Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bir saatliğine misafrim geldi,torunuma bişeyler getirdiler sağolsun cıtır cıtır şeker şeyler.
hemen gittiler ama.
yeşilim ,lereenim.
askerim dün aramadı,en son aradığında yeşillenmişler bazı şeyleri parayla veriyorlarmış.giyilen içlik,palaskayı bile şaşırdım akannehir.öylemi oluyordu.yemeklerde güzel değilmiş.ona üzüldmedim desem yalan olur.ama yüzüne iyi oluyo sana diycem..nasılmış benim mis gibi yemeklerime burun kıvırıdı sıpa.:dilcikar:

bu hafta sonu büyük bir ihtimal kızın yanına gidebilirim. bende.

neyse şimdi dışarı cıkcam ,dün ilaçlarım yoktu siparişle geliyor,onları almaya gitcem.
akşama görüşürüz.
oyy kıyamam yaa oğluna
gelince kıymetini bilecek annesi Şeniz

Hoşbuldum şu pc varya şuuu pc mahvetti beni kasa yine gitti... Geldi çok şükür. Bende hemen yazmaya başladım zaten. Ayrıca yoğunluk çocuğun okul vs .. misafirler geldi gitti , ben gezmelere gittim, görme engelli kzımız ünversiteyi kazandı onun kitap okumalarına gidiyorum vs vs vs benim işim hiç bitmez (bitmesinde gerçi ) Allah sağlık versinde... Sizleri de unutmuş değilim canlarım benim...

Böcüğüm benim Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım gördüğüm kadarıyla 2 foto görebiliyorum da çok şeker... ay ay sevgidir o yuvayı güzelleştiren... :teytey::nazar:
çok sevindim hayırlı olsun
hangi okul merak ettim Şeniz

ben geldim canlarım........Şeniz... özledim sizleri.....

merak ettinizmi....den bakıyım..geçmişi okumadım......ben meraktan öldüm..öldüm...akannehir

herkesler iyidir işallah......irna ablaıgım oglun asker olmuş.....hayırlı teskereler hem mutlu hem hüzünlüsündür....ablacıgım ama eminim daha bir gurulusundur.....asker annesi olarak.....allaha emanet olsun......:Saruboceq:

lereenim...fırstlaydım.....yeşilim....ablacıklarım.....sizler nasılsınız........

destim....sarrissam.....herkesler iyidir işallah......

duygusalım.......hayırlı nişanların olsun tatlım kolay gelsin......opuyorumnanaktan

böcüküm senin telaş ne alemde pisim......eşyalarını gördüm.....allahım yuvana mutluluk versin..güle güle kullan hepsini.....

ben nerlerdeydim......ankaradaydım....kayınvalidemler ankara gitceklerdi...orda eşyaları vardı....evi boşaltmak için...önceden ankarada oturuyorlardı.konyadan ev alınca herşeylerini konyadan sıfır eşyalar alarak döşemişler....
ankaradaki evde eski eşyaları vardı.....ankarada hakanla kız kardeşi kalıyorlar arada kayınvalıdemlerde gitip kalıyorlardı.....o yüzden eşyaları duruyordu...kurulu düzenlerini bozmamışlar.....özel bir kaç eşyayı konyaya getirmişler...o kadar.....işte bu eşyaların boşaltıp.....verecekleri yerler vardı....onları ayarlıyalım diye ankara gitceklerdi....
bide ev tadilat gerektiriyor....boyadı pencereler degişeek mutfak dolapları diger tüm dolaplar degişecek baya eskimişlerdi..
bahara dogru yapalım demişlerdi......ani bir kararla hepsi üst üste gelmesin en azından evin tadilatı tamiri bitsin demişler...
hatta ne tesadüf ki destimle telefonda konuşmuştuk bir gün öncesi..:lepi:
hakan sende annemlerle gel....dolapları begenelim......boyanın rengine bakalım......
bide ben bazı eşyalar kalsın demiştim....onları ayarlıyalım demiştim......onun için ankaray gittim........
kayınvalidem....konyaya getirecegi eşyaları ayarladı....bi oturma grubu vardı bende o kalsın dedim......tekrar yenisini alıp masraf olucagına kalsın işime yara dedim.....
ben ankarada olcam hem benım ailem hem hakanın ailesi yatılı geldiklerinde yer sorunu olmasın diye....ufak tefek bir kaç şey vardı onlarda kalsın dedim......
mutfak dolaplarını begendık.......boya rengini begendik......laminat rengi derken gezdik eglendik eşyalara baktık...ankara sitelerde o kadar büyük ki ve o kadar güzel şeyler varki.......insan hangisini begenip hangisini alıcagını şaşırıyor....
begendiklerimiz oldu.oturma odasını begendik onu aldık....evin tamir işi bitene kadar depoda kalcak.....
karar veremedigimiz tek şey yatak odası oldu......ben acık renk olsun aydın ferah ferak olsun dedin hakan koyu olsun dedi.....benin begendigim parcaları çoktu..oda geniş....hakan koyu olsun oda geniş olsun dedi....
kararsız kaldık....çok güzel salon takımları vardı...ev içiin aksesuarlar aldık...ufak tefek...ben şok kalabalıgı sevmiyorum evde biblolar hoşuma gidiyor.......fazlada evi doldurup bogmak istemiyorum....aşkımın evleri geniş......o yüzden doldurup herşeyı daraltmak istemiyorum......
ay evleri geniş dedim......yani evimiz diyecektim.....delikafadulden
biraz yorulduk.....eglenceliydi...
hihoyyythihoyyyt
akşam geldik......bundan sonrada sık sık gitcem galiba evime....insan bir garıp oluyor...
evim demesi.....alışıcam artık.......kaydirigubbakcemile3

