Aynen öyle canım. Herşeyi onlara göre olacak şekilde düşünüyorsun kendinden önce hep onlar geliyor.
Amin canım
Sağlıkla gelsinler benim bir arkadaşım var bu sitede @bebeqimyoldamrc oda ikizlerini kucağına aldı 2 ay önce dünyaya gelince büyüyorlar. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun
Onu tanıyorum benimde düşüklerim olunca acaba olmayacak mı dıye cok panik yapmıstım, izmirden bir doktora gittik hatta orada histeroskopi falan olmustum o arkadasta o doktorla gorusüyordu tedavısını oluyordu yanisteyen herkese rabbim nasip etsin cok guzel duygu canocum
Geçmiş olsun canım bizde sabahtan gittik Dr yine süniziti başladı oğluşumun, bir kurtulamadık gitti o meşhur yeşil akıntıdan
Antibiyotik verdi bakalım inşallah faydası olur
Dünde okulda toplantı vardı bütün garezi banaymış meğerse oğlumun
Hem ders çalışıyorum hem de çocuğun isim mevzusu geçen akşam kv evinde sorun oldu. Ona takılı kaldım aklım. Konu bile açacaktım da hadi dedim tanıyan eden çıkar, açmadım.
Hem ders çalışıyorum hem de çocuğun isim mevzusu geçen akşam kv evinde sorun oldu. Ona takılı kaldım aklım. Konu bile açacaktım da hadi dedim tanıyan eden çıkar, açmadım.