Gelinlik Ayakkabısı Demet Akalın'ın Gelin Ayakkabısı

İzmir'de Ooze var ünlü bir bar. Arkadaşlar Demet konserine gitmişler. Çıplak sesi berbatmış.

bir de hep takdir etmişimdir ajdayı, yaşım ilerledi diye salıp gitmedi, hep bi çaba içinde, sporunu yapıyor, yaşama azmi var, güzel görünmek için elinden geleni yapıyor, onun gbsi ender bulunur

İzmir'de Ooze var ünlü bir bar. Arkadaşlar Demet konserine gitmişler. Çıplak sesi berbatmış.

hahahahaha ciddiymisin ya canım tabı studyo kayıtlarında çok oynamalar yapılıyo ama ne bilim canlı olarak soylediğinde bu kadar kötu beklemiyordum en azından

Demet'in çıplak sesiyle söylediği bir iki şarkı duydum
Aman Allah'ım kulaklarımmmm kaybetmek üzereydim
Bi detone oluyorki birdee

bir de hep takdir etmişimdir ajdayı, yaşım ilerledi diye salıp gitmedi, hep bi çaba içinde, sporunu yapıyor, yaşama azmi var, güzel görünmek için elinden geleni yapıyor, onun gbsi ender bulunur
Kız sen Ajda Pekkan mısın yoksa İşkillenmeye başladım
Bide onun bacısı vardı Semiramis pekkan omusun yoksa

:) emek ıstek gerckten çok başka bırsey takdır etmekte lazım hala taş gbı her yonden haklısın..

Daha 6 aydır sevgililer hop evlendiler. Yok bernardoymuş yok hisarmış yok tupper derdi yok ohhhhhh

hahahhaha yorumuna bayıldımmmmmmm he yaaaaa bizde aman bu eksik aman bu aylıkla bunu alalım derdindeyiz

Bencede baya bi kezban olmus.

Sesine gelince yeni ciktiginda da sesi hic mi hic güzel degildi, ama iste isim yapmis bir manken diye tutludu yoksa halkdan gelmis olsaydi o sesle hayatda tutulmazdi.

Makyajsiz hali de berbat kac kez gördüm cesmede kendisini.... hic birseye benzemiyor, neyse allah bu sefer mesut etsin insallah.

ama gelin olarak daha zevkli birsey beklerdim...

demet hep ayni taktigi uyguluyor.. hersey mukemmel yolunda giderken pat diye ayriliyor barismak icin tek yol evlenmek..ne ise yariyorsa yazi zor gorur bu cocukta

canım ne yapsın kadın gelnlik gıymkten bıkmış anlasılan gelinlik onun ıcın shne kıyftlerinden farksız..özelliği büyüsü yok ki oyuzden hıc sasrmadım

cok suslu puslu bisey begenmis almis..okancigina gostermis o da kizmis daha sade bisey giy diye

Aman Allah'ım buda neyin nesi tövbe Bismillah Allahtan eşim evde bu gece yoksa yalnz başıma nasıl uyurdum

Arkadaşlar bunun yaşı varya kesin 45 üstü dür ne 40 yaa... Surata bak yaşlı kadın siması var resmen:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…