oyy kıyamam yaa oğlunabir saatliğine misafrim geldi,torunuma bişeyler getirdiler sağolsun cıtır cıtır şeker şeyler.
hemen gittiler ama.
yeşilim ,lereenim.
askerim dün aramadı,en son aradığında yeşillenmişler bazı şeyleri parayla veriyorlarmış.giyilen içlik,palaskayı bile şaşırdım akannehir.öylemi oluyordu.yemeklerde güzel değilmiş.ona üzüldmedim desem yalan olur.ama yüzüne iyi oluyo sana diycem..nasılmış benim mis gibi yemeklerime burun kıvırıdı sıpa.:dilcikar:
bu hafta sonu büyük bir ihtimal kızın yanına gidebilirim. bende.
neyse şimdi dışarı cıkcam ,dün ilaçlarım yoktu siparişle geliyor,onları almaya gitcem.
akşama görüşürüz.
gelince kıymetini bilecek annesi Şeniz
çok sevindim hayırlı olsunHoşbuldum şu pc varya şuuu pc mahvetti beni kasa yine gitti... Geldi çok şükür. Bende hemen yazmaya başladım zaten. Ayrıca yoğunluk çocuğun okul vs .. misafirler geldi gitti , ben gezmelere gittim, görme engelli kzımız ünversiteyi kazandı onun kitap okumalarına gidiyorum vs vs vs benim işim hiç bitmez (bitmesinde gerçi ) Allah sağlık versinde... Sizleri de unutmuş değilim canlarım benim...
Böcüğüm benim Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım gördüğüm kadarıyla 2 foto görebiliyorum da çok şeker... ay ay sevgidir o yuvayı güzelleştiren... :teytey:![]()
hangi okul merak ettim Şeniz
ben geldim canlarım........Şeniz... özledim sizleri.....
merak ettinizmi....den bakıyım..geçmişi okumadım......ben meraktan öldüm..öldüm...akannehir
herkesler iyidir işallah......irna ablaıgım oglun asker olmuş.....hayırlı teskereler hem mutlu hem hüzünlüsündür....ablacıgım ama eminim daha bir gurulusundur.....asker annesi olarak.....allaha emanet olsun......:Saruboceq:
lereenim...fırstlaydım.....yeşilim....ablacıklarım.....sizler nasılsınız........
destim....sarrissam.....herkesler iyidir işallah......
duygusalım.......hayırlı nişanların olsun tatlım kolay gelsin......opuyorumnanaktan
böcüküm senin telaş ne alemde pisim......eşyalarını gördüm.....allahım yuvana mutluluk versin..güle güle kullan hepsini.....
ben nerlerdeydim......ankaradaydım....kayınvalidemler ankara gitceklerdi...orda eşyaları vardı....evi boşaltmak için...önceden ankarada oturuyorlardı.konyadan ev alınca herşeylerini konyadan sıfır eşyalar alarak döşemişler....
ankaradaki evde eski eşyaları vardı.....ankarada hakanla kız kardeşi kalıyorlar arada kayınvalıdemlerde gitip kalıyorlardı.....o yüzden eşyaları duruyordu...kurulu düzenlerini bozmamışlar.....özel bir kaç eşyayı konyaya getirmişler...o kadar.....işte bu eşyaların boşaltıp.....verecekleri yerler vardı....onları ayarlıyalım diye ankara gitceklerdi....
bide ev tadilat gerektiriyor....boyadı pencereler degişeek mutfak dolapları diger tüm dolaplar degişecek baya eskimişlerdi..
bahara dogru yapalım demişlerdi......ani bir kararla hepsi üst üste gelmesin en azından evin tadilatı tamiri bitsin demişler...
hatta ne tesadüf ki destimle telefonda konuşmuştuk bir gün öncesi..:lepi:
hakan sende annemlerle gel....dolapları begenelim......boyanın rengine bakalım......
bide ben bazı eşyalar kalsın demiştim....onları ayarlıyalım demiştim......onun için ankaray gittim........
kayınvalidem....konyaya getirecegi eşyaları ayarladı....bi oturma grubu vardı bende o kalsın dedim......tekrar yenisini alıp masraf olucagına kalsın işime yara dedim.....
ben ankarada olcam hem benım ailem hem hakanın ailesi yatılı geldiklerinde yer sorunu olmasın diye....ufak tefek bir kaç şey vardı onlarda kalsın dedim......
mutfak dolaplarını begendık.......boya rengini begendik......laminat rengi derken gezdik eglendik eşyalara baktık...ankara sitelerde o kadar büyük ki ve o kadar güzel şeyler varki.......insan hangisini begenip hangisini alıcagını şaşırıyor....
begendiklerimiz oldu.oturma odasını begendik onu aldık....evin tamir işi bitene kadar depoda kalcak.....
karar veremedigimiz tek şey yatak odası oldu......ben acık renk olsun aydın ferah ferak olsun dedin hakan koyu olsun dedi.....benin begendigim parcaları çoktu..oda geniş....hakan koyu olsun oda geniş olsun dedi....
kararsız kaldık....çok güzel salon takımları vardı...ev içiin aksesuarlar aldık...ufak tefek...ben şok kalabalıgı sevmiyorum evde biblolar hoşuma gidiyor.......fazlada evi doldurup bogmak istemiyorum....aşkımın evleri geniş......o yüzden doldurup herşeyı daraltmak istemiyorum......
ay evleri geniş dedim......yani evimiz diyecektim.....delikafadulden
biraz yorulduk.....eglenceliydi...
hihoyyythihoyyyt
akşam geldik......bundan sonrada sık sık gitcem galiba evime....insan bir garıp oluyor...
evim demesi.....alışıcam artık.......kaydirigubbakcemile3
bide ben aşkımı seviyorum......utangac
uzun yazdım paylaşmak istedim canımcıklar........
akannehir
düğün tarihi belli oldu mu yoksa :lepi:
hihoyyyt