demothy Burun estetiği Ameliyatı

slm demothy burnunu çok beğendim
özelden msj atmak istedim ama atamıyorum..

18 eylülde bende emre beye muayene için gidicem
merak ettiğim şey sen sadece estetik için mi gittin.. ben %20 nefes alabiliyorum burun ucum düşük ve konkalarım çok büyük.. 3 ameliyatı bir arada olmam gerekiyor yani..

emre bey hakkıında aldığım yorumlar çok güzel.. bu konularda da beni aydnlatabilirmisin lütfen

Selam fıstıklar burnumun son halini ekledim.webcamden acele çektim bi ara deliklerin içine kadar ekler koyarım sempatiksalakcinni
asilsade hem nefes hem de estetik için gittim.sağ burun deliğimde sıkıntı vardı tıkalıydı uyurken koşarken zorlanıyodum özellikle spor yaptığım dönemlerde akannehir ama her bayan gibi tatmin olmayan ruhumuz gereği estetik ön plandaydı ,inşallah sen de güzel haberlerle güzel fotoğraflarınla dönersin aramıza kaydirigubbakcemile5

Burun üzerindeki karartılar tamamen kameranın dandikliğinden kaynaklanıyor :)

canım cok güzel harika bir burnun var çok beğeniyorum burnunu darısı benim gibi isteyen herkesin başına inş.

demothy burnun çok güzel olmuş.. önden bi resim varsa görebilir miyim..
bence önden duruşu daha önemli

Canım sırf seni kırmamak için webcamle de olsa çektip eklemeye çalıştım..ama çok kalitesiz ışık falan..yine de fikir olur diye ekliyorum

demothy burnunda degısıklıkler mı oldu sankı yarısından sonra saga dogru gıtmıs gıbı yoksa ışık açısından mı oyle duruyor

demothy burnunda degısıklıkler mı oldu sankı yarısından sonra saga dogru gıtmıs gıbı yoksa ışık açısından mı oyle duruyor

yok hayatım aynı duruyoda webcamden öyle çıkmış :icecream: baktım da şimdi burun deliklerimde orantısız çıkmış berbat bi foto cidden edit butonu da yok kaldıramıorm :roflol:

Bende beğendim güzel olmuş canım :) maşallah kendinde güzelsin

demoty favorilerimin arasinda hic süphesizkii sen vardin ben bende sihirli degnek emre ilhanda ameliyat oldum... iyiki bu senin topicinde senin resmini görmüsdüm inanki cok yardimci oldu ...mucukss

Burnunu çok beğendim canım ama eminim yamuk yumukda olsa güzel olurdun, yüzün güzel vesselam :)))

Çok sağolun kızlar hihoyyyt darısı isteyen herkesin başınaa

Merhaba, demothy burnun cok guzel olmus fotoları inceledim..benimde bir revizyon ameliyatım var 3.ameliyat olacalk nefes sorunum var 3 yıldır nefes alamıyorum, emre ilhana yaptırdıgını okudum nasıl suanda burun fonksiyonların nefes problemi filan var mı??? sayet yoksa bende dr.emre beye gidicem, bilgilendirirsen cok sevinirim.

Buyrun kızlar son fotolar..Ön diyenler buyrun sansürsüz demothynin burnu..Her türlü eleştiriye açıktır..Fotolar sabahın erken saatlerinde karga b.kunu yemeden çekildiği için burun birz şiş doğal olarak.. bayanssulusmile

xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Demothy, Emre Bey'e giden tüm hastalarının bir numaralı güzel örneğisin:) hep de öyle kalacaksın bu gidişle.. yıllar geçti, burnunda maşallah hiç bi deformasyon yok:) sapasağlam taş gibi duruyor
çok çok güzeldi en başından beri, hala da öyle, hep de böyle gitsin inşallah

Maşallah sana Demothycim..Allah nazarlardan saklasın...Çok güzelsin...Çok tatlısın...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…