Demirtaş PKK kazanacak dedi 1 gün sonra pusu kuruldu

Ben onlara zeytinyağı partililer diyorum. Hep üste cıkarlar. Hep onlar mağdur, hep onlar haklı. En vicdanlı onlar, en iyi kalpli onlar.
vicdan olsa zaten göz göre göre yapılan açıklama ve itiraflardan sonra gelip buraya saçma sapan

savunmaya çalışmazlar

adam diyor ki barış sürecinde silah depolamışlar ondan bu yaşananlar

nedir bu yüzsüzlük sorumsuzluk onlar silah depolarken eliniz armut mu topluyordu

sahi barış süreci barış süreci diye yırtınıyordunuz pkk sayenizde türkeyeyi babasının çiftliği bellemişti

Haberde bahsedildiği üzere "Tsk kaybedecek Pkk kazanacak" diye nerede diyor? 1 Kasım'da Tayyip'in sarayının ordusu ve polisleri halkın karşısında yine yenilecek demiş? Ben mi yanlış anladım seçimden bahsetmiyor mu? Valla anlamadım ironi yapmıyorum ya da laf sokmuyorum, haberin devamı var mı?

Ayrıca Akp'ye oy veren arkadaşların saltanatımız geri gelsin isteği ve endişesiyle milliyetçi duygular ve terör üzerinden saldırmasını trajikomik buluyorum hani başka noktalardan gelin bari hala akıllanmadınız. Zaten onlarca yıldır mecliste olan Hdp milletvekillerinin sayısının 78-80 olması ya da parti olarak varlık göstermesi tek adam iktidarı ve başkanlıktan iyidir benim açımdan. Hatta Türkiye'nin geneli de böyle düşünüyormuş demek ki "Banane banane yenildim saymam bir daha oynayacağız" durumunu yaşıyoruz şu an.

Ya bir de burda milletin ciğeri yanmış ve o acıyla üzüntüyle isyan ediyor, kızıyor, öfkeleniyor ve bunun suclusu oldugunu düşündüğü her kimse(erdoğan, hdp, pkk, chp vs) ona veryansın ediyor. Diğerlerinden ses cıkmıyor ama bu akpli arkadaslar gelip burada sanki babasının oğluymuş gibi sanki kendilerine kızılıyormuş gibi canhıraş adamı savunuyor. Sanane kardeşim şuan birilerini savunmanın sırası mı? Sen üzülmüyor musun üzüldüğünü anlat hdp yi suclayacaksan sucla, pkk ya kufredeceksen et. Ama ne diye erdoğan vıdı vıdı diye savunmaya geciyorsun. Sanane suan erdoğana laf gelmiş gelmemiş. Siyasetin kralını yapıyorlar haberleri yok. Şehit haberleri bile umurlarında değil aslında, yeter ki erdoğanımıza laf gelmesin. Üzüntü müzüntü dinlemem savunurum kafasında hepsi.

ne erdoğanmış ne sevgiymiş ben anlayamıyorum bu tür insanları

yeter ki uzun adamlarına laf gelmesin başka bir dertleri tasaları yok

koyu fanatikliği hiç bir zaman anlayamam sanırım

adam basbağı şehitlerden sorumlu işte kendinizi yırtın parçalayın gerçekler ortada ve değişmez

Bana mıdır bu laf? Alıntılayın da yazın arkadaşım böyle uzaktan uzaktan takip edemiyorum. Ülkeye sığınan garibana ne yazmışım da unutmuşum anlayamadım?

Ben salt duygularımla hareket edip gaza gelmiyorum, mantık çerçevesinde bakıp analiz ediyorum olayları, sizinle farkımız bu.

sanada sözlerim var elbet ama başka topikte göreceksindir

ama bu sana değildi...

yada kimeydi ne farkeder insanın kalbi acır mı böyle hissedermi
sabaha kadar uyudum uyandım kalbim parçalandı
yatmadan okudum fetihimi dualar ettim gözyaşlarımı gönderdim ( ha burası sizi ne kadar ilgilendirir bilemem)

ben burda sana laf sokmuşum
öbürüne laf yetiştirmişim ne fakeder
acım hafifler mi acımız hafifler mi
girmeyim okumayım yazmayım diyorum
ama sığamıyorum ki bir yerlere
kapatıyorum açıyorum sürekli bilgisayarı

şu an sizinle farkımızı tartışacak durumda gerçekten değilim
şu an farklı olma zamanı değil
bir olma birlik olma zamanı

HDP iktidarda mı ki bunlar oluyor ?
iktidar olamamanın hırsıyla ona buna çamur atmak kimseye fayda sağlamaz.

İktidarda olmasına gerek var mı , oy alabileceğini ıspatladı. Medyayı bile ele alarak , kendisini " sempatik başkan " olarak tanımlattı ve çoğu kişide , hs evet oyle dedi .... Deme di mi ?

İktidarda olmasına gerek var mı , oy alabileceğini ıspatladı. Medyayı bile ele alarak , kendisini " sempatik başkan " olarak tanımlattı ve çoğu kişide , hs evet oyle dedi .... Deme di mi ?
yanlış hatırlamıyosam bi topikte aynı arkadaş (sizin cevap yazdığınız)
bölünsün topraklar ne olacakki diyordu ahh bulabilsem o konuyu

şu lafın gerçekten hoş bi sözdü.aynen birlik olma acıyı paylaşma ve dua etme zamanıdır bir şeylerin hesabı kitabı

o parti bu parti denmeden kızıyoruz içimizde öfkeyle bir şeyler söylüyoruz fakat aramızda fark şu bu yerine bugün acı bir gün tek olmak birlik olmak en güzeli ki ben bilirsin akp ve hdp benim için aynı kefedeyken ve senin gibi fanatik birinden bunu duymak hoş lamelifcim.

allahım korusun kollasın askerimizi o pkk lıları kahretsin

Birde hdp.ye oy verip yada vermesede verilmesini normal görüp,pkk yı,teroristleri hiç ağzına almayan,üç yaşındaki çocuğun bildiği pkk-hdp bağlantısına hiiiç değinmeyen,sadece ve sadece akp.ye saydırıp "akp. hdp.yi iliştiriyor çuk kumik" diyenler varki onların durumu daha vahim...Eleştirecekseniz de bari adaletli olun,misal Matmazel,siyasi yönden farklı baksakta,o beni her türlü eleştirebilir,samimi çünkü.

Bak arkadaşım keşke hiç ayrışmasak keşke her zaman birlik olabilsek ama benim hiç öyle bir umudum yok artık. Hiçbir ırka, dünyevi görüşe sahip olmayan uzaylılar falan saldırsa ülkemize belki anca.

Ben burada istediğim kadar tartışayım, istediğim kadar kızayım karşıt görüşte bir arkadaşın başına bir şey gelse emin ol üzülürüm, yardımcı olmak isterim. Siz de beni her ne kadar sevmeseniz de aynısını benim için yaparsınız diye düşünüyorum. Belki herkes değil ama çoğunluğu iyi kalpli aslında buranın.

Olayları farklı yorumluyoruz karşılıklı birbirimize bunu nasıl göremiyorlar, anlayamıyorlar diye bakıyoruz. Aslında ben olayı yorumlamayı da geçtim kendime göre bir mantığım var, kaç kere yazdım. Hala sanki hiç yazmamışım gibi ad hominemlik yapınca insanlar hoş olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…