Evet bende daha önceden öyle pek çok seri denedim de iz zor Geçmiyor pek.Clynadoxil denediniz mi?
Clynadoxil kesinlikle ise yariyor, cildi lekelerden, izlerden temizliyor. Bence uzman bir hekimle gorusun once.
Onun disinda benim 2 onerim var 2sini de denedim ve cok cok memnun kaldim: 1. Clinique Dark Spot Corrector 2. Murad Dark Spot Corrector
Bu iz meselesi oyle her kozmetigin/ilacin gecirecegi bir sey degil asla oncelikle bunu soyleyeyim. Etksiinden kesin olmadiginiz seylere para vermeyin bosa gidiyor cunku. Ben mesela Dermalogica Trex serisi denedim bende hicbir etkisi olmadi. Pahali diye super ise yarayacak diye de bir kural yok yani.
Ankara'da Değilim ama bende birkaç kez vücut için yanıklar için vs eczacı ilaç yaptı kullandım.Ben olsam denerim yapi olarak yüzüme kim ne dese yaptığım icin:) eğer kullanmaya karar verip kullanırsanız lütfen banada haber verin. Bu arada eskiden tanidik bir eczacı vardi yapıyordu böyle kremler ve cok kisiye faydasi oldu. Hatta ankarada bilirsiniz belki derman dede diye tabir edilen bir ezcaci var niyazi derman adamin kapisinda kuyruk oluyorlar 90 kusur yaşında ben olsam denerdim kiacasi
Ya da öyle yapacağım iyi bir doktor bulursam ona görünürüm.Canım 200 lira krem denemek için bence çok, hele şu zamanda. Emin olsak işe yaracağına yine neyse. Ben olsam çok rahatsızsam lekelerden cildiyeye bi görünürdüm.
merhaba herkese ,
Benim yüzümde akne izleri var ergenlikten kalan ilaç kullandım doktora da gittim. Hersey gecti ama izler çok zaman alıyor geçmedi hala. Gecende eczacı özel bir ilaç Yaparım uzun vadede kullanırsan geçer dedi özel bir Karışım hazırlanacakmış. Fiyatı da 200 TL civarı bir tüp 3 ay gider en az 3 ayda etkisini görürsün dedi. Ama kararsız kaldım denemeye değer mi yoksa boşver zaten izler Geçmiyor boşuna kendine masraf Çıkarma mı dersiniz ?
Ya da benzer sorunu yasayan var mı ?
Evet bende daha önceden öyle pek çok seri denedim de iz zor Geçmiyor pek.
Doktorun verdiği hep dermskoxmetik ürünler bir de zamana bağlı olarak geçer diyor.
Hayır o ilk yazdığınızı kullanmadım.
Çok gittim.cildiyeye gittiniz mi hiç, doktor kontrolünde daha mı iyi olur sanki, gerçi eczacıda biliyordur belki ama bilemedim
Bu iz için mi yoksa sivilce için mi ?Mutlaka bir deneyin doktor kontrolunde. Clynadoxil cidden ise yariyor.
Bu iz için mi yoksa sivilce için mi ?
Çok gittim.
Kullandım sivilce vs gecti de ufak ufak izlerim var
Iz icin, yeni cikan sivilceleri de oldurup geciyor terminator mubarek
Çok iyiymiş :)Iz icin, yeni cikan sivilceleri de oldurup geciyor terminator mubarek
Hiç rastlayamadım ona.anladımm peki bu instagramda sürekli dolaşan bilmiyorum reklama giriyorm u girerse silerim (sinoz leke kremi) var herkes çok memnun görünüyor onu düşündünüz mü oda çok pahalı değildi sanırım 80 tl gibi bişeydi
Hiç rastlayamadım ona.
O neymiş ki bi bakayım
Ben kullanmazdim korkarim daha doğrusu baskasina iyi gelen bir ilac yada krem bana iyi gelmiyebilirmerhaba herkese ,
Benim yüzümde akne izleri var ergenlikten kalan ilaç kullandım doktora da gittim. Hersey gecti ama izler çok zaman alıyor geçmedi hala. Gecende eczacı özel bir ilaç Yaparım uzun vadede kullanırsan geçer dedi özel bir Karışım hazırlanacakmış. Fiyatı da 200 TL civarı bir tüp 3 ay gider en az 3 ayda etkisini görürsün dedi. Ama kararsız kaldım denemeye değer mi yoksa boşver zaten izler Geçmiyor boşuna kendine masraf Çıkarma mı dersiniz ?
Ya da benzer sorunu yasayan var mı ?
Cilde test yaparak ona göre yazıyor zaten doğaçlama değil.Ben kullanmazdim korkarim daha doğrusu baskasina iyi gelen bir ilac yada krem bana iyi gelmiyebilir
Bu ne oluyor nerde satılıyor. Ablam yüzüne dermabrozyon yaptirdi cilt yapisi lekeliymis alttaki tüm lekeler üste cikti yapan kişi basta demedi bunu alnında parçalı lekeler var bu dediginiz şey işe yarar mi acaba? Doktora gitti ama bisey olmadi yani onemsemedilerMutlaka bir deneyin doktor kontrolunde. Clynadoxil cidden ise yariyor.
Tesekkur ederim canim benimIyiymiş bende duymuştum onu ama hiç kullanmadım.
Geçmiş olsun size de
Bu ne oluyor nerde satılıyor. Ablam yüzüne dermabrozyon yaptirdi cilt yapisi lekeliymis alttaki tüm lekeler üste cikti yapan kişi basta demedi bunu alnında parçalı lekeler var bu dediginiz şey işe yarar mi acaba? Doktora gitti ama bisey olmadi yani onemsemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?