Emin olun yıllardır soruları bütün sammiyetimle cevaplıyorum ,yardımcı olabilmek mutlu ediyo beni çünkü benim muhattap olabiliceğim tek kişi doktorumdu ona da aklıma gelen her soruyu sorabilme fırsatım olmadı çünkü çok çabuk karar verdim oldu bitti hemen alkisalkisalkis
**Burnumu hala sakınıyorum ama bu benim bilerek yaptığım bir şey yani soğuk havadan ya da olabilicek kazalardan elimden geldiğince sakınmaya çalışıyorum.Sonuçta sağlıklı ve sağlam da olsa Allah'ın yarattığıyla bir olmaz.Bir kez neşter değdi diye düşünüyorum ki tamamen şahsi fikrim..Doktorum (o zamanlar antrenörlük yapıyordum..) at kafa bile atsa ben toplarım merak etme derdi hep lülülülülülü Yani kısaca o ilk zamanlardan kalan bi takıntı gibi ,biri şaka yapmak için elini bile kaldırsa direk burnumu kapatıyorum naniknanik
**Kesinlikle hayır..Eski burundan farksız..Hele grip olduğumda neler yapıyorum tahmin bile edemezsin soyuluyo nerdeyse silmekten ohaoldumsmile
**Kafamı yastığa gömüp uyuyorum yeminle akannehir
**Griple alakalı görüşlerimi yazmıştım geçiyorum... sempatiksalakcinni
** Asla Asla ve ASLA yaptırmasaydım keşke demedim..Allah dedirtmez umarım ,Binlerce şükür nefes alabilmek aynaya bakınca mutlu olabilmek , yan profilden fotoğraf çektirebilmek hayalimdi..Allah herkese nasip etsin..
Varsa aklınıza takılan sorabilirsiniz öpüyorum fıstıklarrrr opuyorumnanaktan