- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus bunlarinki ac tavuk misali Baraji gectiler diye ambarda goruyorlar kendilerini yaziklar olsun bunlari meclise secenlere onlar ruya gorsun gerekirse ben bile giderim askeretsk sizi yerle bir eder öyle basit değil efendi...
aynen demişin ya halk daha güçlüdür bu susan halk varya bir ayağa kalksa yok olursunuz
ayrıca bu uzun adam tsk yı kendine bağladı herşey onun elinde tsk yı bi bıraksa askeride yöneten o sende bunu çok iyi biliyorsun ve ondan bu denli saçmalıyorsun.
ve seni destekleyen hainlar bir gün o vicdanlarınız sızlar da ne acılar yaşattınız görürsünüz.
yok hala akp liler gibi at gözlüklerinizle dolaşacam diyorsanız elbette ilahi adalet var her bir şehit hakkını sizlerden alıcaktır.
Ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus bunlarinki ac tavuk misali Baraji gectiler diye ambarda goruyorlar kendilerini yaziklar olsun bunlari meclise secenlere onlar ruya gorsun gerekirse ben bile giderim askere
HDP iktidarda mı ki bunlar oluyor ?Sadece kk ' da bunu yapan onlarca kişi var. Hala çekinmeden , vicdanını sorgulamadan , " Ak partinin tek başına iktidar olmasındansa , hdp ye oy veririm " diyenler utanıyor mu acaba ?
ahh matmazel ortada dönen oyunlar varr ..bunları söyleme cesareti var oyları arttı yine artma ihtimali var ki bu çok acı heleki ülkem vatanım atatürküm deyipte oy verenleri bende anlamıyorum bu yüzden çoğu arkadaşla ters düşütüm ama olsun
benim hdp ye akp görüşüm değişmez.
bunun gibi partisinde katil barındıran bir parti ancak bu denli hadsizce konuşma yapar
demirteş kuklanın ta kendisidir.
ahh matmazel ortada dönen oyunlar varr ..
bak şimdi canım bu haberi paylaştın yaa bak bakalım ve seyret kim ne kadar tepkisini koyacak .. takip et canımm..canım kakom o oyunlar sonucu olan bu masum 20 26 yasındaki masum çocuklara gençlere oluyor.zirve savaşlarının bedelini askerlerimiz canlarıya ödüyor.
Sadece kk ' da bunu yapan onlarca kişi var. Hala çekinmeden , vicdanını sorgulamadan , " Ak partinin tek başına iktidar olmasındansa , hdp ye oy veririm " diyenler utanıyor mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?