- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.816
- 798
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Birde hdp.ye oy verip yada vermesede verilmesini normal görüp,pkk yı,teroristleri hiç ağzına almayan,üç yaşındaki çocuğun bildiği pkk-hdp bağlantısına hiiiç değinmeyen,sadece ve sadece akp.ye saydırıp "akp. hdp.yi iliştiriyor çuk kumik" diyenler varki onların durumu daha vahim...Eleştirecekseniz de bari adaletli olun,misal Matmazel,siyasi yönden farklı baksakta,o beni her türlü eleştirebilir,samimi çünkü.
Birde hdp.ye oy verip yada vermesede verilmesini normal görüp,pkk yı,teroristleri hiç ağzına almayan,üç yaşındaki çocuğun bildiği pkk-hdp bağlantısına hiiiç değinmeyen,sadece ve sadece akp.ye saydırıp "akp. hdp.yi iliştiriyor çuk kumik" diyenler varki onların durumu daha vahim...Eleştirecekseniz de bari adaletli olun,misal Matmazel,siyasi yönden farklı baksakta,o beni her türlü eleştirebilir,samimi çünkü.
durucum ben akp ve hdp yi sevemedim olmadı olmuyor ne mantıken ne duygusal yapamıyorum.hdp konusunda çoğu rkadaşla ters düşüyorum onların mantığını anlamaya çaışsamda benim düşüncelerime ters geliyor böyle olunca onlarla yani hdp lilerle fikir ayrılığım oluyor.diger yandan akp beğenmediğim ülkeme zarar veren ne varsa eleştiriyorum bazen katı oluyorum kızıyorum böyle olunca hdp li arkadaşlarla hem fikir oluyorum akp lilerleters düşüyorum.
ben fikirimi söylüyorum düşüncelerimi yazıyorum neyse o direk dilime gelen harflere dökülüyor.
yapacak br şey yok
ama şu lafı da çok begeniyorum siyaseti dostlarınızla yapmayın ya dostunuzu ya kendinizi kayberdersiniz diyor doğru söylüyor.:)
kimseyi kaybeme taraftarı da değilim hele kendimi hiç
Bir yanlışınız var ki o da şu zaten Hdp'ye verilmesi normal.Bunu hep dile getiriyorum yaşadığınız ülke demokratik ve seçimlerde Hdp'de yer almıştı muhtemelen almaya da devam edecek.Ee durum bu iken isteyen vatandaşın vermeye hakkı var anormal olan bu değil anormal olan insanların partisini eleştirmemek adına şekilden şekile girmesi.Bunu A partisi B partisi için söylemiyorum.Hdp'nin madem suçlu olduğuna inanıyorsunuz imza vs. aracılığı ile sesinizi duyurun parti inceleme altına alınsın.
Hdp.ye oy verilmesi normal olabilir peki oy verenlerin yada vereni haklı bulanların hiç pkk.ya değinmemesi normal mi ? Bakıyorum chp.ye oy veriyor ve gelip terör konusunda akp.ye ölesiye saydırıyor,pkk.ya tek bir laf yok,bu normal mi ?
canım ben üstümüze alınmadım yazdıklarını çünküKeşkethemis1990 veya beni alıntılayıp yazmaya cesaret ederek söyleseydin bu lafları o zaman seni ciddiye alabilirdim belki.
Hdp.ye oy verilmesi normal olabilir peki oy verenlerin yada vereni haklı bulanların hiç pkk.ya değinmemesi normal mi ? Bakıyorum chp.ye oy veriyor ve gelip terör konusunda akp.ye ölesiye saydırıyor,pkk.ya tek bir laf yok,bu normal mi ?
Haberde bahsedildiği üzere "Tsk kaybedecek Pkk kazanacak" diye nerede diyor? 1 Kasım'da Tayyip'in sarayının ordusu ve polisleri halkın karşısında yine yenilecek demiş? Ben mi yanlış anladım seçimden bahsetmiyor mu? Valla anlamadım ironi yapmıyorum ya da laf sokmuyorum, haberin devamı var mı?
Ayrıca Akp'ye oy veren arkadaşların saltanatımız geri gelsin isteği ve endişesiyle milliyetçi duygular ve terör üzerinden saldırmasını trajikomik buluyorum hani başka noktalardan gelin bari hala akıllanmadınız. Zaten onlarca yıldır mecliste olan Hdp milletvekillerinin sayısının 78-80 olması ya da parti olarak varlık göstermesi tek adam iktidarı ve başkanlıktan iyidir benim açımdan. Hatta Türkiye'nin geneli de böyle düşünüyormuş demek ki "Banane banane yenildim saymam bir daha oynayacağız" durumunu yaşıyoruz şu an.
canım ben üstümüze alınmadım yazdıklarını çünkü
hiç bir zaman hdpyi masum gösterdiğim en ufak bir söylemim olmamıştır
en büyük düşman olduğum hdp dir ve aynı ölçüde akp
hdp=pkk hiç bir zaman aksini savunmadım
eğer bu yazdıkları bizeyse ne sebeple bilmek isterim
canım ben üstümüze alınmadım yazdıklarını çünkü
hiç bir zaman hdpyi masum gösterdiğim en ufak bir söylemim olmamıştır
en büyük düşman olduğum hdp dir ve aynı ölçüde akp
hdp=pkk hiç bir zaman aksini savunmadım
eğer bu yazdıkları bizeyse ne sebeple bilmek isterim
Valla banada demirtasin pek böyle bir sözü söyleyecek gibi gelmiyor. Haber kaynagi ve gercekten tam ne dedigini merak ettim.
Keşkethemis1990 veya beni alıntılayıp yazmaya cesaret ederek söyleseydin bu lafları o zaman seni ciddiye alabilirdim belki.
bana yazınca benım ismim geçince ciddi olmuyor mu
ne anlamalıyım bu yorumdan ?
Matmazel bazen seni gercekten anlayamıyorum seninle ne alakası var? Orada taşladığı kişi benim ve beni alıntılamadan yazmış diye tepki gösterdim senin adının gectiğinin bile farkında değilim.
aranızdaki yorumlardan haberim yok ne olup bittiğinden de benim evet adım geçmiş okumadın mı okunmuş ve benim adım geçtiği için söylenmiş diye anladım
ayrıca beni bazen neden anlamıyorsun ki anlaşılmaycak bir durumum yok.adım geçtiği için yorumladım duru ve senin arandaki olaydan haberim olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?