Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Demir eksikliği sebebiyle dökülme yaşayanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Truman Show

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
5.413
21.773
348
Benim gibi olan var mi hanimlar? Ciddi bir demir eksikligim var takviyeye basladim bunun haricinde Biotin şampuan ve henuz eczaneden getirilecek olan serum kullanacagim gelince markasini yazarim.
Cok asiri dökülüyor saclarim ama doktor bakınca "Herhangi bir yerde acilma yok." dedi. Buna da şükür.

Şimdilik 3 aylik bir tedavi sürecim var umarim sonuc alirim.

Alırsın canım.
Demir depoları dolunca dökülen saçlar hemen çıkıyor tekrar.

:KK66::super:

Foltene marka serum aldım haftada 3 kez 3 ay boyunca uygulamam lazım. Sonuçları buradan paylaşırım.

Merhaba demir ve ferritin seviyen kacti..su an durumun nedir bende ayni sorunu yasiyorum..dr sadece ferrozincle devam ediyor ama yeterli degil..banada venofer serum onerdi eczacim ama dr gerek gormuyor bence varda :/ saclarim avuc avuc dokuluyor.. bana sonucu yazarsan sevinirim

6 çıkmıştı diye hatırlıyorum ben 3 kutu ferro sanol içtim şampuanımı doktorun tavsiye ettiğiyle değiştirdim. Ayrıca verdiği serumu kullandım çok dökülen yerlere (başımın yan kısımları). 3 ay sonra sonuç şu ki dökülmemde hiçbir değişiklik yok sadece serum sürdüğüm yerlerde bebek saçları çıkmaya başladı. S Sedusedu

6 çıkmıştı diye hatırlıyorum ben 3 kutu ferro sanol içtim şampuanımı doktorun tavsiye ettiğiyle değiştirdim. Ayrıca verdiği serumu kullandım çok dökülen yerlere (başımın yan kısımları). 3 ay sonra sonuç şu ki dökülmemde hiçbir değişiklik yok sadece serum sürdüğüm yerlerde bebek saçları çıkmaya başladı. S Sedusedu
Çok düşükmüş doktor bana da şampuan verdi ama o şampuanların hepsini kullandım hiçbir işe yaramıyor lar sülfatsız parabensiz şampuan kullanıyorum Ayrıca Soğan suyu kürü yapıyorum dökülmemi %90 kesti tavsiye ederim

Evet onu da çok duydum tadından dolayı yanaşmadım pek ama mecburum sanırım. Teşekkür ederim.
Çok düşükmüş doktor bana da şampuan verdi ama o şampuanların hepsini kullandım hiçbir işe yaramıyor lar sülfatsız parabensiz şampuan kullanıyorum Ayrıca Soğan suyu kürü yapıyorum dökülmemi %90 kesti tavsiye ederim

Evet çok düşükmüş Bana da şampuanlarda ama kullanmıyorum sülfatsız parabensiz şampuan kullanıyorum ilacıma devam ediyorum biotin içiyorum B12 içiyorum Ayrıca her akşam soğan kürü yapıyorum dökümünü %90 kesti tavsiye ederim Geçmiş olsun

Back
X