- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Turkiyenin 12 yildir iktidar halkin secimiyle askeri polisi haince olduren pkknin partisi hdp ile ayni kefeye koyan kafayida hala anlamis degilim oda bi degisik versiyon heraldeEvet göğsünü gere gere demirtaş a verecem diyenleri sahneye davet ediyoruz
Ya şöyle 2 kelimeyi bir araya düşürmeden getiremeyen, 3 cümleden uzun mesaj yazamayan, okuduğunu anlama becerisini geliştiremeyen arkadaşlar "akıl" kelimesini cümle içinde kullanmasınlar rica ederim :)
“400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı” dıyene oy verenlerın cevabını beklıyoruz..Evet göğsünü gere gere demirtaş a verecem diyenleri sahneye davet ediyoruz
sence duka şekerim yazmamaları anlama beceriksizliği olduğu içinmii.. yoksaaa burada yazılacak cevapların doğru dürüst muhatabı bulamadığından olmasınn.. sanki bana ikinci şık gibi geldi..Ya şöyle 2 kelimeyi bir araya düşürmeden getiremeyen, 3 cümleden uzun mesaj yazamayan, okuduğunu anlama becerisini geliştiremeyen arkadaşlar "akıl" kelimesini cümle içinde kullanmasınlar rica ederim :)
sence duka şekerim yazmamaları anlama beceriksizliği olduğu içinmii.. yoksaaa burada yazılacak cevapların doğru dürüst muhatabı bulamadığından olmasınn.. sanki bana ikinci şık gibi geldi..
hayatım bu kk da sadece sen yoksunn herkes senin gibide değill.. (tabi canım he )dediğin kişiyi anladım ve o arkadaşın o kadar güzel açıklamaları vardıkii ama asla okunmadı bile dikkate alınmadı bilee neden biliyormusun sırf aa yazsa yazsa ne yazacak fikriyle okunmuyor bileee.. haa bunu sen yapmıyorsundur ama burada ben şahit oldumm.. yapanlar çok canımmKakao neyi sordun da cevap veremedim söyler misin? Ne zaman sorularına muhatap bulamadın?
Karşıt görüşten olsa da birbirimizi alıntılayıp düzgünce yazıştığımız arkadaşlar oluyor ama bu uzaktan uzağa "akılcılık tabii canım hee" ayarında göndermeler tadını kaçırıyor artık işin. Bir değil iki değil.
Allah seni öyle yerle bir edecek ki... Cok koyu Atatürkçü degilim ama zamaninda sizin kökünüzü kazisaydi keskeDemirtaş'ın "TSK kaybedecek, PKK kazanacak" açıklamasından 1 gün sonra örgüt Dağlıca'da pusu kurdu.
Haber Merkezi | 06.09.2015 - 22:01
Haberler » Politika
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştiren çarpıcı bir açıklamada bulumuştu.
TSK KAYBEDECEK, PKK KAZANACAK
Berlin'de yaptığı konuşmasında "1 Kasım’da da zafer sözü veriyoruz" diyerek başlayan Demirtaş, "Halk karşısında bütün ordular çaresizdir. İşte Tayyip Erdoğan'ın sarayının ordusu ve polisi de. Yenildiler, yine yenilecekler." demişti.
1 GÜN SONRA DAĞLICA SALDIRISI OLDU
Selahattin Demirtaş'ın "TSK kaybedecek, PKK kazanacak" şeklindeki açıklamasının hemen ardından; PKK Dağlıca'da pusu kurdu. Çok sayıda askerin şehit ve yaralı olduğu ifade ediliyor.
http://www.ensonhaber.com/kategori/politika
Selahattin Demirtaş: Yenildiler yine yenilecekler
http://www.ensonhaber.com/demirtas-pkk-kazancak-dedi-1-gun-sonra-pusu-kuruldu-2015-09-06.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?