Sağol canım inşallah iyi olacakGeçmiş olsun canım
Çocuk senin istediğini koyarsınHem ders çalışıyorum hem de çocuğun isim mevzusu geçen akşam kv evinde sorun oldu. Ona takılı kaldım aklım. Konu bile açacaktım da hadi dedim tanıyan eden çıkar, açmadım.
Ay hiç haberim yok. Girmiyorum ya koptum her şeyden. Allah şifa versin. geçen hafta ben öyleydim, bu hafta eşim aynısı. Testler negatif çok şükür ama grip gibi nezle gibi bi değişik.Sağol kuzum kacgundur öksürük burun çeşme kızla ikimiz ölmedik sürünüyoz
Öyle de işte saçma saçma yapınıyorlar.Çocuk senin istediğini koyarsınSıkma canını boşver
Bende ders çalışmaya çalışıyorum.Çalışma ilişkileri benim ne işime yarayacak
Sonra devam edersinAy hiç haberim yok. Girmiyorum ya koptum her şeyden. Allah şifa versin. geçen hafta ben öyleydim, bu hafta eşim aynısı. Testler negatif çok şükür ama grip gibi nezle gibi bi değişik.
Öyle de işte saçma saçma yapınıyorlar.
Valla ben de pişman oldum okuduğuma. zaten 2. dönem çocuk doğacağı için okul kalacak.
Yok kuzucum ilk allah nasip ederseOlsun orişim araya kaynıyor bazen mesajlar
Yuvarlan yuvarlan bikac ay sonra yuvarlanamican rahat rahat
Senin vardı heralde demi evladın bir daha kuzum
Öyle olacak mecbur. Seneye kalacak. Bakalım kısmetSonra devam edersin
Eşin istiyor sende memnunsan isimden boşver.Kimliği çıkarsın versin ellerineAy hiç haberim yok. Girmiyorum ya koptum her şeyden. Allah şifa versin. geçen hafta ben öyleydim, bu hafta eşim aynısı. Testler negatif çok şükür ama grip gibi nezle gibi bi değişik.
Valla ben de pişman oldum okuduğuma. zaten 2. dönem çocuk doğacağı için okul kalacak.
Ben de pek istemiyorum açıkçası. isim güzel ama sadece ailede olduğu için istemiyorum Ama kp kadar da asla olmaz tavrında değilim. Zaten 2 isim koymayacağım Orası kesin de, durduk yere gerginlik yaratıyorlar.Eşin istiyor sende memnunsan isimden boşver.Kimliği çıkarsın versin ellerine
Çok ısrar ederlerse kulağına seslenin nüfusa eklemeyin
Ama eşinin içinde kalacakBen de pek istemiyorum açıkçası. isim güzel ama sadece ailede olduğu için istemiyorum Ama kp kadar da asla olmaz tavrında değilim. Zaten 2 isim koymayacağım Orası kesin de, durduk yere gerginlik yaratıyorlar.
Ay baya baya karışmış ortalık arada sen kalmissin yazık kuzu sana soran yok istediginiYa en başında hata eşimde. Bebeğin cinsiyetini soran herkese erkek demek yerine “x geliyor” dedi. İstisnasız soran herkese ama! Ezelden beri istediği bi isimmiş. Ben de bu ismi istemediğimi, benim ailemde zaten bu isim olduğunu, söylemekte zorlanacağımı belirttim. Çok da diretmedim. olur, bakarız demeye getirdim. başlarda benim ailem de aman çocuklar ne gerek var, ailede 2 aynı isim olmasın filan derken zamanla onlar da alıştı, babam telefonda konuşurken bile torunum nasıl demek yerine “x nasıl” diye soruyor. abim “yeğenim nasıl” demiyor da “x napıyor, tekmeliyor mu” diyor. Ben geçenlerde annemle telefonda konuşurken o ismi de pek istemiyorum ama bilmiyorum filan dedim, babam duymuş. arkadan “o çocuğun adı x olacak. olmazsa kapımı kapatırım onlara” filan dedi. Yani kapatmaz tabii de gurur meselesi yaptılar.
