Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

tebrikler güzel hala duygu.....

gayret irnam hadi, Dualarımız oralara gelsin

Böcüğüm senin hızına yetişmek mümkün değil maşallah maşallah

esmerim selamlar olsun

ayy çok heyecanlandım hihoyyyt
ne oldu ki acaba
bebek dünyaya gözlerini açmıştır inşallah... :Saruboceq:
irnamm dualarımız sizinle
hayırlı haberlerini bir an önce alırız inşallah ...

bende merak ettim doğmuşmudur bence doğmuştur bebek..İrnadan haber çıkmadı hastaneye gitmişlerdir kesin

bugün benim annemin yaşgünüydü eğer irnanın torunuda bugün doğdu ise

yaşgünleri aynı olacak

duygum gözün aydın olsun. onca sıkıntın arasında bu haber sizi mutlu etmiştir.
böcüküm kolay gelsin güzelim. işlerin yoğunluğundan şu an heyecan olmaz. düğün günü belli olur o.
asıl müjdeli haberimiz irnacığımda. inşallah annede bebekte sağ salim kurtulmuşlardır.
bebişte onlara hayırlı gelir ve paralarını alırlar inşallah.
destinacım anneciğininde doğum günü kutlu olsun.
sarissacım anneciğin nasıl oldu güzelim.
esmerim, yeşilim öpüyorum sizleri. opuyorumnanaktan

Tünaydın kızlar
Kimseler gelmemiş daha erken herhalde
Mutlu, huzurlu, sağlıklı, neşe ve bolluk içinde bir hafta sonu diliyorum

Teşekkürler Lereenim bu güzel haber için...Ben de şimdi görüştüm bize ayrıntılı bilgi verecekmiş
Analı, babalı hayırlı evlat olarak, şanslı büyüsün ınşallah

Son düzenleme:
lereenim ay bende bu haberi merak ediyordum. çok teşekkürler arkadaşım.
kızına geçmiş olsun diyorum. artık irnacım anneanne. gözü aydın olsun.
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.opuyorumnanaktan

Canlarım merhaba az önce İrnam anneanne oldu. Biraz zor olmuş ama kızıda bebekte iyilermiş.:dance:

yupppiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok sevindim bu güzel haber için.
teşekkürler lerenim
ben de merak ediyordum.
ama uzun sürmüş yaa, dün sabah gitmişlerdi.
inşallah bebek de anne de iyilerdir

bu mail çok sevdim çok sizlerle paylaşmak isdedimmm:)
-------------------------------------------------
ARKADAŞ ile DOST KAVRAMI

Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır,
Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır.
Arkadaş senin ağladığını görmez,
Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır.
Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir,
Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider.
Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur,
Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için,
Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür,
Dost ise tekrar arar.
Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister,
Dost ise her zaman senin arkandadır.
Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir,
Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder.
Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar,
Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır.
Arkadaş sizi ikinci görmek ister,
Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar
Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır,
Dost sıkıntınız olduğunda size koşar,
Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız,
Dostlarınız size huzur vermeye çalışır.

alıntı

hepinize candan teşekkürler arkadaşlar dualarınız ve samimiyetiniz için.
inanın kabus gibi iki gün gecirdik.dün sabah saat 3,5 da başlayan sancıların ardından bugün 13,38 de dünyaya geldi torunum. yaklaşık 35 saat sancılar içinde kıvrandı yavrum.çok zor acılma yaptı ilk doğumlarda böyşe olurmuş. pişmanlar olduk sezaryan olmadığına. ama ne fayda kars hastanesine kolumuzu kaptırmıştık.allahım kimseleri oraya düşürmesin helede kars doğum hastanesine.bildiğiniz diyarbakır ceza evi.aldılar çocuğumu içeri ne görüştürdüler nede odaya aldılar.biz dışarda kızım içerde ne nasıl neler oluyor hiç bir haberden yoksun vaziyette.ancak arada telofonlaşarak.ve ebeleri çağırarak bilgi alabildik.anne adayına yemek içmek yok.allahım resmen işkenceydi.bu arada ebelerden hastabakıcılardan işittiğim azarlarıda bini bin para .en son ameliyat istedik ama onuda kabul etmiyorlar.özel yaptırlım dedik hastamızı vermiyorlar.ay allahım öldük öldük dirildik.kızımın üstüne gelen tüm hastalar kurtulup 3 saat sonra cıkıyor.kızımın piskolojisi iyce bozuldu bunları yaşadıkca.üstelik orda doğum yapanları bire bir gördüğünden iyiden iyiye ürkmüş.cıldırmak üzereydi yanii.telde söylüyor bizde dışarlarda kafayı yedik.
sonunda dedim beni alın çocuğum allah korusun hadi öldü siz ne yapıyonuz. nasıl bir anlyıış benim çocuğuma benden nasıl zarar gelebilirki sizler beni almıyonuz.çocuğumun desteğe ihtiyacı var elini olsun tutmak istiyorum .işte yalvar yakar girdim içeri.sanki ana kız ilk kez kavuşmuşlar gibi inanın aradan yarım saat gecti kızım kurtuldu..orda dünyasına küsmüş terkedilmişlik hali hiç gözümün önünden gitmiyor.
ayy daha ne ince ayrıntılar var neyse söylemeyim.AMAAA şunu söylemedende gecemicem.tuvaletlerinde asla ve asla sabun yok arkadaşalr nasıl bir hijyen anlayışı var gelin siz anlayın artık.birde duvarlarında sabunla el yıkama afişleri var .delirmek işten bile değil

