Denemeye değer mi ?

Evet bende daha önceden öyle pek çok seri denedim de iz zor Geçmiyor pek.
Doktorun verdiği hep dermskoxmetik ürünler bir de zamana bağlı olarak geçer diyor.
Hayır o ilk yazdığınızı kullanmadım.

Ankara'da Değilim ama bende birkaç kez vücut için yanıklar için vs eczacı ilaç yaptı kullandım.
Aktar vs olsa güvenmem de eczacı yapacak daha Güvenilir.

cildiyeye gittiniz mi hiç, doktor kontrolünde daha mı iyi olur sanki, gerçi eczacıda biliyordur belki ama bilemedim

Evet bende daha önceden öyle pek çok seri denedim de iz zor Geçmiyor pek.
Doktorun verdiği hep dermskoxmetik ürünler bir de zamana bağlı olarak geçer diyor.
Hayır o ilk yazdığınızı kullanmadım.

Mutlaka bir deneyin doktor kontrolunde. Clynadoxil cidden ise yariyor.

Çok gittim.
Kullandım sivilce vs gecti de ufak ufak izlerim var

anladımm peki bu instagramda sürekli dolaşan bilmiyorum reklama giriyorm u girerse silerim (sinoz leke kremi) var herkes çok memnun görünüyor onu düşündünüz mü oda çok pahalı değildi sanırım 80 tl gibi bişeydi

Hiç rastlayamadım ona.
O neymiş ki bi bakayım

Ben kullanmazdim korkarim daha doğrusu baskasina iyi gelen bir ilac yada krem bana iyi gelmiyebilir

Mutlaka bir deneyin doktor kontrolunde. Clynadoxil cidden ise yariyor.
Bu ne oluyor nerde satılıyor. Ablam yüzüne dermabrozyon yaptirdi cilt yapisi lekeliymis alttaki tüm lekeler üste cikti yapan kişi basta demedi bunu alnında parçalı lekeler var bu dediginiz şey işe yarar mi acaba? Doktora gitti ama bisey olmadi yani onemsemediler

Eczanede, receteli olarak da alinabiliyor. Bana doktor yazmisti. Clynadoxil + Differin ikilisi seklinde tedavi uygulaniyor genel olarak.
Hangi sehir?
Ankaradaysaniz sehir hastanesinde 2 kadin doktor var Ayse ve Sertac isimleri, onlari tavsiye ederim.

Cnm vücudunu içerden desteklesene, c, e vitamini çok çok önemli.
Kullanmak istersen eczacının yaptığı karışımı içeriğini sor araştır öyle kullan.
Bide bu tarz ürünleri kışın kullan Kasım felan olsun öyle başla. Daha önümüzde pastırma sıcakları var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…