Benden teyit almadılar. Bugün çıkmadan önce muhasebeci izindeyken onun yoklugunda yapmam gereken birkac seyi söyledi ama o da benim yapmam gereken bir iş değilDeneme süreci iki taraf için de denemedir. İstediğiniz an bırakabilirsiniz.
Ancak izin konusunda sizden teyit aldılarsa ve siz de ok. verdiyseniz etik olmaz.
Yaa evet o konuda haklı olanları alıntılayıp yazacaktım hakli ciktınız deyip tavsiye alacaktım ama yeni konu açayım dedim. Bu saatten sonra iş konularımda en önemli yol gösterenim burdaki kisiler olacak. Bu kadar mı net tahminler olurBekliyorduk bunu geçen konunuzdan.
Maaşınızı belirlediler mi? Belirlenmediyse bırakın derim. Deneme süreci nasılsa
Yaa evet o konuda haklı olanları alıntılayıp yazacaktım hakli ciktınız deyip tavsiye alacaktım ama yeni konu açayım dedim. Bu saatten sonra iş konularımda en önemli yol gösterenim burdaki kisiler olacak. Bu kadar mı net tahminler olur
Sen buraya yemek firması yazdığındaÜniversiteyi bitirdikten sonra bir yemek firmasında deneme sürecine başladım diyetisyen olarak. Ama meslek tanımımdan farklı işler de yaptırılmaya çalısılıyor sacma sekilde.bugün 5 günlük deneme sürecimin 3. günüydü. Bulasık ve depo taşıma yapan personelleri var ama onun dışında paketleme konusunda personelleri eksik.Muhasebeci abla mutfakta da çalısiyor,dısarı firmalarla görusmeye gidiyor filan.yani çok sacma.bugün de muhasebeci kendi dısarıdayken bana marketten deterjan aldırdıgında ve gün içinde 2 şoförlerini 5 aydır sigortam yok deyip bana dert yandığımda buranın hic bana göre olmadıgını anladım. Mesleğimi hastanede yapmak benim icin daha iyi olacak.
Aklıma takılan şu ki deneme sürecim 5 gündü. 3. günümde arayıp devam etmeyecegimi söylemek saçma olur mu çünkü onlar 3 gün denemede bile bana güvenip muhasebecisini 5 günlük tatile çıkardı.bu da ayrı saçma zaten
Deneme sürecindeki bir diyetisyene muhasebecinin sorumlulugunu zoraki şekilde vermemeleri gerekecegini anlarlar hiç olmazsaSen buraya yemek firması yazdığında
Yemek sektöründe Calışan biri aynı bunları demişti sana. Şoför paketleme yapar gıda mühendisi alışveriş seklinde örnek vermişti. Tam da bu olmuş.
Deneme sürecinde de bırakabilirsin ama madem sana güvenip muhaseveciye izin vermişler 2 gün idare ediver. Sana iş tanımın dışında bişey yaptırırlarsa yapmam de. En azından yemek firması gördün 2 3 gün deme ne öğrensen kardır tecrübedir
Ben işe başlamayı çok istiyordum. Onun için hiç olmazsa ortamı görmüş olurum deyip başladım. Dün firma sahibini aradım.ulaşamayınca mesajda açıkladım durumu.özet olarak yapacagım işin bir diyetisyen olarak meslek tanımıma uygun olmadığını gördugüm için deneme sürecine devam etmeyecegimi yazdım.
Aslında çok aşikardı ya 1 hafta sonra düşününce sende anlayacaksın “ay nasıl kabul ettim” diye ama olayın içindeyken anlayamayabiliyor insan
arkana bile bakmadan kaçılması gereken bir tanımAile gibi olan is yeri mi
Konuyla alakasız ama profil resminize bayıldımOrtamı görmüşsünüz size göre değilse hiç uğraşmayın
Kesinliklearkana bile bakmadan kaçılması gereken bir tanım
2.5sene bir aile şirketinde çalıştım şimdi aile gibiyiz kelimesini duyar duymaz topukluyorumKesinlikle
Siz 2,5 yıl iyi sabretmişsiniz yine2.5sene bir aile şirketinde çalıştım şimdi aile gibiyiz kelimesini duyar duymaz topukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?