Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Abeee Günaydın canlarım yaaa... pc deki arızadan dolayı ayrı düştük ... herkes iyimiii ?... naçılçınız ?...
kaydirigubbakcemile2

merhaba:) çok teşekkür ederim. Bende baktım pek net durmamış doğru..
Netten resmini buldum ekleyeyim davetiyem bunun aynısı...

Selam kızlar, şugırlar..terlik gelmiş, esmerim gelmiş hoş gelmişler
Çok güzel bugün topiğimiz, eksik arkadaşlarımız da gelseler daha iyi olacağız.

duygusal gerçekten hayırlısı olsun, davetiyen bizimle de paylaşmana sevindim inan. topiğimizde evlenecek iki güzel genç kızımız var. ne mutlu

ladynin o güzel gifleri, yazdıklarınız, duygusalın davetiyesi. ay! hergün böyle mutlu olsa insan.

lady, kızın profesyonel olma yolunda çok güzel bir uğraş ben bayılıyorum

eksik yazdıklarım lütfen sizi unutmadım ama çabuk yazıp çıkıyorum sonra yine geliyorum biliyorsunuz, şöyle iki yanak öpüldünüz

Çok şık Duygusal...Gerçekten zevkliymişsin..Lavanta torbası olunca beni tutmayın.

Hayırlı olsun ınşallah

Yeşil ablacım beğenmene sevindim. Arka sayfaya koydum benim davetiyeyi ama karanlık çıkmış. Bu davetiyenin aynısı.. Hayırlısıyla bugünleri de bir atlatsak sağ salim iyi olacak...

Pazartesi kadın hastalıklarına gideceğim. Fakat randevum 13,30. O saatten sonra tahlil yaparlar mı bilmiyorum... Belki daha önce yaptıran vardır birşey sormak istiyorum. Bu hormon tahlilini yaptırırken aç tok farkediyor mu acaba?

fatom hoş geldin...nerelerdeydin gelmene sevindim.. arkadaşlarla tanış, kendini tanıt lütfen... güzel paylaşımlar diliyorum

yeni geldim komşum vardı..hayır canım farketmiyor
fatom hoş geldin...nerelerdeydin gelmene sevindim.. arkadaşlarla tanış, kendini tanıt lütfen... güzel paylaşımlar diliyorum

ŞenizŞeniz:asigim:

hayırlı cumalar

oh bir haftayı daha bitirdik
yarın öğleye kadar uyumak istiyorum
benim mesai bitti ama eşim hala okulda
dokuz buçuğa kadar dersi var
o saate kadar yalnızım yani
neyse ki kulüp var
canım sıkılmıyor
kayınvalidem bu durumu hemen bebeğe bağlayıp
"ohh çocuk yapmazsan yalnız yalnız oturursun işte" dedi kaydirigubbakcemile3
artık arsızlığa vurdum
eskiden sürekli söylüyorlar diye sinir olurdum
şimdi gülüp geçiyorum

irna ablacığım hayırlı olsun
kısa dönem olması çok iyi, yer konusunda da sıkıntı çekmez sanırım
sağ salim gidip gelir inşallah...

duygucuğum sana da hayırlı olsun canım
davetiyen çok zarif
hanginizi önce gönderiyoruz sen mi böcük mü

topiğimizin tüm güzellerini öpüyorum...

duygusalcım şimdi olmuş. evet şimdi net gördüm. çok şık ve sade. daha öncede seçmeye çabalamıştım. o durumda da güzel duruyordu. allah muradınızı hayırlısıyla tamamına erdirsin canım.opuyorumnanaktan

yeşilim kızikom işte kendi çapında çabalıyor. fotoğraf kulubünede üye. köy köy dolanıp resim çekiyorlar. zaten resimlerimiz bölümünde çektiği resimlerini koyuyor. önce kediciklerimizin resimleriyle başladı. sonra ilerleyip gitti. çileğimizinde resimlerini ekledi. dostlarımız köşesinde de fotoları var.
ben gif hastası oldum. nerde değişik gif var benden kaçamıyor.:roflol::roflol:

ah sarissa canım seni ancak tam olarak ben anlarım. okuldan geldiğinde insanın resmen beyni uyuşmuş olur. sessiz bir yer ararsın. eh çocuk olunca bu ortamı zor bulursun tabii. bence bu zamanları iyi değerlendir. insan kendini hazır hissedince çocuk düşünmeli. işte biz büyükler biraz aceleci davranıyoruz. dünya gözüyle evlatlarımızı çoluk çocuğa karışmalarını görmeyi arzuluyoruz. onlarıda hoş görmek lazım. a.s.

destinacım izmirde bugün karanlıktı. bir ara dışarı çıkmıştım, havada buz gibiydi. birde yağmura yakalandım. allahtan şemsiyemi almıştım. eve koşturarak dönmek zorunda kaldım.
fato43 hoşgeldin canım.:1hug:

hee heee bak yine girdim benden kacamassınıııızzz. :jeyyar:

ama çok yoruldum çooookkk.sigara içmek için az bi oturdum.bugün sabahtan başlandı.anam düğün ettim bu kadar yorulmadım beyaaa.
oyyy bacaklarııııımmm.
bu gece 23.00 de el sallıycaz .güle güle gitsin gelsin inş.
ahanda yine ziiiiiiiiiiiillllllllllllllll.

şöyle davullu zurnalı yollayın. bayılıyorum öyle gönderilmeye. darısı benim oğluşuma inşallah. çakı gibi askerliklerini yapacaklar hayırlısıyla.
bugün yorul canım. oğluşlarımız için değer. sağ ve salim gider gelir inşallah. bu arada da sağlığına bak canım. yarın hayırlı olsun allah kavuştursuna gelirler. ne mutlu sana.turkbayragiopuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…