Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Öyle canım
Ama evde yapmak en güzeli içinde ne olduğunu biliyoruz. Hazır asla alınmamalı
Aynen öyle gerçekten. Hazır paketli gıdaların nasıl yapıldığı belli değil Bir tavuk göğsü alıp tatlandırıp robottan çekip şekil vererek kendi nuggetını evde yapmak en güzeli içinde ne olduğunu biliyorsun en azından

Öyle canım
Ama evde yapmak en güzeli içinde ne olduğunu biliyoruz. Hazır asla alınmamalı
Maalesef izin versek paso dışarıdan yiyecekler, hele avmlerde satılan yiyecekler gerçek gıda gibi gelmiyor bana.
Ben de çocuklara yapıyorum, pizza falan daha güzel oluyor malzemeyi bol koyuyorum, tavuk için de airfry mı alsam diye düşünüyorum. Yumurtaya galeta ununa bulayıp air fryda pişiririm.

Evet Canom özellikle çocuk varsa

Aynen güzel olur hem dışarıya özenmemiş olurlar. Ben her şeyi evde yaparım. İskender, tantuni, dürüm, pizza, hamburger, lahmacun hiç dışarıya özenmezler. Hatta alıştılar beğenmiyorlar

Şimdiye kadar nugget hiç almadım.Korkumdan almıyorum. Alsam kesin benim kız severEvde de hiç denemedim şiniitzel yapıyorum seviyorlar, onu da yağı çok çekiyor, sağlıksız diye fazla yapmak istemiyorum. Nugget tarifin varsa at üstüme tutarım, deneyeyim.

Benden önce üye olmuşsunuz ama ben de yeni yeni görmeye başladım
Nicki değişikliği hiç yaptınız mı?
Yok hayır hiç yapmadım. Uzun bir süre hiç girmedim ben üye olduğumda akıllı telefonlar çok yaygın değildi, bilgisayardan giriyordum. Yıllar sonra hatırladım şifremi denedim açıldı. Bu sitenin bana kazandırdığı çok şey var, iyi ki var diyorum.

Urfalı komşum da yapıyor bende yaptım tekrar yapmam zahmetten değilde tekrar yemeliyim dediğim bir çeşit değil benim için
Ben Antep'e ilk gittiğimde birinde yedim ve beğenmedim. Ondan belki birkaç yıl yapmadım. Sonra kendim denedim ve beğendim sonra sık sık yapmaya başladım. Arkadaşlarımın yaptığını beğenmeye başladım. Onlarda benim yaptığımı beğeniyorlardı. Yapan önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…