neyse, kv tarafıyla son 3-4 aydır problemliydik. geçen akşam şöyle 1 saatliğine oturmaya gittik. Biliyorsunuz Bu 6 ayda pek çok kez hastaneye gittim, hastanede yattım filan. Kv kp 1 kez olsun ne aradı ne sordu ne hastaneye geldi. hadi kovid dedik, gelmesinler diye hak verdik, zaten birer gece kalmıştım diye kendimizi teselli ettik Ama aramadılar bile. Eşim saf gibi arayıp Alsem hastanede, bebek şöyle diye bilgi verdi hep. Sonrasında nasıl oldunuz diye geri dönüş yapmadılar bile. neyse, oturmaya gittiğimizde kv çocuğun adını düşündünüz mü diye sorunca eşim de x koyucaz dedi. Kp bir parladı ki anlatamam. “x mi?! Bu işler aileye sorulmadan olmaz, ben dedenin ismini sana koydum. Onun ismine hürmeten sana 1 fiske vurmadım. ailelere danışın. ne demek x koyucaz” filan diye bağrındı. İlk defa kp öyle gördüm. Kızardı resmen sinirden. Eşim de sakince biz böyle karar verdik, çocuğun ismi bu olacak filan dedi, kp de neyse daha 3 ay var doğuma onun ismi değişir diyerek kıvırdı. Ama ilk etapta bayağı bağrındı. kv de bana “sen ona 2. isim koy” demeye başladı. Olayın üstüne kalktık eve geldik.
benim tabii moralim bozuldu. eşim de bana diyor ki “ben senden 7 senedir bir şey istemedim, sana sormadan adım atmadım. Tek bi şey istiyorum oğlumuzun adı x olsun. Sen benim aileme bakma. O kadar hastalıkta 1 kere aramadılar, şimdi mi gelmiş akıllarına isim sormak. Bir ip almadılar çocuğa. İlk torun olacak ama merak bile yok içlerinde” (benim ailem çocuk odası aldı, sürekli de bi şeyler alıyorlar bebeğe. Doğumu karşılayacaklarını da söylüyorlar. Ona atıfta bulunup kendi ailesine kızdığını dile getiriyor)
bi yandan Eşimi kırmak istemiyorum, bi yandan asla iki isim koymak istemiyorum. kv kp zaten saçma saçma davranıyorlar. 1 kez ya 1 kez arayıp “Alsem, canın bi şey çekti mi yapalım mı” diye sormadı kv. 7 kat el bildiklerim ayda 2 kez aradılar nasılsın hamilelik Nasıl, aşeriyorsan yapalım getirelim dediler. Şimdi kalkmışlar, isim konusunda bize hak iddia ediyorlar. Biliyorsunuz Zaten 4 senelik evliliğimde hayırlarını görmedim.
Ya ya takacaklar 5i bi yerde… ben doğurana kadar çeyrek 1500 olur zaten. Çeyrek bile takmazlar bak gör.Ama eşinin içinde kalacak
2.ye kalacak sonra
Amaç müdahale etmekTaksınlar beşi bir yerde koyalım 2.ismi
İsim konusunda ailelere danışmayı uygun görmüyorum ben. Anneye danışmadan baba isme karar vermemeli, ama eşini kırmamak adına onaylaman çok güzel davranış.Ya en başında hata eşimde. Bebeğin cinsiyetini soran herkese erkek demek yerine “x geliyor” dedi. İstisnasız soran herkese ama! Ezelden beri istediği bi isimmiş. Ben de bu ismi istemediğimi, benim ailemde zaten bu isim olduğunu, söylemekte zorlanacağımı belirttim. Çok da diretmedim. olur, bakarız demeye getirdim. başlarda benim ailem de aman çocuklar ne gerek var, ailede 2 aynı isim olmasın filan derken zamanla onlar da alıştı, babam telefonda konuşurken bile torunum nasıl demek yerine “x nasıl” diye soruyor. abim “yeğenim nasıl” demiyor da “x napıyor, tekmeliyor mu” diyor. Ben geçenlerde annemle telefonda konuşurken o ismi de pek istemiyorum ama bilmiyorum filan dedim, babam duymuş. arkadan “o çocuğun adı x olacak. olmazsa kapımı kapatırım onlara” filan dedi. Yani kapatmaz tabii de gurur meselesi yaptılar.
