Ajda'nın gençlik halleri, estetiksiz yüzü o kadar duru o kadar hoş ki.
İzmir'de Ooze var ünlü bir bar. Arkadaşlar Demet konserine gitmişler. Çıplak sesi berbatmış.
Kız sen Ajda Pekkan mısın yoksa İşkillenmeye başladımbir de hep takdir etmişimdir ajdayı, yaşım ilerledi diye salıp gitmedi, hep bi çaba içinde, sporunu yapıyor, yaşama azmi var, güzel görünmek için elinden geleni yapıyor, onun gbsi ender bulunur
bir de hep takdir etmişimdir ajdayı, yaşım ilerledi diye salıp gitmedi, hep bi çaba içinde, sporunu yapıyor, yaşama azmi var, güzel görünmek için elinden geleni yapıyor, onun gbsi ender bulunur
Demet'in çıplak sesiyle söylediği bir iki şarkı duydum
Aman Allah'ım kulaklarımmmm kaybetmek üzereydim
Bi detone oluyorki birdee
Daha 6 aydır sevgililer hop evlendiler. Yok bernardoymuş yok hisarmış yok tupper derdi yok ohhhhhh
Magazin programında duymuştumbende dnlemk ıstıyorummmerak ettim
Bencede baya bi kezban olmus.
Sesine gelince yeni ciktiginda da sesi hic mi hic güzel degildi, ama iste isim yapmis bir manken diye tutludu yoksa halkdan gelmis olsaydi o sesle hayatda tutulmazdi.
Makyajsiz hali de berbat kac kez gördüm cesmede kendisini.... hic birseye benzemiyor, neyse allah bu sefer mesut etsin insallah.
ama gelin olarak daha zevkli birsey beklerdim...
Kız sen Ajda Pekkan mısın yoksa İşkillenmeye başladım
Bide onun bacısı vardı Semiramis pekkan omusun yoksa
Bencede baya bi kezban olmus.
Sesine gelince yeni ciktiginda da sesi hic mi hic güzel degildi, ama iste isim yapmis bir manken diye tutludu yoksa halkdan gelmis olsaydi o sesle hayatda tutulmazdi.
Makyajsiz hali de berbat kac kez gördüm cesmede kendisini.... hic birseye benzemiyor, neyse allah bu sefer mesut etsin insallah.
ama gelin olarak daha zevkli birsey beklerdim...
Aman Allah'ım buda neyin nesi tövbe Bismillah Allahtan eşim evde bu gece yoksa yalnz başıma nasıl uyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?