deneme transferi

nazlxixmelek

Y >>-('v')->> F =>~~K&K~~
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
4.809
9
116
Diğer
selam kızlar:1rolleyes:
hayırlısıyla bizde ilk tüp bebek denememize başlıyoruz.. şu anda ginera kullanıyorum, bir sorun olmazsa haftaya adetimin 21. günü iğnelere başlayacağım.. uzun protokol olacak..a.s
tüp bebek yada micro yaptıranlar size bir sorum olacak...hepinize önceden deneme transferi yapıldımı:uhm: yapıldıysa kısa süreli bir işlemmi? nasıl oluyor? açıklarmısınız...şimdi biz 20. gün gideceğiz hemşire o gün sana deneme transferide yapacağız uygunluk açısından bakacağız dedi.. merak ediyorum nasıl oluyor bu deneme transferi...biraz araştırdım acısız bir işlemmiş ama yaptıranlarında fikrini almak istedim...
şimdiden hepinize teşekkürler...:1rolleyes:

canım hadi gözün aydın inşallah sonucuda güzel olur..bende adetimin 21. günü lucrinle başladım ama bana bu zamana kadar doğum kontrol hap verilmedi...bide deneme transferinide ilk senden duydum o neymişki öle...

saaol kaktüscüm,doğum kontrol hapını tedaviye kadar kist durumu olmasın diye veriyoruz dedi...
deneme transferide netde bulduğum bir yazıda şöyle deniyor:
Deneme transferi, steril incecik bir plastik borunun rahim içine sokulmasından ibaret olup son derecede ağrısız ve basit bir işlemdir. Bu yolla gerçek transfer sırasında kullanılmak üzere, rahmin boyu ve kanaldan geçiş özellikleri hakkında bilgiler toplanır. Transferin kolay ve soft (yumuşak) kateterle olması gebelik oranını arttıran faktorlerdir.
inşallah tedavide olan olmayan tüm arkadaşların yüzleri güler....bebişlerimize biran önce kavuşuruz...:))

valla canım açıklamaya göre mantıklı...inşallah biran önce kavuşuruz dediğin gibi anşallah

Hayırlısı olsun canımcım, benimde bugün transfer oldu, transfer sırasında demirden huni gibi vidalı bişey takılıyo aşılamada da olduğu gibi onu takacaklardır muhtemelen. Bana da yapmışlardı ama içeri bişey soktumu hatırlamıyorum.

Canım benim tedavin hayırlı olsun herşeyden önce....

Deneme transferinden bahsetmişsin ama bende ilk defa duyuyorum inan...Ben mikroenjeksiyon yaptırdım biliyosun ama benimki kısa protokoldu...Seninki uzun protokol anladığım kadarıyla...Sana fikir vermek isterdim ama inan hiç yaptıranı duymadım yada uzun protokolda hep yapılıyorda kimse onun deneme transferi olduğunu bilmiyor..

Araştırmışsın zaten bence mantıklı bi işlem en azından rahmin durumunu falan daha iyi anlarlar....

Rabbim yardımcın olsun canım ...Gönlüne göre versin...İnşallah güzel haberi hep beraber kutlarız burda...gelişmlerden haberdar et sevgiler...

hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşmayı nasip etsin allahım ben deneme transferini ilkkez duyuyorum bende ama arkadaşın açıklamasını okudum da mantıklı bişey aslında

hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşmayı nasip etsin allahım ben deneme transferini ilkkez duyuyorum bende ama arkadaşın açıklamasını okudum da mantıklı bişey aslında
kızlar cevaplarınız için teşekkürler....
evet araştırıp ilk okuduğumda banada mantıklı geldi bu deneme transferi tedaviye başlayıp bir aksilik çıkmasındansa önceden rahim hakkında bilgi edinip tedaviye başlamak çok mantıklı ....üniv. hastanesi old. için herşeyi detaylı yapıyorlar sanırım.........

