laydiciğim, insan haksızlığa dayanamıyor. Allaha şükür sizler kızının yanındasınız. ne mutlu ona.....
Anuşkam, iyisin değil mi tatlışım?
hadi inşallah alırsınız parayıselam şekerler.dün sorun vardı sanırım.bugünde ancak vakit bulabildim dr. gittik ayy yeniyılın 2. günü doğabilirmiş.uzattılar yine.oysa oğlanın yemin törenine adapazarına gidecektim.kızı doğurtturup.kaydirigubbakcemile3 oğlanın yemin törenide ayın 8 zi.yani ben burdan 7 sinde yola cıkıp hiç duraklamadan doğru adapazaı ooooo.sanırım gidemicem.üç gün de nasıl terk edeyim yeni doğum yapmış çocuğumu.yine nasip olmayacak oğlanın bişeyinde bulunmam.içten içede bana kızıp duruyor.haklı ama napayım kii şimdi been ooofff.
duygum çok gecmiş olsun canım.inş. bu kez takılan işe yarar.artık dr. larada güvenemiyor insan.para için ne yapacaklarını şaşırıyorlar ,
kızım normal doğuma direttiği için gününü bekliyor .sırf para için,dr.a kalsa hemen bugün ameliyatla bebeği alacak.yani o şekil olmuş artık herşey.ee nerden baksan 700 -800 den kapı acıyorlar.yazık günah değilmi zaten maaşınızı alıyorsunuz.hem yasak değilmi ayrıyetten bıcak parası ne bilim ne parası alamak.
inşallah herşey yolun girer canım,kulak sorunu bendede var tek kulağım küçükken gecirdiğim kaza sonucu zarım yırtılmış ve çok az duyar.seneler önce ameliyat denildi ama büyük riskleri ,aynen o,kadının yaşadığı şeyler olur demişlerdi.o yüzden korkup olmamıştım.
sarissa sevindim canım annenin biraz daha iyi oluşuna.
yeşilim laydim napıyorsunuz kuzuumm,çiflikten cıkmıyosunuz heee heee güzel hediyeleriniz oldumu,actınızmı kutuları ben son anda caktım davayı ondan da kacırdım bi koyun,bi kuzu bide kedim oldu işe yarar kaydirigubbakcemile3.
lereenimsen naptın canım hala oğluşunun yanındasınız değilmi.paylaşımların harika oluyor biliyosun bunu opuyorumnanaktan .
desdinam hadi kıss hayrılısı inşallah girersin bellimi olur canım nasip kısmet işi tabii birazda şans..yanii birazda dayın varsalarla :jeyyar: kimler nerelere giriyorkii..
ilk okul mezunu bir kadını hastaneye pc. başına sekreter olarak işe aldılar oda beni çatlatıyor hemde benim yaşımda. ve eşide öğretmen sırf kadın bilmem ne ........ başkanı kollarında çalıştığı için..oohhh gümbedene oraya koydular sigortalı,kadrolu.ölüyorumm hırsımdaaannn verseler boğarım heral..klava:zır cahil bütün gün oturuyo orda,üstünede..&%+?=)&^^!.... töbe töbe.işte bizimde cenemiz yoruluyo böleee
ama sen en azından,iki yılda olsa ünv .okumuşsun.vede bakıyorumda kendinide çok güzel geliştirmişsin..hakediyorsun canım inşallah girersin.
böçüm napıyo acaba..
ikki gün sonra görürüüüüüüüzzzzz.:jeyyar::jeyyar: :jeyyar:
eşimde malatyadan dönmüş adamı bulmuş .
telofonu kaybettim ,ondan kimseye ulaşamamdım.
tabii başka ne yalan söylicek ,ben hiç inanmadım ama.
haftaya atmış para işini göndermiş benim kocayı kötükedihüso,
canım napıyorsun çok öptümŞeniz özledim vallaopuyorumnanaktanDuygucuğum çoooook geçmiş olsun anneciğine. inşallah bir daha yaşamaz bu sıkıntıları
ırnam, sanada kolay gelsin arkadaşım. sağ salim kavuştursun Allah.
Böcüküm Allah hep böyle tatlı telaşlar yaşatsın. çok güzel bir gelin olacağından eminim.
Firstlady en iyisini yapmışsınız. insan emeklerinin karşılığını almalı. bu devirde bedava çalışılır mı canım.
Yeşilim, destişim,lereenim kocamaaaaan öpüyorum siside...........
ayyy sabahtır sancılar başladı kızlaaaaaaarrrr.
şuan evdeyiz,bazen 10 bazende 5-6 dakka sürüyo araları.
geliyo kızlar geliyooo.
ayy nolur dua edin noluurrrr...allahım sen kurtaarr..
allah hh geliyor bebek artık dönüşü yok çıkar o bugün çıkacağı ışığı kapıyı buldu demek kiallah razı olsun canlarım.halen evdeyiz yata yuvarlana evde rahat etsin diye ağrı cekiyoz.beş dakkaya düştü.telofon ettik iki dakkaya düşünce gelin dediler.
offff kalbim duracak kızlaarr ben ondan daha heyacanlıyım..
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
irnam annanne oluyoooooooooooo haydeeeeeeee.....
allahım kolay getirsin.....hayırlı evlatlar olsun.......zor olanı kolaylaştırsın.........
ve ve ve ben çok ama çok mutluyummmmmmmmm
hoppa............:teytey::teytey::teytey:
bende ikinci kez hala oluyormuşum akşam gelinimiz........bı daha hala oluyorsun dedi.....
ev halkı bir neşe bir bayram........
allahım saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin........
tabi tim bebek bekliyenleride........
irna annanneminde torunu işallah şansıyla gelir kucaklarına......
sositosositosositosositosositosositosositososito
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
:dance::dance::dance::dance:
allah razı olsun canlarım.halen evdeyiz yata yuvarlana evde rahat etsin diye ağrı cekiyoz.beş dakkaya düştü.telofon ettik iki dakkaya düşünce gelin dediler.
offff kalbim duracak kızlaarr ben ondan daha heyacanlıyım..
ben geldım gene
gelınlığımı aldım süper olmuşş süper
bındallı yerıne kınada kabarık gıyıncem gene cok beğendım
ay son 2 gün yahuakannehirhıc heycan yok
yarın yaprak falan sarılcak kolye ayakkabı alcam falan
ayy darısı tüm bekarlara :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?