablacığımmŞeniz

duygu darısı sana cnm hersy cok guzel borcla oluyo ama bırlıkten kuvvet doğar ınan
sanada basarılar

duygu darısı sana tatlım

fırst cnm saol ınş o gun bı gelsın koyarım hemen resımlerı:lepi:

herkese günaydın......
anuşkam seninde geçmiş bayramın kutlu olsun....
böcüküm amin canım .....
fırslaydım günaydın sevimlim....

yeşilim.......irnam........destim.........duysalım......terlikim.....sarissa.....gelmemişler......acaba kk sorunlu ondan mı......
işallah herkes iyidir......
özledim........herkesi........

herkes iyi memnun oldum...KK sorunlu

first lady Allah kavuştursun inşallah..yedirdin içirdin...kedine şaştım inan, insan olsa bu kadar duygusal olamaz dimi canım..

böcüğüm kolay gelsin tatlışım herşey mükemmel...öyle devam etsin..ama biz paylaşmanı istedik neden görgüsüzlük olsun ki canımcım

destuşum görüşemiyoruz...bak deniz o günlerde sıcak olurmuş ama biz alışık değiliz üşürüz çıkınca hastalanırız.

anuşka, lady, duygu, duygusal (sana da başarılar diliyorum), pasaklı, irnam yine yok,

lereenim,(eşi rahatsızmış baş ağrıları varmış) güneş, terlik, sarissa ve hepinizi öpüyorum

Evet sitede problem var bende çok zor girebiliyorum...
Yeşilim ablam da uğramışopuyorumnanaktan
Yarın doktora gideceğim şu sıralar cilt problemlerim var. Yüzüm maalesef çok sivilcelendi.
Aslında bu kadar yoktu roaccutane kullanmaya başladım 15 günde bir sürü sivilce çıktımafoldumben
Biliyorsunuz ocakta nişanım var ne yapacağım ben...
Psikolojim bozuldu vallahi takıntı yaptım bu durumu. İyi bir cildiyeci duydum Bahçelievlerde. Yarın muayeneye gideceğim bakalım ne diyecek...
İyi bakın kendinize.. Leren ablam sana da geçmiş olsun...

kızlar kk. ya bir türlü giremiyorum. zar zor ulaştım. yolladığım mesajlarda gelmiyor. inşallah bu ulaşır. herpinizi ayrı ayrı öpüyorum. lereenim canım geçmiş olsun.

hayırlı cumalar
ayy içimde cok kötü bı sıkıntı var
elım kk ya bılem gtmıyo
cok tuhafım yamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…