Demek ki neymiş asla asla demiyormuşuz!

Bende yapmıştım zamanında heheheheh. Şöyle yaptım. Benimle (sahte ben) görüntülü konuşmak istedi. kameraya bant yapıştırdım o anda o açtı ekran görüntülerini aldım. Sonra kameram bozuk dedim kapattım bir gün sonra konuşurken bahane buldum tartıştım. Ve senin sevgilin var bana yalan söylüyorsun dedim takip ettiği kızların isimlerini söyledim bunlardan biri sevgilin ve ben onu bulup her şeyi anlatıcam ekran resmini yazdıklarını göndericem dedim. Bu tutuştu tabii. Sonra reel ben :) sevgilimi aradım dedim şu şu kişi kim bana mesaj atıyor sen melihin sevgilisi misin diye dedim. Bu kim ya neler oluyor dedim. bu birr bir döküldü... ağladı yalvardı çok pişman oldu. Baya çektırmıştım hehehehhe

En sonunda sen ortaya dökersin nasıl yaptın bunu diye O da der ki "ben senin olduğunu anlamıştım da ondan öyle yürüyormuş gibi mesajlar yazdım. Hatta sen olduğunu bildiğimden dolayı kamera aç dedim" Ah bu erkekler yok mu Sonra zeytinyağı modu sen bana nasıl guvenmedin de beni işletmeye calistin da .... Yersen....

Bende yapmıştım zamanında heheheheh. Şöyle yaptım. Benimle (sahte ben) görüntülü konuşmak istedi. kameraya bant yapıştırdım o anda o açtı ekran görüntülerini aldım. Sonra kameram bozuk dedim kapattım bir gün sonra konuşurken bahane buldum tartıştım. Ve senin sevgilin var bana yalan söylüyorsun dedim takip ettiği kızların isimlerini söyledim bunlardan biri sevgilin ve ben onu bulup her şeyi anlatıcam ekran resmini yazdıklarını göndericem dedim. Bu tutuştu tabii. Sonra reel ben :) sevgilimi aradım dedim şu şu kişi kim bana mesaj atıyor sen melihin sevgilisi misin diye dedim. Bu kim ya neler oluyor dedim. bu birr bir döküldü... ağladı yalvardı çok pişman oldu. Baya çektırmıştım hehehehhe
Sonra ayrıldınız mi?

Konuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
Yaptığınız o kadar yanlış ki. Denemeyin şu adamları. Ya hayal kırıklığı ya da anladım ben oynuyordum seninle derler... Şuan her türlü yırtar bu işten.

bence hemen ele verme olayi.once iyice kivama getir âldattigi tam belli olsun askimli falan konustur beni seviyo musun de.sonrada ss al ve ona hic bisey soylemeden resimleri goster.o anki yuz ifadesini cok merak ediyorum

7 yıl beraber olunca ne oluyor ya da nişanlanınca falan evlenmek zorunda mısın? İnsanlar 30 yıllık kocasından boşanıyor, sen 7 yıldan bahsediyorsun üstelik aşağılık bir şekilde aldatılıyorsun. Asla yapmaz etmez diye bi şey zaten yok. İnsan oğlu şaşar beşer. E bu adamda aldatmaya müsait karaktersiz şerefsiz adamın teki. Böyle bir adamın peşinden gitmeyi sırf kocam olsun diye kabul mu edeceksin.

Back
X