demothy Burun estetiği Ameliyatı

ndh1903

evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
1.814
7
156
Özelden hızınıza yetişemiyorum; sizleri çok iyi anlıyorum doktor araştırma süreci en zor olan kısım.Hiç birinizi kırmak istemedim yine ve yeniden sizlere yardımcı olmaya karar verdim.Ameliyat öncesi ve sonrası her türlü sorunuza ya da sorununuza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam arkadaşlar.

Ameliyatım 05.01.2008 tarihinde kozyatağı central hospitalda sevgili doktorum A.Emre ılhan tarafından konforlu ve acısız bir şekilde gerçekleşti.burun sırtında benimle beraber büyüyen gelişen sinir bozucu bir kemer vardı,nefesimi ve özellikle psikilojimi çok etkiliyordu.Bu ameliyatın tartışmasız en büyük kazancı ''özgüven'' diye düşünüyorum.Önemli doğal ve sağlıklı bir sona ulaşmak.Sizlere yardımcı olabilmek için öncesi ve sonrası bir kaç fotoğraf paylaştım.Hepinizin isteklerine benim gibi kavuşması dileğiyle diyerek sözü fotoğraflara bırakıyorum a.s.

.....

Buyrunuz yeni halim,fotoğrafları elimden geldiğince güncelliyorum

yeni fotoğraflar ekleyeyim dedim :) malum 2 sene oldu nerdeyse :)

.....

TAM 2 SENELıK HALı

hepinize kucak dolusu sevgiler Şeniz

Son düzenleme:
harika çok yakışmışşş çok beğendimm gercektenn
doktorununda ellerine sağlık

:1shok:demoty süper olmuş canım benimŞeniz
Çok ama çok geçmiş olsun çok orjinal olmuş inan canım bnim:1hug:

Teşekkür ederim fıstıklar :asigim: , doktorum sözünde durdu : istediğim doğal ve sağlıklı burna kavuştum.Darısı isteye herkesin başına

cnm harika olmus gule gule kullan benim albumumede bakın yorumlarınızı beklıyorum

ya bazı burunlar görüyorum el hamuruyla acemice yapılmış gibi duruyor..
ama seninki süperötesi olmuş canım
benim burnuma benzemiş :kendini beğenmiş üye simili: -tatlicadiarzu-

gercekten çok güzel olmuş hayırlısıyla ben de yaza gün alıcam doktora bişe sormak istiyorum agustosta 17 yaşıma gircem doktor bi sorun olmaz dedi ameliyat için uygunmu bu yaş

amelıtayın ustunden cok uzun zaman gecmıs cnm oturmus artık burnun yenı yapılanlar ılk 1 seneye kadar şişliklerle dolasıyolar neyse bıraz sabır

gercekten çok güzel olmuş hayırlısıyla ben de yaza gün alıcam doktora bişe sormak istiyorum agustosta 17 yaşıma gircem doktor bi sorun olmaz dedi ameliyat için uygunmu bu yaş

bana sorarsan 1-2 sene daha bekle derim ama doktorun bir sakınca görmediyse sorun yok canım :1hug: şimdiden çok geçmiş olsun a.s.

ya bazı burunlar görüyorum el hamuruyla acemice yapılmış gibi duruyor..
ama seninki süperötesi olmuş canım
benim burnuma benzemiş :kendini beğenmiş üye simili: -tatlicadiarzu-

Ameliyattan önce babam başımın etini yedi -tatlicadiarzu- burun deliklerin 1 km öteden görünmesin!öyle olucaksa hiç olma diye;ben de doktorumun başının etini yedim doğal doğal diye .Çok şükür beni tanımayanlar estetik olduğunu anlamıyor ..Çok teşşekürler :asigim:

bu psikolojiyi sende cok iyi anlarsın çünkü benim moralimi çok bozuyu burnum kimsenin yüzüne bakıp konuşamıyorum sanki herkez burnuma bakıyomuş gibi oluyorum yapıp kurtulmak istiyorum doktorum bişe olmaz dedi cevremdeki insanlar diyo işte

amelıtayın ustunden cok uzun zaman gecmıs cnm oturmus artık burnun yenı yapılanlar ılk 1 seneye kadar şişliklerle dolasıyolar neyse bıraz sabır

Bu yüzden var olan topiğimin bir kaç ay önce silinmesini rica etmiştim; burnum tam oturunca açtım canım a.s

kesinlikle çok iyi anlıyorum sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap;doktorunda sakınca görmemiş madem..Umarım bomba gibi dönüş yaparsın buralara.Burnuna bakıp bakıp maşallah deriz

amin canım ya inş senin ki gibi güzel olur yarın gidicem işte doktora günvericek bana yazın.

ya ama baban da haklı, bazılarının ki çok kötü oluyor..
helal olsun doktoruna, süper iş çıkarmış..süprizzzzz
baban da derin bir ohh çekmiştirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…