neyse, kv tarafıyla son 3-4 aydır problemliydik. geçen akşam şöyle 1 saatliğine oturmaya gittik. Biliyorsunuz Bu 6 ayda pek çok kez hastaneye gittim, hastanede yattım filan. Kv kp 1 kez olsun ne aradı ne sordu ne hastaneye geldi. hadi kovid dedik, gelmesinler diye hak verdik, zaten birer gece kalmıştım diye kendimizi teselli ettik Ama aramadılar bile. Eşim saf gibi arayıp Alsem hastanede, bebek şöyle diye bilgi verdi hep. Sonrasında nasıl oldunuz diye geri dönüş yapmadılar bile. neyse, oturmaya gittiğimizde kv çocuğun adını düşündünüz mü diye sorunca eşim de x koyucaz dedi. Kp bir parladı ki anlatamam. “x mi?! Bu işler aileye sorulmadan olmaz, ben dedenin ismini sana koydum. Onun ismine hürmeten sana 1 fiske vurmadım. ailelere danışın. ne demek x koyucaz” filan diye bağrındı. İlk defa kp öyle gördüm. Kızardı resmen sinirden. Eşim de sakince biz böyle karar verdik, çocuğun ismi bu olacak filan dedi, kp de neyse daha 3 ay var doğuma onun ismi değişir diyerek kıvırdı. Ama ilk etapta bayağı bağrındı. kv de bana “sen ona 2. isim koy” demeye başladı. Olayın üstüne kalktık eve geldik.
benim tabii moralim bozuldu. eşim de bana diyor ki “ben senden 7 senedir bir şey istemedim, sana sormadan adım atmadım. Tek bi şey istiyorum oğlumuzun adı x olsun. Sen benim aileme bakma. O kadar hastalıkta 1 kere aramadılar, şimdi mi gelmiş akıllarına isim sormak. Bir ip almadılar çocuğa. İlk torun olacak ama merak bile yok içlerinde” (benim ailem çocuk odası aldı, sürekli de bi şeyler alıyorlar bebeğe. Doğumu karşılayacaklarını da söylüyorlar. Ona atıfta bulunup kendi ailesine kızdığını dile getiriyor)
bi yandan Eşimi kırmak istemiyorum, bi yandan asla iki isim koymak istemiyorum. kv kp zaten saçma saçma davranıyorlar. 1 kez ya 1 kez arayıp “Alsem, canın bi şey çekti mi yapalım mı” diye sormadı kv. 7 kat el bildiklerim ayda 2 kez aradılar nasılsın hamilelik Nasıl, aşeriyorsan yapalım getirelim dediler. Şimdi kalkmışlar, isim konusunda bize hak iddia ediyorlar. Biliyorsunuz Zaten 4 senelik evliliğimde hayırlarını görmedim.
Amin canım sen dikkat et kendineAy hiç haberim yok. Girmiyorum ya koptum her şeyden. Allah şifa versin. geçen hafta ben öyleydim, bu hafta eşim aynısı. Testler negatif çok şükür ama grip gibi nezle gibi bi değişik.
Karistirdim galibaYok kuzucum ilk allah nasip ederse
O zaman kusura bakmasınlarYa ya takacaklar 5i bi yerde… ben doğurana kadar çeyrek 1500 olur zaten. Çeyrek bile takmazlar bak gör.
