Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

İrnacığım gözünüz aydın neyse Allaha şükür kurtuldu....ikiside iyi ooh ne güzel kokuyordur bebek şimdi mis gibi cennet gibi.
Allah dört gözle büyütsün inşallah:ecrin_bebek:

günaydın kk nın en güzel hatunları.
hepiniz için çooook güzel bir gün olsun inşallah.

herkese iyi haftalar...canımcıklar........:lepi:

böcük artık evli barklı biri oldu....-tatlicadiarzu-.....tekrar mutluluklar....opuyorumnanaktan

hafta sonum güzeldi.......fırtınanın yenı bürosuna hayırlı olsuna gıttım .herşeyi harıka.....allah bol kazanç versin...:Saruboceq:..

dun ev temızledım....baya ugraştım....yorulmusum erkenden yattım......mirmirmirmir

tabı sizleri özledim sizler nasılsınız......irnam torun seviyordur......uzaklarda......

herkesler iyidir işallah tek tek öpüyorum herkesi......ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

az önce annem kataraktan ameliyata girdi
bende burda dua ediyorumheyecanla bekliyorum...:Saruboceq:

böcükte evlendi evinin kadını oldu şimdi böcüğün ayakları yere basmıyordur

günaydın kızlarrr
aslında öğle oldu ama "tünaydın" kelimesini sevmiyorum
uyduruk bir kelime
o nedenle hiç kullanmam.
geç kalktım, yatakta kitap okudum.
şimdi de burdayım
kalkıp ev işi yapmam lazım.
sabah erken saatlerde hiç iş yapmak içimden gelmiyor.
akşama doğru yaparım artık kaydirigubbakcemile3

böcüğüm gelin oldu değil mi
ay aklıma hınzır şeyler geldi :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

hepinizi öpüyorum.

tünaydın kızlar...uğrayan hepinizin yüreğine sağlık...uğramayanları abla olarak merak ediyorum iyiler mi?

destuşum anneciğine şifalar diliyorum ..için içine sığmıyordur şimdi ..üzülme sakın

irna meşgul tabi ki...

sarisacığım sevmiyorsun tünaydın demeyi ama alışmışız tatlım....keyfin bol olsun
böcük için hınzır şeyler düşünüyorsun öylemi...hepimiz hepimiz:):)hahaha

lady yok gelmemiş

duygu laydy ye selam söyle güle güle koşuştursunlar,bol müşterisi olsun inşallah

tşk ederim lereenim opuyorumnanaktan
arkadaşlar haftanız iyi gecsinkaydirigubbakcemile5
güzel yarınlar güzel günlerrŞeniz
hepiniz iyisinizdirrrrr
irnam torun seviyor
böçükde balayında her haldeeeeehihoyyyt
hasta olan arkadaşlarda gecmiş olsunnn yerimseniben

bugün ben biraz fazla tembellik yaptım. havada karanlık ve yağmur yağıyor. öğleye kadar uyumuşum. kalktığımda dayak yemiş gibiydim. halada yatacak yer arıyorum. allahtan yemek derdim yok bugün. bulaşığımda yok. evlede uğraşacak halim yok. :roflol:
destinacım anneciğine acil şifalar diliyorum canım.
duygum paylaşımlarına baktım canım. yalnız insan olmak. bu beni çok düşündürdü. kafamı toplayınca cevaplayacağım.
böcüğümü kutlarım. allah mesut ve bahtiyar etsin.
yeşilim esmerim sizleri çok öpüyorum.
lereenim pastalar çok güzelmiş.
lady bu ara görünmüyor. anuşkacım merhaba sanada canım.
duygusalda yok. koşturuyor galiba.
irnam şimdi ne yapıyordur acaba. bebişi hayranlıkla izliyordur herhalde.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan

destuşum. seni telefonla özellikle aramadım konyadan telefon beklersin diye. sevindim eve dönmesine. nasıl geçmiş kolay mı, çabuk mu?

destuşum. seni telefonla özellikle aramadım konyadan telefon beklersin diye. sevindim eve dönmesine. nasıl geçmiş kolay mı, çabuk mu?

sağol ablacığım iyi geçmiş

20 dk falan sürmüş yada 15 dk...hafif batmalar hissetmiş oda olacakmış artık şimdi iyimiş

aradım 10 dk önce uyuyormuş şimdide aramıyorum uyuyorsa uyandırmayayım diye bugün iş yapma istihirat et demiş doktor..yatıyormuş.

Güzel bir dinlensin haftaya kadar daha iyi olur inşallah... geçmiş olsun ..selamlarımı yolluyorum sen iletirsin olur mu ?

bebişimizin resmi, cicianneleri teyzeleri nasıl güzel demiii,
dünden beridir.dr. götürüdük.güzelce muayyene etti,karstaki tartı yanlışmış.2,5 kilo geldi çok zayıf olduğu için ek gıda verdi.enne sütü tam gelmedi şimdilik.yeni yeni.
ayy yazamıyorum fazla göz aydınlığına gelen oluyor.ve bebişimiz bayaa zamanımızı alıyo.
ay çook sevdim ben bunu yaa. nasıl ayrılcam ondaannnn.:asigim:

desdişim çok gecmiş olsun canım .şimdi nasıl benim annemde oldu biliyorsun hemde iki gözünden,varya keşke daha önceden olsaydım diyor.benden iyi görüyor inana.açil şifalar.

gözaydınlık dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim allah sizleride sevindirsin,

böçüm naptı acaba,üşütmese barii :jeyyar: :jeyyar:

ay herkeze tek tek yazamıyorum kusura bakmayın ay inş resim cıkar becere bilmişimdir ynii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…