allahım birdaha kars hastanesine düşürmesin kısaca.

bebeğimize gelince zeynep hanım pek tatlı,pek güzel ağzı burnu nasıl kibar teyzeleri..
üç kilo 200 gr.boyunu bilmiyorum ama.zavallı yavrucak nasıl bunalmış içerde mosmor du doğduğunda.şimdi iyi çok şükür.anneninde dikişleri var ama kurtulduya iyileşir inşallah.
allahım yavrumu ve yavrusunu bize bağışladı şükürler olsun.

hepinize çok teşekkürler tekrar.safaştan cıkmış gibiyim arkadaşlar
görüşürüz inş.

aman ne tatlıdır zeynep hanım şimdi ............gözünüz aydın irna ablacıgım.........yaşı uzun saglıklı kocaman ömrü olsun işallah......

herkese hayırlı pazarlar diliyorum..........sevgıler herkes mutlu mutlu haberler alsın

irnam valla o kadar açıklamalı yazmışsın ki okurken sinirlerim gerildi...senin durumunu düşününce hak verdim.... neyse fazla kötülemeyelim de ...önemli olan anne ile çocuğun şimdi iyi olması. canım Allaha emanet olun inşallah

irnacım canım çok şükür kurtulmuş. inan anlattıklarını okuyunca benim ilk doğumum aklıma geldi. aynı dediklerini bir farkla bende yaşamıştım. ben özel doktor eşliğinde doğum yapmıştım. tabii özel odamda vardı. 2 gün sancı çekmiştim. sancı girdiğinde belimi ovsun diye kardeşlerime yalvarıyordum. onlarda sakıncalı olmaz diyorlardı. ay resmen gerildim. sanki kızımı yeniden dünyaya getirdim yazdıklarını okurken.
neyse ikiside sağlimen kurtulmuşlar. artık yaşadıklarınızın üstüne bir çizik atarsınız. hele zeynep bebişin gülücüklerini görünce daha mutlu olursunuz. geçmiş olsun güzelim.opuyorumnanaktan

irnam gözünüz aydın canım ablacığım
off okurken ben bile çatladım sizin halinizi düşünemiyorum
hele ben öyle bir durumda olsam eşimi düşünüyorum da çıldırır herhalde
ufacık elim kesilse panik oluyor.
neyse sağ salim kurtulmuşsunuz çok şükür
hoş gelmiş zeynep bebek de
inşallah hep mutlu, sağlıklı bir bebek olur.

ırnacığım, hayırlı uğurlu olsun bebişiniz.
boşver, ne yaşandıysa yaşandı. zeynepçik size herşeyi unutturur nasıl olsa.
Allah onu bahtından güldürsün.

gecmiş olsun yazdıklarını okudum içim acıdı üzüldüm irnam ama zeynep bebek senin bu sıkıntılarııı alır canın onemli olan şimdiki durumlarııı oyyyyyyyyyyyyyy gel seni bi öpem çıtır ananneeeeeee
çıtrlar canlar bügün pazar tembelleik yapcaktım bende biraz aşüre yaptım dağıtım yarın işe gidiyorum diye bügüne bu işimide halettim sizlerde sanalda olsa yolluyorum afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…