D difdenk35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 6 0 36 Malatya 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aysun444 #81 bende oligofer kullanmaya başladım.bakalım inşallah yan etkileri az olur.sizden oligofer kullanan varmı
bende oligofer kullanmaya başladım.bakalım inşallah yan etkileri az olur.sizden oligofer kullanan varmı
D difdenk35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 6 0 36 Malatya 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aysun444 #82 umayyy .!.: benim ilacım: OligoferFol sbh kahvaltıdan 2saat önce alıyorum.. Genişletmek için tıkla... bende dün başladım bu ilaca.senin nekadar zaman oldu kullanalı.bu ilaç iştahını açtımı?
umayyy .!.: benim ilacım: OligoferFol sbh kahvaltıdan 2saat önce alıyorum.. Genişletmek için tıkla... bende dün başladım bu ilaca.senin nekadar zaman oldu kullanalı.bu ilaç iştahını açtımı?
umayyy Ya Mucib, Ya Semiu Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 340 7 46 Manisa 28 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aysun444 #83 difdenk35 .!.: bende dün başladım bu ilaca.senin nekadar zaman oldu kullanalı.bu ilaç iştahını açtımı? Genişletmek için tıkla... cnm kusura bakma neredeyse 1ay olmuş geç gördüm ben oligoferFol ü kullandıgımdan mıdır bilemiyorum ama iştahı epey açık bir hamileydim:) Birde lohusalıkta yine devam ettim Fol olmayanına
difdenk35 .!.: bende dün başladım bu ilaca.senin nekadar zaman oldu kullanalı.bu ilaç iştahını açtımı? Genişletmek için tıkla... cnm kusura bakma neredeyse 1ay olmuş geç gördüm ben oligoferFol ü kullandıgımdan mıdır bilemiyorum ama iştahı epey açık bir hamileydim:) Birde lohusalıkta yine devam ettim Fol olmayanına