üzüntü üzüntü..valla neye üzüleceğimizi şaşırdık artık
abinizin yüzünün sol yanı allerji gibiydi kaç gündür, bu gün kulağına vurdu yazık şişmiş yüzü hemen Dr'A gittik ...Zona....mız oluş kızlar, şugırlarım, bir o eksikti ..
artık Allah beterinden saklasın demekten başka yapacak bi şey yok:):) sık sık giremiyorum nedenini bilmenizi istedim. mucuk hepinize
yook laydim yoookk benimki henüz gidecek,bu cuma yolcu edeceğiz.azcık kaldı sabret kuzum :1hug:
senin oğlun mu şehit oldu bilmiyordum senağlama senağlama senağlama
ayyy yeşiliiimmm canım çok gecmiş olsun.benimde annem cıkarmıştı,zonayı,güğüs altı ve karşılıklı sırtındaydı onunda.neler cekti,sancısı kadını yataklara düşürmüştü..ayy inşallah yüzdeki zonada olamaz ağrı ,ama temiz tutulması gerekiyor.üzüntü üzüntü..valla neye üzüleceğimizi şaşırdık artık
abinizin yüzünün sol yanı allerji gibiydi kaç gündür, bu gün kulağına vurdu yazık şişmiş yüzü hemen Dr'A gittik ...Zona....mız oluş kızlar, şugırlarım, bir o eksikti ..
artık Allah beterinden saklasın demekten başka yapacak bi şey yok:):) sık sık giremiyorum nedenini bilmenizi istedim. mucuk hepinize
günaydın kıslaarr.
,
esmer gelmiş,hoşgeldin kaynanaaaaaa.
büyük laydinin doğum günüymüş ,a.s.canım nice sağlıklı,huzurlu ,mutlu yıllara.allah sevdiklerine bağışlasın. opuyorumnanaktan
küçük laydim,ohhh iyi ediyon kısss boşver ,ez kafasını şimdiden,kaydirigubbakcemile3
böçüm aklın varsa sende aynısını yappp :jeyyar:
ahh ahhh dün akşam bende çok ağladım,oğlum o,şerefsizlerin kurşunlarıyla ölmeseydi dedikce ,uzman çavuşun karısı ,---o köpeğin kapısında 4 yıl bekledi dedikce.birde o,minicik yavruları gördükce,nasıl ağladım varyaa,sesli sesli.ama ne yaparsak yapalım gitti gidenler,inşallah bu son olur.allahım büyük dayanma gücü versin..:çok üzgünüm:
neyse hadi allaha emanet olun kacayım.çok işim var
yarın çookk misafirim gelcek bugünden biraz hazırlık yapayım..
first ladym nice uzun yıllara sevdiklerinle beraber doğum günün kutlu olsun canım
ızmirli Lady:) Doğum günün kutlu olsun, daha nice yıllara ailenle ve bizlerle kutlayalım ınşallah
canımcım çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
iyi akşamlar
dinlendim, yemeğimi yaptım eşimin eve gelmesini bekliyorum şimdi
uyduruk bir sebze çorbası yaptım ama bakalım ortaya ne çıkacak
yeşilim ablacığım çok çok geçmiş olsun.
acil şifalar diliyorum.
laydimmm doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara inşallah...
doğum günü yıl sonuna denk gelen insanları çok kıskanıyorum yaa :umursamaz:
benim doğum günüm ocakta
yıl değişince hemen yaşında büyüyor :umursamaz:
böcüğüm şafak kaç kaydirigubbakcemile3
irnam ablacığım kolay gelsin sana da...
lerenim ablacığım nerde yaa onu ne zamandır göremiyorum ben
bir yere gitti de benim mi haberim yok :uhm:
desinacığım, duygucuklar, pasaklım, terlik, güneş daha da unuttuğum kim varsa
hepinize kocaman öpüyorum... opuyorumnanaktan
canım sanada teşekkür ederim. vallahi bende o dertten muzdarip oluyorum. yıl sonu ama yılın başında bizde 1 yaş daha büyümüş muamelesine tabi oluyoruz. ortada olanlar daha şanslı bence.opuyorumnanaktan
üzüntü üzüntü..valla neye üzüleceğimizi şaşırdık artık
kafamçokkarıştı pardon ya yanlış anladım :çok üzgünüm:yok irnanın oğlu askere gidecek
o dediği şehit annesi tv ağlarken o lafları demişti o lady o
çok geçmiş olsun yaa :çok üzgünüm:üzüntü üzüntü..valla neye üzüleceğimizi şaşırdık artık
yook laydim yoookk benimki henüz gidecek,bu cuma yolcu edeceğiz.
ayy allah korusun,ömrü uzamıştır inşallah.
ayyy yeşiliiimmm canım çok gecmiş olsun.benimde annem cıkarmıştı,zonayı,güğüs altı ve karşılıklı sırtındaydı onunda.neler cekti,sancısı kadını yataklara düşürmüştü..ayy inşallah yüzdeki zonada olamaz ağrı ,ama temiz tutulması gerekiyor.
ayy çok üzüldüm inan yaa.aman beslenmesine dikkat etsin nolur..inşallah cabucak gecer,açil şifalar canım yaa..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?