Demlikte Kalan ay Atmayn!

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173

DEMLIKTE KALAN ÇAYI ATMAYIN, BAKIN NE IsLERE YARIYOR...

Saçiniz mat mi?
Saçinizi sampuanla diktan sonra son su olarak bir çaydanlik ilik çayla durulayin . Bakin saçlariniz nasil isil isiliyor .

Ayaginiz mi kokuyor?
Ilik çay dolu bir legene ayaklarin izi daldirin ve her aksam yatmadan önce 10 dakika tutun. 10 günde koku diye bir sey kalmayaca ktir.

Bogaz agrilarin da
Posalari süzüp soguyan demi bogaz agrilarin da ­gargara olarak kullanili r.

Cildiniz çok mu yagli?
Banyodan çikmadan son su olarak bir çaydanlik çay ile teninizi ovusturun,balsam vazifesi görün.

Derinizde ki yaralarin temizlenm esi
Çayi, derinizde ki yaralarin temizlenm esi ve antibiyot ik etki göstermesi için pamukla tatbik ederek kullanabi lirsiniz.

Eliniz balik, sogan mi kokuyor?
Balik ayikladin iz, elleriniz i sabunla yikadiniz ve hala balik kokuyor. Ya da sogan soydunuz, sogan kokuyor. iste kurtarici niz yine çay. Elinizi demli çayla yikayin. Bakin bakalim hiç koku kalmis mi?

Gözünüz çapak mi yapiyor?
Kaynamis çayi bir tasa koyup buhari gözünüze gelecek biçimde basinizi üstüne koyun. Ya da ilik çaya batirilmi s gözlerinize ve etrafina tatbik edin.

Yemek yerken dilinizi mi isirdiniz?
Yine ilaci demliktek i çaydir. Agzinizi günde üç defa çalkalayin, diliniz dokuz yerine üç günde iyilesece ktir.

Buzdolabi niz koku mu yapiyor?
Demlikte kalmis çay posalarin i kurutup bir kap içinde buzdolabi nin orta rafina yerlestir in, kokudan eser kalmayaca ktir.

a.s.:enbuyukkk:

bu değerli bilgileri paylaştığınız teşekkür ederiz

ben de sizlere teşekkür ederim kızlar ben demlikte kalan çayı bir de şu şekilde değerlendiriyorum:süzüp buz kalıplarında donduruyorum her sabah bir kalıp gezdiriyorum yüzümde cildi sıkılaştırıyor ferahladığını hissediyorum bu şekildede deneyebilirsiniz bu arada cildim yağlı bana iyi geldia.s.

Back
X