bide ben aşkımı seviyorum......utangac

uzun yazdım paylaşmak istedim canımcıklar........

akannehir
düğün tarihi belli oldu mu yoksa :lepi:
hihoyyyt

leerenım yaa mafoldumben ınş gtmez ınş üzülme

fısrslady abla ismin neydı senın:kedi: öğrenebılır mıyım
benım ismim zarif
olsun yaa huzur olsunda haklısın

eda senı en cok ben ösledım bılın mı ama arayamadım knt yok

merhaba hepinize burada hava berbat valla...

duygucuğum hoşgeldin..Ne güzel ankara ya gittin demek..
Ankara siteler çok büyük canım..benim teyzemin biri orada oturuyordu taşındı oda

Piyasa da en sağlam ve en kaliteli evladiyelik mobilyalar Ankara sitelerin mobilyalarıdır
canım..ordan aldığınız çok iyi olmuş...
benim de yatak odam Ankara sitelerden yapıldı....bizim ailede herkesin mobilyaları Ankara sitelerden alındı
ben oturma odamı ve salon koltuklaımı Konyadan aldım ama onları Ankara sitelerden
siparişle getirmiş olduklarını almıştım...ona çok dikkat ettimiştim..

güle güle oturursun inşallah.canım
böcük evine mobilyalarına baktım canım hepsi çok güzel
iyi günlerde kullan....
oturma odası ile salondaki koltukların yerini değiştirsen daha iyi olur gibi sanki

deestişim cok tşkler cnm
değiştrmem ımkansız cnm
köşe takımın olduğu odaya sığmıyo
o oturma grunum 2 tane aldık 3 lü
karsılıklı koyunca bı adımlık yer kalıyo ee acılmaz bıle orda
en uygunu böleydı ne edek
köşe takımının seklını değiştrcem bakalım nasıl olcak
aşkım koymuş öle

2 gündür arka dişimde bir ağrı vardı dün
ortadontiste gittik kontrolüm vardı...o da baktı arka azı dişimin dolgusu hafifi kırılmış
çürük var gibi dedi...dün gece çok ağrıdı hiç uyuyamadım...bir acayip şimşek çakıyordu
sanki eve giriyor gibi..bugün diş dor.ma gittim baktı kırık yaok çürük yok
ama ağrıyor belki içten olabilir dedi...iğne vurdu uyuştu ama hala ağrıyor
o zaman ağrı geçmeyincede tellerden olabilir dedi 2 gün bekleyelim geçmezse açalım
dedi....ama çokkk ağrım var çokkkmafoldumbenmafoldumben
hangi dişim bilmiyorum ya kafam çok kötü....mafoldumbenmafoldumben
inşallah geçer çürümemiştir. ya....dişe verdiğimiz paralar 2 milyarı geçti valla ona mı üzüleyim..yoksa habire çürüyüp duruyorlar o kadar iyi bakmama rağmen onamı üzüleyim

yeşilim ablacıgım ben yokken pc formatlamışlar.....
farklı bi şey cıktı...eskisi gibi degiıl fotaları yükledıgım yer.....
olmuyor.oturma odamı görün demiştim olmadı....

