Denemeye değer mi ?

Cnm vücudunu içerden desteklesene, c, e vitamini çok çok önemli.
Kullanmak istersen eczacının yaptığı karışımı içeriğini sor araştır öyle kullan.
Bide bu tarz ürünleri kışın kullan Kasım felan olsun öyle başla. Daha önümüzde pastırma sıcakları var çünkü.
İçeriğini söyledi de unuttum canım ama vitamin mineral Tarzı Şeyler var içinde

merhaba herkese ,

Benim yüzümde akne izleri var ergenlikten kalan ilaç kullandım doktora da gittim. Hersey gecti ama izler çok zaman alıyor geçmedi hala. Gecende eczacı özel bir ilaç Yaparım uzun vadede kullanırsan geçer dedi özel bir Karışım hazırlanacakmış. Fiyatı da 200 TL civarı bir tüp 3 ay gider en az 3 ayda etkisini görürsün dedi. Ama kararsız kaldım denemeye değer mi yoksa boşver zaten izler Geçmiyor boşuna kendine masraf Çıkarma mı dersiniz ?
Ya da benzer sorunu yasayan var mı ?
denemeden fayda var bence ama ilk aldıgında kolunda denemenı tavsıye ederım alerji yapıp yapmadıgına bak sonra sür yüzüne

Eczanede, receteli olarak da alinabiliyor. Bana doktor yazmisti. Clynadoxil + Differin ikilisi seklinde tedavi uygulaniyor genel olarak.
Hangi sehir?
Ankaradaysaniz sehir hastanesinde 2 kadin doktor var Ayse ve Sertac isimleri, onlari tavsiye ederim.
Ben değil ama ablam orda gaziden bir proftan randevu almaya çalışıyor ama alamadi söyleceğim cok teşekkür ederim🥰🥰

Bence deneyebilirsiniz 200/3 deseniz aylık makul fiyata geliyor. İşe yaramaya başladığını görmezseniz tek seferde kalırsınız.

Back
X