Kendi istediğinizi koy senin kadar eşinin de söz hakkı var ama unutma .kp Kv veya kendi ailen için değil.Bir kere gönlü olsun dedin mi insanoğluna bir bakıyorsun hep onların gönlü oluyorYa en başında hata eşimde. Bebeğin cinsiyetini soran herkese erkek demek yerine “x geliyor” dedi. İstisnasız soran herkese ama! Ezelden beri istediği bi isimmiş. Ben de bu ismi istemediğimi, benim ailemde zaten bu isim olduğunu, söylemekte zorlanacağımı belirttim. Çok da diretmedim. olur, bakarız demeye getirdim. başlarda benim ailem de aman çocuklar ne gerek var, ailede 2 aynı isim olmasın filan derken zamanla onlar da alıştı, babam telefonda konuşurken bile torunum nasıl demek yerine “x nasıl” diye soruyor. abim “yeğenim nasıl” demiyor da “x napıyor, tekmeliyor mu” diyor. Ben geçenlerde annemle telefonda konuşurken o ismi de pek istemiyorum ama bilmiyorum filan dedim, babam duymuş. arkadan “o çocuğun adı x olacak. olmazsa kapımı kapatırım onlara” filan dedi. Yani kapatmaz tabii de gurur meselesi yaptılar.
Bende doğru bulmuyorum.İsim konusunda ailelere danışmayı uygun görmüyorum ben. Anneye danışmadan baba isme karar vermemeli, ama eşini kırmamak adına onaylaman çok güzel davranış.
Rabbim sana ve eşine sabır versin. Eşinin ailesi sana değil, oğullarına değer vermiyor demekki.
Anlattıklarından anladığım bu
2.3.ye sen istemeden onlar adını koyarKendi istediğinizi koy senin kadar eşinin de söz hakkı var ama unutma .kp Kv veya kendi ailen için değil.Bir kere gönlü olsun dedin mi insanoğluna bir bakıyorsun hep onların gönlü oluyor
Valla ben de bunaldım çok. Hele eylülden beri yaşattıkları şeyler… hala bi şeylerde haK iddia ediyorlar ya sinir oluyorum.Ay baya baya karışmış ortalık arada sen kalmissin yazık kuzu sana soran yok istedigini
Valla Allah yardımcın olsun kuzu ne çektiğini sen biliyorsun öyle iken başkasına oh sefası zevki kalıyor bırakın ne koymak istiyorlar ise onu koysunlar ya.
Esinde ne inat ben bu konularda annede hak görüyorum isimi herşeyi anne yaşıyor anne çekiyor kaç ay ,enazindan bir görüş alır insan bukadar diretmez.
Sıkma sen canini daha fazla ama susmada tavrını koy gerektiginde ay ben bunaldım burda hamile halinle olanlara bak.
Ben de uygun görmüyorum Yaso. Ben bu çocuk için neler çektim, Ne paralar harcadım. hangisinde yanımızda oldular?! hiçbirinde. Maddiyatı geçtim bak, aramadılar bile. Eşim sinir krizi geçirdi anlatmıştım, kapılar kırıldı. Yani insan bi destek olur di mi? yok arkadaş. Kadın sadece kendini düşünüyor bu hayatta. Bir de kaynım ”okumamış” onu düşünüyor. o okumadı nişan yapıcaz, o okumadı düğün yapıcaz, o okumadı araba alıcaz… sanki onun okumaması benim eşim yüzümden. canı istemedi, g.tüne zor geldi okumak okumadı işte. Bu yani. Ötesi yoK. O olaylardan sonra kv kp eşime resmen üvey muamelesi yaptı. Biz yok hükmündeyiz ama canları isteyince çocuğuma kadar karışma hakkı buluyorlar kendilerinde.İsim konusunda ailelere danışmayı uygun görmüyorum ben. Anneye danışmadan baba isme karar vermemeli, ama eşini kırmamak adına onaylaman çok güzel davranış.
Rabbim sana ve eşine sabır versin. Eşinin ailesi sana değil, oğullarına değer vermiyor demekki.
Anlattıklarından anladığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?