- 15 Aralık 2013
- 15.761
- 36.225
- 798
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
aynen çok komik görünüyorlar sanki hdp lilerden bir farkları varmış gibiAyy şu akp'ye oy verenler hdp'ye oy verenlere vicdan sorgulaması yapmıyor mu ayar oluyorum. Vicdan sizlere kaldıysa yandık ki ne yandık...
aynen çok komik görünüyorlar sanki hdp lilerden bir farkları varmış gibi
vicdan olsa zaten göz göre göre yapılan açıklama ve itiraflardan sonra gelip buraya saçma sapanBen onlara zeytinyağı partililer diyorum. Hep üste cıkarlar. Hep onlar mağdur, hep onlar haklı. En vicdanlı onlar, en iyi kalpli onlar.
vicdan olsa zaten göz göre göre yapılan açıklama ve itiraflardan sonra gelip buraya saçma sapan
savunmaya çalışmazlar
adam diyor ki barış sürecinde silah depolamışlar ondan bu yaşananlar
nedir bu yüzsüzlük sorumsuzluk onlar silah depolarken eliniz armut mu topluyordu
sahi barış süreci barış süreci diye yırtınıyordunuz pkk sayenizde türkeyeyi babasının çiftliği bellemişti
ne erdoğanmış ne sevgiymiş ben anlayamıyorum bu tür insanlarıYa bir de burda milletin ciğeri yanmış ve o acıyla üzüntüyle isyan ediyor, kızıyor, öfkeleniyor ve bunun suclusu oldugunu düşündüğü her kimse(erdoğan, hdp, pkk, chp vs) ona veryansın ediyor. Diğerlerinden ses cıkmıyor ama bu akpli arkadaslar gelip burada sanki babasının oğluymuş gibi sanki kendilerine kızılıyormuş gibi canhıraş adamı savunuyor. Sanane kardeşim şuan birilerini savunmanın sırası mı? Sen üzülmüyor musun üzüldüğünü anlat hdp yi suclayacaksan sucla, pkk ya kufredeceksen et. Ama ne diye erdoğan vıdı vıdı diye savunmaya geciyorsun. Sanane suan erdoğana laf gelmiş gelmemiş. Siyasetin kralını yapıyorlar haberleri yok. Şehit haberleri bile umurlarında değil aslında, yeter ki erdoğanımıza laf gelmesin. Üzüntü müzüntü dinlemem savunurum kafasında hepsi.
hey Yarabim vicdandan bahseder...ülkesine sığınan garibana yazdıklarını unutur
ve alttan alta hala hdpyi savunur
yahu ak partiyi sev demiyorum muhalif ol-düşman ol
ancak hdpyi savunacağım diye bu kadar kendini küçük düşürme !!!!
hey Yarabim vicdandan bahseder...ülkesine sığınan garibana yazdıklarını unutur
ve alttan alta hala hdpyi savunur
yahu ak partiyi sev demiyorum muhalif ol-düşman ol
ancak hdpyi savunacağım diye bu kadar kendini küçük düşürme !!!!
sanada sözlerim var elbet ama başka topikte göreceksindirBana mıdır bu laf? Alıntılayın da yazın arkadaşım böyle uzaktan uzaktan takip edemiyorum. Ülkeye sığınan garibana ne yazmışım da unutmuşum anlayamadım?
Ben salt duygularımla hareket edip gaza gelmiyorum, mantık çerçevesinde bakıp analiz ediyorum olayları, sizinle farkımız bu.
HDP iktidarda mı ki bunlar oluyor ?
iktidar olamamanın hırsıyla ona buna çamur atmak kimseye fayda sağlamaz.
yanlış hatırlamıyosam bi topikte aynı arkadaş (sizin cevap yazdığınız)İktidarda olmasına gerek var mı , oy alabileceğini ıspatladı. Medyayı bile ele alarak , kendisini " sempatik başkan " olarak tanımlattı ve çoğu kişide , hs evet oyle dedi .... Deme di mi ?
sanada sözlerim var elbet ama başka topikte göreceksindir
ama bu sana değildi...
yada kimeydi ne farkeder insanın kalbi acır mı böyle hissedermi
sabaha kadar uyudum uyandım kalbim parçalandı
yatmadan okudum fetihimi dualar ettim gözyaşlarımı gönderdim ( ha burası sizi ne kadar ilgilendirir bilemem)
ben burda sana laf sokmuşum
öbürüne laf yetiştirmişim ne fakeder
acım hafifler mi acımız hafifler mi
girmeyim okumayım yazmayım diyorum
ama sığamıyorum ki bir yerlere
kapatıyorum açıyorum sürekli bilgisayarı
şu an sizinle farkımızı tartışacak durumda gerçekten değilim
şu an farklı olma zamanı değil
bir olma birlik olma zamanı
sanada sözlerim var elbet ama başka topikte göreceksindir
ama bu sana değildi...
yada kimeydi ne farkeder insanın kalbi acır mı böyle hissedermi
sabaha kadar uyudum uyandım kalbim parçalandı
yatmadan okudum fetihimi dualar ettim gözyaşlarımı gönderdim ( ha burası sizi ne kadar ilgilendirir bilemem)
ben burda sana laf sokmuşum
öbürüne laf yetiştirmişim ne fakeder
acım hafifler mi acımız hafifler mi
girmeyim okumayım yazmayım diyorum
ama sığamıyorum ki bir yerlere
kapatıyorum açıyorum sürekli bilgisayarı
şu an sizinle farkımızı tartışacak durumda gerçekten değilim
şu an farklı olma zamanı değil
bir olma birlik olma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?