demothy Burun estetiği Ameliyatı

cok guzel olmus gercekten :) cok yakismis yuzune ve dogal durmus :)

benim de ameliyatim 18 inde umarim senin ki gibi guzel yuzume yakisan bir burnum olur benimde :)

demothy burnuşun harikaaa yaaaaa. eski burnunu okadar cok kendi burnuma benzettimki.. bende bu cumartesi (16 ekimde) öngörüşme için randevu aldım.. yalnız aklıma takılan birşey var. bu ön görüşme nasıl oluyor? yani tasarımdan da bahsediliyormu nasıl bi burun yapabileceği felan :1shok: çok merak ediyorum. bilgi verirsen çokmutlu olurum.merakla bekliyorum

sağolun kızlar pek yazamıyorum k bkmayın daha işten yeni geldim..ön görüşme sohbet havasında ameliyatta olablicek artı ve eksi yönler, nası bi burun istedğin fiyat ws konuşlur..tasarımda yapılır

ben de çok beğendim.. yüzünün de çok cool bir havası var , bir bütün olarak çok güzel görünüyor ..

sağolun kızlar pek yazamıyorum k bkmayın daha işten yeni geldim..ön görüşme sohbet havasında ameliyatta olablicek artı ve eksi yönler, nası bi burun istedğin fiyat ws konuşlur..tasarımda yapılır

Çok teşekkür ederim demothy :) son 2günüm kaldı ön görüşme için bile heycandan bayılcam :sinifsinif: hakkımızda hayırlısı

Demetim benimd birkac sorum olacak canim:
Bununu hala sakiniyormusun ???
Uzerine yatabiliyormusun ??
Silerken hala dikkat etmen gerekiyormu ??
Grip olunca zorlaniyormusun ??
Dar bir kazak giyinirken dikkat ediyormusun..
Ameliyat olali hayli zaman oldu keske yaptirmasaydim dedigin oldumu hic camim samimiyetine siginaraktan ??

selayhus ; ne kadar güzel sorular bunlar. teşekkür ederim sordugun için (bende soracaktımda) . bende cevabını merakla beklıyorum hihoyyyt

Emin olun yıllardır soruları bütün sammiyetimle cevaplıyorum ,yardımcı olabilmek mutlu ediyo beni çünkü benim muhattap olabiliceğim tek kişi doktorumdu ona da aklıma gelen her soruyu sorabilme fırsatım olmadı çünkü çok çabuk karar verdim oldu bitti hemen alkisalkisalkis
**Burnumu hala sakınıyorum ama bu benim bilerek yaptığım bir şey yani soğuk havadan ya da olabilicek kazalardan elimden geldiğince sakınmaya çalışıyorum.Sonuçta sağlıklı ve sağlam da olsa Allah'ın yarattığıyla bir olmaz.Bir kez neşter değdi diye düşünüyorum ki tamamen şahsi fikrim..Doktorum (o zamanlar antrenörlük yapıyordum..) at kafa bile atsa ben toplarım merak etme derdi hep lülülülülülü Yani kısaca o ilk zamanlardan kalan bi takıntı gibi ,biri şaka yapmak için elini bile kaldırsa direk burnumu kapatıyorum naniknanik

**Kesinlikle hayır..Eski burundan farksız..Hele grip olduğumda neler yapıyorum tahmin bile edemezsin soyuluyo nerdeyse silmekten ohaoldumsmile

**Kafamı yastığa gömüp uyuyorum yeminle akannehir

**Griple alakalı görüşlerimi yazmıştım geçiyorum... sempatiksalakcinni

** Asla Asla ve ASLA yaptırmasaydım keşke demedim..Allah dedirtmez umarım ,Binlerce şükür nefes alabilmek aynaya bakınca mutlu olabilmek , yan profilden fotoğraf çektirebilmek hayalimdi..Allah herkese nasip etsin..

Varsa aklınıza takılan sorabilirsiniz öpüyorum fıstıklarrrr opuyorumnanaktan

Demetcim güzel yüzlü arkadisim cok tesekkür ederim verdigin cevaplardan dolayi.... daha ameliyatima 1,5 ay var aklima takildikca sorarim canim ...

nekadar güzellllll olmuş yaaa bayıldımmmm çok yeniyim daha ben bu ilk mesajım ve bidaha diorum harikaa...çok sewindim senın adına..kim bilir nekadar mutlusundur..bende çok istiyorum ama çokkkkkorkuyorum güle güle kullan cnm maşallah :79:

Canım gerçekten çok güzel olmuş burnun. Eski halini de çok merak ettim nasıl bakabilirim? Ben de 3 hafta önce ameliyat oldum hala tam alışamadım. İnşallah benimki de zamanla doğallaşır. Benim de burun kenarında dikişler var ve hala hafif kızarık. Fondoten ve pudra sürmeme rağmen belli oluyor. Senin kızarıklık ve izler ne zaman geçmişti?

Ayrıca dikiş izleri için birşey kullandın mı? Doktorum bana birşey kullanmaya gerek olmadığını söyledi de.

fiyatı yazdım özelden; varsa kafanda bir doktor gidip görüş muhakkak..Göreceli çünkü herkesin beklentileri farklı ,doktorların teknikleri farklı vs..Benim doktorum kbbci

cnm arkadaslık yollafım kabul edermısın lutfen yardımcı ol fotona bakıp emre beye deomthy burnu demek ıstıyorum bende.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…