Alerji riski var gebelikte vurulmazkızlar merhaba. 30. Haftama girdim gebelikte kan değerlerim çok düşük normalde de çok düşüktü bir kaç kez damardam demir serumu almıştım özelde. Ancak çok faiş fiyatlar var şu an devlette almak istiyorum nasıl alabilirim? Bir tavsiyeniz var mı ? Direk hematologiden mi randevu almam lazım süreç nasıl ilerliyor alanlar var mı devlette bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim çünkü değerim 3e kadar düştü gözümü açamıyorum..
Vurulmaz derken bahaettiğim şey iğne değil serum. Aksine gebelikte değerleriniz düşükse alınması gereken bir serum :)Alerji riski var gebelikte vurulmaz
evet benimde mide ameliyatım sonrası maalesef demiri emmiyor midem bende cok aldım ama devlette ilk kez alıcam , hematoloji bölümüne mi gittini direk yoksa öncesinde baska doktora gisip mi yönlendirilmesi yapılıyor ? Cok gecmis olsun(Hatırladıkça yazıyorum kusura bakmayın)10 sene önce lohusalık sürecimde de serum olarak özelde almıştım ilk gebeliğim sonrasıydı. Demir eksikliğinden ben çok çektim sanırım vücut gıdalardan emilim yapmıuor bilmiyorum
O serumla beraber vurulması gereken ale3ji i9nesi çok güvenilir değilVurulmaz derken bahaettiğim şey iğne değil serum. Aksine gebelikte değerleriniz düşükse alınması gereken bir serum :)
4 kere serum aldım hiçbirinde iğne vurulmadıO serumla beraber vurulması gereken ale3ji i9nesi çok güvenilir değil
Evet kesinlikle bende öyle düsünüyorum teşekkür ederim sağolunDoğumda olası kan kaybetme durumları için de zaten değerlerin düşük olmamasına dikkat etmek önemliymiş. Hani kan kaybetmek derken her halukarda bir nebze kan gidiyor vücutta,bu normal birşey ama kanı düşük olan için sıkıntı,bir sürü halsizlik vs ile mücadele etmek gerekiyor. Vğcudun en çok güce ihtiyaç hissedeceği doğum sonrasında o gücü kaybetmektense doğumdan önce gerekli tedbiri almak her bakımdan iyi olacaktır.
Özelde mi devlette mi bu serumlarda alerji riski olduğu için kimse riske atmaz serumla beraber yapılıyor zaten 1 kere de olsa 5 kere de 6.da slerji göstermeyeceği bilinmez çünkü o alerji için yapılan iğne de gebelikte güvenli değil çok4 kere serum aldım hiçbirinde iğne vurulmadı
Hayır hiçbir serumumda almadım alerji iğnesi özelde. Arkadaşım alerji oldu bir de iğneye rağmen, bünyeyle alakalı sanırımÖzelde mi devlette mi bu serumlarda alerji riski olduğu için kimse riske atmaz serumla beraber yapılıyor zaten 1 kere de olsa 5 kere de 6.da slerji göstermeyeceği bilinmez çünkü o alerji için yapılan iğne de gebelikte güvenli değil çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?