demothy Burun estetiği Ameliyatı

cnm bişe daha sorucam dikişler alınırken acımadı diosun benim annemde oldu ama onunkiler cok acımıs termiciyn krem kullanmıstı o, acaba dikişleri sertlestırıp alınmasını zorlastırıyomu ? sen buna benzer bişey kullanmısmıydın amelıyat sonrası. dikişleri yumusatmak için bişey yaptınmı?

valla hayatımda görduğum en orginal burun.. sölemesen hayatta tahmin bile edemezdim.. dr unun ellerine sağlık.. super olmuş.. a.s.

kızlar duyduğuma göre burda doktorları öven birçok yazı doktorların kendi sekreeterleri yazıyomuş ee bu sayfada reklam gibi olmuş kusura bakma canım şüphelendim

yaa bence böyle şeylere hiç gerek yok.burda demothy bnm gibi ameliyat olmayı düşünen herkese yardımcı olmak için açmış bu konuyu resminide koymuş
çok güzel olmuş tabiki doktoru övecek.böle yorumlar yüzünden doktorundan memnun olanlar artık yorum yapmaya korkuyo reklam deniyo diye.bence çok saçma burası herkese ve tartışmaya açık bi yer.siz öyle olduğunu düşünüyosanız inanmazsınız yorum yazmadan geçersiniz başkalarınında kafasını karıştırmaya gerek yok bence.herkes doktorunu istediği gibi övsün veya rahatlıkla kötü bulduğu noktaları söylesinki bizde doktor seçiminde doğru karar verelim.burnu çok güzel olmuş doktorunu övmek hakkıdır. hemde çok yardımcı oluyo her sorumuza cevap veriyo inş olmayı düşünen herkesin ve benimkide güzel olurda bizde gelip doktorumuzu överiz :) güle güle kullan demothy yerimseniben

Son düzenleme:

canım burnumda dikiş varken sürekli bepanten plus kullandım ..dikişlerin üstüne sürüp öylece bırakıodum hatta..alınırken yağ gibi kaydı hiç bir şey hissetmedim...sadece çıt çıt makasın sesini duydum o kadar..hatta acıyacak diye gözlerimi kapatıp çok sıkmıştım kendimi ama inan hiç bir şey hissetmedim :1no2:

güzel olmuş iyiki yaptırmışssın.

teşekkür ederim ..

valla hayatımda görduğum en orginal burun.. sölemesen hayatta tahmin bile edemezdim.. dr unun ellerine sağlık.. super olmuş.. a.s.

İnşallah dileyen herkes istediği burna kavuşur canım;çok teşekkür ederim .. a.s.

Olsun hayatım burası çok büyük bir dünya, dileyen saygı sınırını aşmadan istediğini yazsın iyi veya kötü..Eleştiriden sakınsam zaten bu kadar paylaşım yapmazdım ben..İnsanlar artık birbirlerini tanıyor ,beni bilen biliyor ;nerde yaşadığımı, nerde çalıştırığımı..Sizlere bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana :asigim: .ok öpüyorum tatlım güzel yazın için a.s.

kızlar duyduğuma göre burda doktorları öven birçok yazı doktorların kendi sekreeterleri yazıyomuş ee bu sayfada reklam gibi olmuş kusura bakma canım şüphelendim

cano ben 2 sekreterini de tanıyorum, gittiğimde hallerini hatırlarını sorar konuşurum. 2sinin de nicklerini biliyorum. sayenizde artık bu siteye girmeye tiksinir oldular. başka konuda bişey bakmaya bile girmiyolar sizin gibi insanlar sayesinde. rahat olabilirsiniz. ooofff bee offf arkadaş yaaa...

hayret bişi yaa bi doktorun başarılı olma şansı yokmu yani gözünüzde şimdi bu kız deseydi ben bilmemhangi doktora amelıyat oldum berbat etti su halime bakın filan,bundan memnunmu olucaktınız başarısından önce zevkli bi doktormus ne güzel bi burun cıkarmıs ortaya ve ne sanslıyız ki ben rinoplasti oldum diyebilen ve bıkmadan usanmadan her sorumuzu yanıtlayan birileri var burda.akıl akıldan üstündür herkes iyi şeylerin peşinde reklam yapıyosada yapsın ne var bunda iyi olan şeylerin zaten reklama ihtiyacı olmaz diye düşünüyorum.

