Denemeye değer mi ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
merhaba herkese ,

Benim yüzümde akne izleri var ergenlikten kalan ilaç kullandım doktora da gittim. Hersey gecti ama izler çok zaman alıyor geçmedi hala. Gecende eczacı özel bir ilaç Yaparım uzun vadede kullanırsan geçer dedi özel bir Karışım hazırlanacakmış. Fiyatı da 200 TL civarı bir tüp 3 ay gider en az 3 ayda etkisini görürsün dedi. Ama kararsız kaldım denemeye değer mi yoksa boşver zaten izler Geçmiyor boşuna kendine masraf Çıkarma mı dersiniz ?
Ya da benzer sorunu yasayan var mı ?

C vit içeren serumlar kullanabilirsin geçirir o lekeleri watsosns ta cosmet markasının var indirimi yakalardan kaçırma derim ayrıca güneş kremi kullanman lazım lekeler güneşte daha çok beliriyor ve geçmiyor

Ben kremlere inanmıyorum,hem alerji de yapabilir.Daha kalıcı çözümler var dermapen gibi.O tarz bir cilt bakımı daha pahalı olsa bile en azından kalıcı çözüm olur

Kantoron yagi kullan hem daha ucuz hem dogal hemde dikis izindede birebir bilmen gereken gunduz kallanmayacaksin leke artirir gece sureceksin cildin yagliysa 3 gunde bir uygulaman yeterli 6 ayda sonuc veriyor duzenli kullanirsan

C vit içeren serumlar kullanabilirsin geçirir o lekeleri watsosns ta cosmet markasının var indirimi yakalardan kaçırma derim ayrıca güneş kremi kullanman lazım lekeler güneşte daha çok beliriyor ve geçmiyor
Kullanıyorum Güneş kremi yaz kış

Ben kremlere inanmıyorum,hem alerji de yapabilir.Daha kalıcı çözümler var dermapen gibi.O tarz bir cilt bakımı daha pahalı olsa bile en azından kalıcı çözüm olur
Zaten krem değil de bitkisel Karışık ilaç Tarzı bş olacak.

.lekelenme şeklinde
Güneşte kahverengi lekeler oluşmaya da müsait.
Yara olur kabuk bağlar sonrasında da o yara gider yerinde ufak ufak kırmızı iz kalır ya öyle
Bende sivilce çıkmadı ama leke çok olur yüzümde siyah nokta sıkmaktan güneşten vs. Kremin içeriği ne bilmiyorum ama c vitamini+niacinamide+a vitamini+güneş kremi bu dörtlü lekelere iyi geliyor. Tek ürün mucize yaratmaz hiçbir zaman. Leke de öyle sabır gerekiyor, zamanla hafifliyor güneş kremi de olmazsa olmaz tabi. Ben olsam eczacıya kremin içeriğini sorar biraz araştırır kafama yatarsa alır kullanırdım güneş kremiyle.
Ama antin kuntin şu yağ bu ekstre kremlerini ben sevmiyorum pek, aktif içeriklerin iyi konsantrasyonda olması önemli a-b-c vitamini gibi.

Evet canim cene altimda yag kisti vardi aldirdigimda atilan dikislerin izini o gecirdi esmer tende bembeyaz cizgiydi suanda asiri dikatli bakmak gerekiyor anlamak icin kist aldirdigimi bilmeyenler anlamiyor bile iz oldugunu kantoron yaginin bir cok faydasi mevcut arastirmani tavsiye ederim ben her yaz hususi toplamaya giderim ve kendim evde yapiyorum yara yanik tedavilerindede birebir ayrica ic kanamali hastalara gunde 1 mama kasigi icirilmesi tavsiye edelir

.lekelenme şeklinde
Güneşte kahverengi lekeler oluşmaya da müsait.
Yara olur kabuk bağlar sonrasında da o yara gider yerinde ufak ufak kırmızı iz kalır ya öyle
Zerdeçal maskesi yapın, gerçekten harika. Lekelere sivilcelere birebir resmen, benim lekelerim sayesinde yok oldu

Uzun zamandır gitmedim.
Gitsem onlarda kozmetik ürünü veriyor.

Clynadoxil denediniz mi?

Clynadoxil kesinlikle ise yariyor, cildi lekelerden, izlerden temizliyor. Bence uzman bir hekimle gorusun once.

Onun disinda benim 2 onerim var 2sini de denedim ve cok cok memnun kaldim: 1. Clinique Dark Spot Corrector 2. Murad Dark Spot Corrector

Bu iz meselesi oyle her kozmetigin/ilacin gecirecegi bir sey degil asla oncelikle bunu soyleyeyim. Etksiinden kesin olmadiginiz seylere para vermeyin bosa gidiyor cunku. Ben mesela Dermalogica Trex serisi denedim bende hicbir etkisi olmadi. Pahali diye super ise yarayacak diye de bir kural yok yani.

Ben olsam denerim yapi olarak yüzüme kim ne dese yaptığım icin:) eğer kullanmaya karar verip kullanırsanız lütfen banada haber verin. Bu arada eskiden tanidik bir eczacı vardi yapıyordu böyle kremler ve cok kisiye faydasi oldu. Hatta ankarada bilirsiniz belki derman dede diye tabir edilen bir ezcaci var niyazi derman adamin kapisinda kuyruk oluyorlar 90 kusur yaşında ben olsam denerdim kiacasi

Bende sivilce çıkmadı ama leke çok olur yüzümde siyah nokta sıkmaktan güneşten vs. Kremin içeriği ne bilmiyorum ama c vitamini+niacinamide+a vitamini+güneş kremi bu dörtlü lekelere iyi geliyor. Tek ürün mucize yaratmaz hiçbir zaman. Leke de öyle sabır gerekiyor, zamanla hafifliyor güneş kremi de olmazsa olmaz tabi. Ben olsam eczacıya kremin içeriğini sorar biraz araştırır kafama yatarsa alır kullanırdım güneş kremiyle.
Ama antin kuntin şu yağ bu ekstre kremlerini ben sevmiyorum pek, aktif içeriklerin iyi konsantrasyonda olması önemli a-b-c vitamini gibi.
Evet o tarz bşy vitamin minarem vs vs hepsinden belli ölçüde katacağını söyledi. içeriğini hatırlamıyorum.
Zarar-ı olacağını sanmıyorum da faydalı olur mu acaba o düşündürüyor.

Evet canim cene altimda yag kisti vardi aldirdigimda atilan dikislerin izini o gecirdi esmer tende bembeyaz cizgiydi suanda asiri dikatli bakmak gerekiyor anlamak icin kist aldirdigimi bilmeyenler anlamiyor bile iz oldugunu kantoron yaginin bir cok faydasi mevcut arastirmani tavsiye ederim ben her yaz hususi toplamaya giderim ve kendim evde yapiyorum yara yanik tedavilerindede birebir ayrica ic kanamali hastalara gunde 1 mama kasigi icirilmesi tavsiye edelir
Iyiymiş bende duymuştum onu ama hiç kullanmadım.
Geçmiş olsun size de

Evet o tarz bşy vitamin minarem vs vs hepsinden belli ölçüde katacağını söyledi. içeriğini hatırlamıyorum.
Zarar-ı olacağını sanmıyorum da faydalı olur mu acaba o düşündürüyor.
Canım 200 lira krem denemek için bence çok, hele şu zamanda. Emin olsak işe yaracağına yine neyse. Ben olsam çok rahatsızsam lekelerden cildiyeye bi görünürdüm.

Back
X