demothy Burun estetiği Ameliyatı

:ecrin_bebek:demoticim ya senin eski burnuna bakıyorumda aynı ben
acaba benimkide seninki gibi olurmu ya çok endişeliyim seninki en güzel burun
allahım ne olur benimkide böle güzel olsun:Saruboceq:
ama benim doktorum öle ünlü biri değil yaptığı burunları beğendiğim için ona yapmak istiyorum
sende burun tıkanıklığı falan varmıydı bende yok
neler yapıldı burnun için ona göre doktoruma söylicem örneğin delikler daraltıldımı iz kalır diye korkuyorum senin doktorun iyi yapmış ama benimki becerebilecekmi acaba:asigim:

gerçekten burnun çok düzgün ve doğal olmuş tatlım sağlıkla kullan...

GÜZEL OLMUŞ çok beğendim bende yeni ameliyat oldum size sorum olacak burnunuzda kayma varmı böyle bişey hissettinizmi

gülegüle kullan demoty

oyy ablam korkmadan nasıl yaptırdın yaa bençok ödleğimdir bu konularda

cnm hastanede kac gun kaldın ? bi de cnm ameliyatan sonra kontroller ne kadar zaman içinde oluyor

Demothy cim ameliyattan sonra çok ciddi ağrın sızın oldu mu? bir de benim en çok orktuğum tamponlar? tamponlar kaç gün kalıyo çıkarken çok ağrı olduğunu söylüyorlar..sende bunları yaşadın mı?

bende istiyorum aslında demiştim sanırım...
Ama merak ettiklerim var:)
öncelikle burnun çok sevimli duruyor çok hoşuma gitti:)
Sorularıma geçeyim şimdi:)
doktorun istanbulda mı?ameliyat olmadan önce sen ön görüşmeye gittinmi yoksa net üzerinden mi tasarım yapıldı konuşuldu anlaşıldı gittiniz...
Ameliyat sonrası ağrı sızı acı oldumu ? Peki morarma? şişiyor deniliyor.. öyle çok fazla şişmi oluyor gerçekten...
Alçı ve dikiş derken nasıl bi görünüm oluyor kocaman bir burunlamı duruyorsun bi hafta?
dikişler nasıl alınıyor? alçı nasıl çıkıyor? insanın canı acıyormu çok?
burun akarsa noluyor peki hapşurursak ?
1 yıl kadar burun şiş oluyor deniliyor...Nasıl şişlik bariz bellimi oluyor? karşı taraftaki insan anlıyormu ameliyat sonucu bir şişlik olduğunu...
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım biliyorum çoook soru oldu ama... Vakit ayırırsan sevinirim:)

kılar merhaba ,
bu topiği her türlü sorunuza yanıt bulabilmeniz için açtım,eöin olun hepsine cevap yazıcam tek tek..özelden yazdıklarınız da dahil..
ama bana biraz zaman tanıyın özel hayatımla ilgili problemlerim var ve psikoljım çok bozuk .siteye de çok uğrayamıyorum..
en kısa zamanda eski neşemle aranıza dönücem...
hepinze sevgiler..

demotycim inş herşey iyi olur hayatında , sen siteyi kafana takma bi şekilde cevaplarsın soruları.. Önemli olan senin iyi olman canım sevgiler..

cnm bnm burnun gibi hayatın en kısa zamanda güzeleşir inş...gercekten bayıldım burnunaaa özellikle burun deliklerin görükmüyor ya tam süper olmuş..genelde burun ucunu kaldırayım derken deliklerde düdük gibi ortaya çıkıyor hiç hoş görüntü olmuyor:)iyi güzel saglıklı günlerde kullan cnmyerimsenibena.s.

çok güzel olmuş alkisalkisalkis sorunumuz aynıymış seninle demothy, umarım kısa zamanda ben de bir operasyon geçireceğim emre beyi kafama fena halde takmış bulunmaktayım. :uhm: umarım hayatında her şey yolundadır ve sorunlarını halletmişsindir..sevgiler a.s.

Demothy nerelerdesin...umarım her şey yolundadır...hayatın iyidir...canım...seni bekliyoruz tekrar aramıza..hepimiz senden sonra ameliyat olduk ve senden çook şey öğrendik....teşekkürler..:)

kzılar foto ekliyorum bugün çekildi..18 ay olduuu ..

canım resmini ne giydin topiğinde gördüm burnu ne kadarda güzelmiş estetikli gibi dedim ve bi bakayım estetik bölümüne dedim şaşırdımkaydirigubbakcemile3valla süper olmuş yanaklarında ortaya çıkmış burun güzel olunca maşallah sanaopuyorumnanaktan bende düşünüyorum olmayı acaba ne kadara yaptırdın canım yazabilirmisinkaydirigubbakcemile5

bizimkide 18 ay olunca böyle güsel olur inş..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…