Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bebişimizin resmi, cicianneleri teyzeleri nasıl güzel demiii,

Ayyyyy maşallah Zeynep'imize, Allah nazarlardan saklasın, uzun,mutlu bir ömür versin inşallahhhhhh....:Saruboceq:Yaa çabucak gelsin yanımızada mıncıklayalım hemen....Koklayalım, sevelim.Tatile kadar göremicem mi şimdi bennnnn?

Son düzenleme:

maşallahhhhhhhhhh nazarlardan saklasın rabbim amin diyorum analı babalı büyüsünnn irnam gözün aydın bak gecirdiğin sıkıntılar şimdi mutluluğa dönüştüüüü ay yerim ben ona kurban olsun ben teyzesi :1hug::1hug::1huglarakkkk:1hug::1hug::1hug:

böçükkkk balayın tadını çıkaryorrrrrrrrrrrrrrr
:CüvCüv:üşütmeseydiiiiiiiii annem kalın elbise giyyyy olurmuuuuyerimseniben

ay yerim ben onu yaaa
ama bu mini minicik, küçücük bebişleri görünce benim anaç duygularım ortaya çıkıyor yaaa
ben de mi anne olmak istiyorum ne :CüvCüv:

Destinam geçmişolsun canım.:teselli:

Ay teyzesi koklar yer onu maşallah. Zeynep bebek hoş geldin aramıza. Şansın bol, bahtın güzel olsun. Sağlıkla büyü. Anneli babalı bir ömür boyu mutlu ol.

oy oy oy........

yaaaaa maşallah maşallah......duygu teyzesi yesin onu......ne tatlı melek melek.nur gibi maşallah....
allahım güzel yazılar yazsın saglıklı uzun ömürleri olsun......
tahtıda bahtıda açık olsun......:Saruboceq::Saruboceq:

ne tatlıdır..kimbilir.....allah olmayanlarada nasip etsin....isteyenlerede aratmadan versin.....

irna ablacıgım bol bol dua oku nazarlardan korusun rabbim.....:Saruboceq
:

Yerim ben onu yerim...Maşallah ay ne güzel kokuyordur şimdi...Allaha emanet olun hepiniz...:Saruboceq:aman bırakamazsın sen onu, ev falan unut bacıma.s.

Ah İrnam ah ayrılmak çok zor oluyor çooook. :çok üzgünüm:

Böcüğümde balayının tadını çıkarıyordur artık. Allah mutlu etsin.:1hug:

Sarissam hadi sıra sende artık

irnam zeynep bebiş çok tatlı maşallah. allah şansını bahtını açık etsin. şimdi onu bırakmak seni çok üzecektir. ama tatilde yakın sayılır. en kısa zamanda yanına getirirler.

allah nazarlardan esirgesin diye nazar boncuğunuda koyayım dedim.opuyorumnanaktan

irnacığım bebiş çok tatlı maşallah.
benim için de kokla onu. mis gibi süt kokuyodur şimdi.

herkese günaydınlar..........

bugün çok güzel haberler alın sevdiklerinizden........yüzünüzde güller acsın.....

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

maşşallah irnacığım çook tatlı öpesim koklayasım geldi,,,sen dönme bence şu tatlılık bırakılmaz,bahtı ve şansı çok güzel olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.Kızına da söyle tebriklerimi

oyy benimde canım çekti bak şimdikaydirigubbakcemile3

ben geldim canlarım
süper bi yoğunluk geçiriyorum ömrümün müthiş yıl sonu yoğunluğu laelaelaelaelae
beni merak edenler olmuş :asigim: Şeniz
irna ablam torun sahibi mi oldun :lepi: hayırlı olsun :asigim:
şu iki günün hızla bitmesini istiyorum

selaaammm off elektrikler yoktu yeni geldi
heyacandan bakıyorumda ne çok ay ayy demişim :kedi:

damlasum sorma canım yaa bebiş geliyo sen gidiyosun.sen resimlerden görecenn :sinifsinif:

esmerrim çok sağol tatlım allah sanada nasip eder

lereenimamin canım amiinn, herşey için çok teşekkür ederim

yeşilim çok sağol canım benim allah razı olsun ahh ne kokuyor ne kokuyor mis misss

desdinam sağol canım benim sende yap kızzz hadi taze tazee

sarissa canım ceker tabii,anaclık bizim doğamızda var

anuşkacım sende çok sağol tatlım benim,

FirstLady amin canım .ama tatilde gelemiyor,ancak yaz tatiline gelcek,ben yüzünü bile unutacam ya :çok üzgünüm:

duygum sağol bitaneeemmm.vee amiin allah olmayalarada versin aratmasın kimseleri

leydim hoş geldin teşekkürler bitanem.
hadi kolay gelsin san

zeynep bebek bizi bayaa zorluyor beslenmede sorun yaşıyoruz,pek uykucu,hiç uyanmıyor uyandıramıyoruz daha doğrusu.zorluyoz ama nafile,uykuda göğsünü sağıp kaşıkla veriyoru artık.
öyle öyle düzelirmiş.sarılık olmasa bari,korkuyoz dün hiç uyumadık emdircez diye.
bızırık bizi başka türlü yoruyo,annesi çok üzülüyo dolasıyla.
buda tam tersi bir durum kızlar napcaz başınıza gelen varmı..

irnacığım benim oğlanda tam tersi hiç uyku yoktu uyuyamama problemi vardı
ama sonuçta benim oğlumda emmiyordu memeyi almıyordu doktor da bize alışana kadar kaşıkla verin dedi..bizde kaşıkla döküyorduk...40 çıkana kadar biraz meme alma hep sorun oluyor..ama bir alışıp tuttularmı bu sefer de memeyi bırakmıyor emzik niyetine kullanıyorlar:ecrin_bebek:
ne kadar kaşıkla verseniz bile gene hep memeyi ağzına tutun.kokusunu ala ala alışıyor

uykucu olacak demekki kızımız mirmirmirmir

Haydi Destiş hazır canın çekmişken bi güzel haber de sen ver bize...............
Biz de şöyle kokulu kokulu sevelim bebişlerinizi.................

Haydi Destiş hazır canın çekmişken bi güzel haber de sen ver bize...............
Biz de şöyle kokulu kokulu sevelim bebişlerinizi.................

ha haaaa ha keşke anuşkam ama

öyle birşey yok şu an planda:ecrin_bebek:
ama bebek görünce benim hemen hamile kalasım geliyor valla

anaçlıktan herhaldekaydirigubbakcemile3

ha haaaa ha keşke anuşkam ama

öyle birşey yok şu an planda:ecrin_bebek:
ama bebek görünce benim hemen hamile kalasım geliyor valla

anaçlıktan herhaldekaydirigubbakcemile3

yok gı bende anaçımdır ama hiç hamile falan kalasım gelmiyor.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…