SANIRIM DENEME TRANSFERİ DEDİĞİ ŞU OLUYOR; BEN İLAÇLARI KULLANIRKEN GİTTİĞİM MUAYENE SIRASINDA TRANSFER ÇUBUĞU İLE HERHANGİBİR TIKANIKLIK FİLAN VARMI DİYE BAKTI. HAFİF BİR TIKANIKLIK GÖRMÜŞTÜ AMA BUNLAR ÖNEMLİ DİİLMİŞ İDRARA BİRAZ SIKIŞIK OLMAN YETERLİ DEDİ...

evet canım sanırım öyle olacak.... banada idrara sıkışık gel dedi bakalım gidince göreceğiz... teşekkürler...

Merhaba canım, Bende 2. tüpbebek için ginera kullanmaya başladım şubat sonunda iğnelere başlıycam. 1 kez tüpbebek denedim ama deneme transfer diye bir şey ne duydum nede uygulandı. Daha detaylı bilgi alabilirsen bizlerlede paylaşırmısın.fisfisfis

selam canım, ben şu anda gineraya devam ediyorum haftaya 11 şubatda yani adetimin 20. günü dr. gideceğim o zaman belli olacak bu deneme transferi nasılmış anlayacağım...ama arkadaşlarında dediği gibi sanırım rahim yolunu ölçmek bir tıkanıklık varmı diye bakmak için uygulanan bir yöntem sanırım.. sonucu yazarım buraya...yerimseniben

ginera konusunda bir şey sorucam canım sana. Bende müthiş sinir yapıyor bu ilaç inanılmaz agresif oluyorum ki normal şartlarda çok sakinimdir. sendede bu yan etkileri görülüyormu

Hadi hayırlısı Nazlımelek sen de yenyeni bir umut yolculuğuna başlıyorsun hayırlı haberlerini alırız umarım.
Deneme transferini duymadım ama mantıklı bir açıklaması varmış, her doktorun bir yöntemi var seninki de bunu kullanıyor sanırım. Ama ağrı sızı olmaz hiç korkma çünkü asıl transferde bile hiç bir şey hissetmiyorsun ve bir kaç dakika sürüyor sadece.
Kolay gelsin...

ginera konusunda bir şey sorucam canım sana. Bende müthiş sinir yapıyor bu ilaç inanılmaz agresif oluyorum ki normal şartlarda çok sakinimdir. sendede bu yan etkileri görülüyormu

canım bende herhangi bir yan etkisi yok şimdilik.. hatta şu anda evimde misafirim var haftaya dr. işini nasıl halledeceğiz diye düşünüyorum hergün bir teleş ama bende bazen birden parlayan biri olarak şimdilik agresiflik durumu yok... içtikten sonra biraz karın ağrısı gibi oluyor ama dr. onada gece yada akşam geç vakitte iç çünki mide hassasiyeti yapar biraz en azından bu süreyi uykuda geçirirsin demişti...

canım sanada çok teşekkürler güzel dileklerin için.. inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız...

Bende ilk tüp bebek tedavi zamanımda deneme transferi olmuştum.Çok fazla bi ağrı hissetmiyorsun.Eğer aşılama olduysan o zaman korkma çünkü aşılamada da kanülle spermleri veriyolarya burdada kanülle sıvı veriyorlar.Rahimde kist.vb sorun varmı diye bi de rahmin boyunu ölçmek için bakıyolar.

kızlar bugün deneme transferi için doktordaydım... sabah erken ordaydım hemen beni ultrasona aldılar sıkışık olmak gerekiyordu ben kendimce sıkışıktım ama hemşire bu yeterli değil dedi ama dr. önemli değil yaparız gözüküyor herşey dedi.. önce o soğuk aleti yerleştirdi ve rahim ağzını sildi sonra işaretli ince çubukla rahim yolunu ölçtü... bana kanülle sıvı vermedi gerek görmedi sanırım..sonrada ultrasonla kist oluşumu varmı tedavi için yumurtalıklar uygunmu ona baktı.. çok şükür herşey yolundaydı..
bugün lucrini aldık yarın 21. gün başlıyorum..
çok güzel umutlarla olumlu başladım...umarım bu ilk ve son tedavim olur..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...bu yıl ikiz yılı diye duymuştum umarım herbirimize çifter çifter verir inşallah...:sm_cool:

hayrlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ilk ve son denemen olurda bebişine kavuşursun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…