En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Kendi istediğinizi koy senin kadar eşinin de söz hakkı var ama unutma .kp Kv veya kendi ailen için değil.Bir kere gönlü olsun dedin mi insanoğluna bir bakıyorsun hep onların gönlü oluyor
Hep onların gönlü oldu zaten kukriş. Ben hep saygılı davrandım, olan bana oldu. Ses çıkarsaydım El üstünde tutarlardı.

Hem ders çalışıyorum hem de çocuğun isim mevzusu geçen akşam kv evinde sorun oldu. Ona takılı kaldım aklım. Konu bile açacaktım da hadi dedim tanıyan eden çıkar, açmadım.
Aslında isim konusuna anne babadan baskasını karısmaması lazım yanlıs buluyorum

Simdide yapsınlar ozaman üvey muamelesi karismasinlar tee Allah'ım ne insanlar var
Allah yardımcın olsun kuzum benim stres yapıyorsun su halindeya.

Bende doğru bulmuyorum.
Oğlumun adını beğenmediler.Çok nüdahale edildi.Son harfi değişmemizi istedilerİzin vermedik
Büyüklerin isim konusunda gönlünü yapmaya kalksanız, 7-8 çocuk yapmanız lazım. Sonuçta size isim verme hakkı gelmez bile

En güzelini yapmışsınız canım.

Eşin en güzel cevabı vermiş ailesine, bence senin dahil olmanı ve canını sıkmanı gerektirecek bir durum yok canım. Bebeğini strese sokmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…