Demir hapı olarak doktorunuz size ne önerdi?

Canim doktorum magnesium sase diye bir toz verdi o duzeltiyormus kabizligi
ama ben inciri kaynar suya attim yedim kuru inciri uzerine bir bardak balli sicak su ictim gece ve sabah ac karnina duzeldi tavsiye ederim.

ferrum fort aç karnına içilir diye biliyorum ben yani hem doktor öyle dedi
hem de her defasında eczacı söylüyor, kutuya da yazıyor

ben solgar kullanıyorum, bitkisel ve kabızlığı özlüyor..8,5 aylık hamileyim ve hiç kabız olmadım...yalnız bu ilacı ssk karşılamıyor bilginize...

ferrum forte kullanıyorum, kabızlık şikayetim olmadı, sanırım calcium sandoz da kullandığım için ve o da ishal yaptığı için ben de, ikisi birbirini dengeledi:) bu arada ferrum forte nin prospektüsünde yemek sırasında ya da yemekten sonra alınmalıdır yazıyor, çünkü bu demir ilaçları vs. mideye zarar verme ihtimali olan ilaçlar o yüzden boş mideye almak pek tavsiye edilmiyo sanırım...

arkadaşlar 30 haftalık hamileyim..evelsi gün doktorum demir hapı olarak ferro sanol duodenal verdi..2 gündür kullanıyorum..çok özür dileyerek söylüyorum..dışkım siyah renkte ve ishal biçiminde...biraz telaş yaptım ve nette bakarken bu ilacın yan etkisi olarak yazdığını gördüm..sizlerden varmi bu ilacı kullanan ve böyle bir etkisi oldu mu?

ferrum fortu bende tok karnına akşam yemeğinden sonra içiyorum ben gebe kalmadan önce kabızlık sorunu yaşıyordum şimdi yaşamıyorum bağırsaklarım düzenli çalışmaya başladı önceden haftada 1 gün lavaboya giderdim o derece yani.

canım demir hapları dışkıyı siyah yapıyor zaten, ayrıca ya kabızlık ya da ishal yapıyor maalesef, o yüzden telaşlanmana gerek yok :)

kızlar ben 10 haftalık gebeyim kansızlık gördü sağlık ocağındaki hekimim ferro sanol yazmış günde 2 tane 12 saatte bir demiş eşime ya zaten bi kilo alımı yaşıcam acaba bu ilaç kilo yaparmı kullananlar lütfen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…