böcüküm yatak olması çok daha ıyı işe yarar en azından.....

edam tarıh bellı degıl yazın olcak herkesin yaz iznine ayrıldıgı zaman çok uzakta olanlar var....
mesela abımler .........söz yüzügümdede yoklardı.......
başka akrabalarda var.o yüzden yazın olak....

destim lereenim ablacıklarım tekrar saolun.......öptüm herkesi......

geçmiş olsun destuşum. of! şimdi aklın ağrıyan yerdedir, inşallah başına iş açmaz canım aklını takmamaya çalış, kolay değil tabi

fırtınadan yıkılıyor bu gün antalya Allah korusun..haberler veriyor sık sık

yiyin gari bu gün beslenme günü...içecekler sizden

4e023296f8af3ff3dd543919bbb6da82.jpg

borek.jpg

8973730.jpg

071sc1.jpg

geçmiş olsun destuşum. of! şimdi aklın ağrıyan yerdedir, inşallah başına iş açmaz canım aklını takmamaya çalış, kolay değil tabi

fırtınadan yıkılıyor bu gün antalya Allah korusun..haberler veriyor sık sık

sağol yeşilim abla...öyle valla istemeden aklı takılıyor insanın
sürekli bir ağrı ......offff...
bizimde habire sigortalar atıyor elektirik gidiyor...ben açıyorum çok kötü hava valla

nasıl şimşek çakıyor evin içne giriyor sanki ışık lazer gibi

oyyyyoyy oy oy onlar ne ablacığım

valla canım çekti tarçın olan her tatlıya bayılırım...o sondaki ne tavuk göğsümücokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ararsan cok öperım senı hee:jeyyar:

bız aynı katta 80 kişiyiz nan-tatlicadiarzu-
80 mii kafamçokkarıştı
yeşilim ablacıgım ben yokken pc formatlamışlar.....
farklı bi şey cıktı...eskisi gibi degiıl fotaları yükledıgım yer.....
olmuyor.oturma odamı görün demiştim olmadı....

böcüküm yatak olması çok daha ıyı işe yarar en azından.....

edam tarıh bellı degıl yazın olcak herkesin yaz iznine ayrıldıgı zaman çok uzakta olanlar var....
mesela abımler .........söz yüzügümdede yoklardı.......
başka akrabalarda var.o yüzden yazın olak....

destim lereenim ablacıklarım tekrar saolun.......öptüm herkesi......
hadi gözün aydın seni de evlendiriyoruz he opuyorumnanaktan
yiyin gari bu gün beslenme günü...içecekler sizden

4e023296f8af3ff3dd543919bbb6da82.jpg

borek.jpg

8973730.jpg

071sc1.jpg

oyy çok fena canım çekti bunlardan :gitme:
eşim çıkışıma gelicek anneme balık yemeğe gidicez
ama canım bu eklediklerini istiyo :kedi:

destim ge.miş olsun o diş agrısının ne demek oldugunu iyi bilirim......
çok geçmiş olsun......

yeşilim ablacıgım......bunları kimseler görmeden tüketmek lazım........of of ne kaaaaaa güzeller.......hımmmmm.......

Hepsi alıntı bilmiyorum destuş..canınız çekerse hazır alın lady herşey var artık...canınızın çekeceğini düşünemedim sory şugırım

benım face yok derdim de yok......
kardeşimin var......güzel paylaşımları oluyor......
böyle gizliligin ortaya çıkması kötü güvenlik tabiki önemli......
destinin yaptıgı gibi devamlı kontrol etmek lazım..

off harıka bunlar yaa cnm cektı hee :ecrin_bebek:

destış yaa gecmıs olsun cnm

edam 80 anacım 80 :delphin:

Back
X