çok doğal ve güzel olmuş, çok yakışmış canım, geçmiş olsun a.s.

gerçekten doğal durmuş ama bence kendi burnun da güzelmiş hafif bi kemerin var o kadar güle güle kullan canım yeni burnunu

slm arkadaslar Dr. Ufuk Bilkaya burun ameliyati olan arkadaslar lüfen yardimiza ihtiyacim var iyi yada kötü deneyim yapanlar varsa lütfen cevaplayin

çok teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için ben sizinle çok işinize yarayacak bi bilgiyi paylaşıcam..Burun ameliyatı olacaklar ya da olanlar özellikle bilirler ameliyattan sonra mutaka sivilce ve siyah nokta problemi oluyo..hayatımda hç siyah noktam olmadı şükür ama ameliyattan sonra bir iki tane buldum burnumda..ben istisnasız duş almaya başladığım (yani dikişler alındıktan sonrasıı) her gün gece yatmadan ya da sabah kalkınca yüzümü 3 aşamalı arındırdım..ilk önce DENİZ SÜNGERİyle peeling yapıyordum(şu içinde pütür olanlardan DEĞiL;daha kremsi yumuşak bir ürünle merak edenlere marka da yazarım) sonra tonikliyordum özellikle burun kenarlarını abartmadan tabii ovalayarak ,zaten ilk zamanlar sinek bile konsa burna acı veriyor psikolojk..benim yorgan gelirdi yüzüme balyoz inmiş gibi uyanırdım uykudan -tatlicadiarzu- neyse konuyu saptırmayalım :bbo: vee son olarak yağsız nemlendiriciyle nemlendiriyordum..yüzde yağlanma oluyo ameliyattan sonra nedenini çözemedim ama geçici bir durum ,sizin bakımınızla eser kalmıyo..yani uzun lafın kısası temizlik şart :enbuyukkk: hoşçakalın hanımlarr :asigim:​

çok güzel olmuş =)anam asla burun ameliyatına giremezdim o operasyondan inanılmaz korkuyorum.iyi yapmışsın ama doktorununda ellerine sağlık canikom=)

Gerçekten tek kelime ile harika olmuş... Benimde burnum kemerli ve byük.. Ama böyle birşeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum

:1shok::1shok:

bende dıyodum acaba sorun tek bende var dıye
delikafadulden

benım yuzumde sıvılce yada sıyah nokta hıccc olmaz hatta herkesın dıkkatını cekerdı hıc yuzunde sıcılce yok dıye

neyse gecen yıl mayıs ayında ben burun amelıyatı oldum ıcınden kemık alındı nefes alamıyordum. yanı estetık falan yok
neyse amelıyettan sonra burnumda sıvılceler ve sıyah noktlar cıkmaya basladı ozellıkle burun delıklerının cevrelrerınde falan kafamçokkarıştı
ve nerdeyse bır yıl oacak amelyat olalı ama hıc gecmıyo :1no2: sureklı sıyah noktalar cıkıyo ben sıkıyorum o gene cıkıyo
amelıyatta ne yapılarda boyle oldu hıcccc anlamadım :sm_confused:
senağlama

selam demoty burnun çok güzel olmuş.tam şeklini alması kaç gün sürdü bende oldum 13.gündeyim ama çok şiş .

aaaa canim benim öncedende burnun kötü degilmis ki,
ama yeni halinde cok güzel olmus sekerim

benimde burnumun üstünde hafif kemer var ma korkuyorum da,
hic düsünmedim birsey yaptirmayi,
burdaki konulari okuyunca aklima gelmiyor degil benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…