Şimdiye kadar nugget hiç almadım.Korkumdan almıyorum. Alsam kesin benim kız severEvde de hiç denemedim şiniitzel yapıyorum seviyorlar, onu da yağı çok çekiyor, sağlıksız diye fazla yapmak istemiyorum. Nugget tarifin varsa at üstüme tutarım, deneyeyim.
Yok hayır hiç yapmadım. Uzun bir süre hiç girmedim ben üye olduğumda akıllı telefonlar çok yaygın değildi, bilgisayardan giriyordum. Yıllar sonra hatırladım şifremi denedim açıldı. Bu sitenin bana kazandırdığı çok şey var, iyi ki var diyorum.
Haklısınız uzun bir süre ben de hep pcden girdim. 15 yıldır üyeyim belki 10-12 yıldır telefondan girmeye başladım.
Ben hep aktiftim hiç denk gelmedim size.
Ben Antep'e ilk gittiğimde birinde yedim ve beğenmedim. Ondan belki birkaç yıl yapmadım. Sonra kendim denedim ve beğendim sonra sık sık yapmaya başladım. Arkadaşlarımın yaptığını beğenmeye başladım. Onlarda benim yaptığımı beğeniyorlardı. Yapan önemli bence
Haklısınız uzun bir süre ben de hep pcden girdim. 15 yıldır üyeyim belki 10-12 yıldır telefondan girmeye başladım.
Ben hep aktiftim hiç denk gelmedim size.
Ben tanıyorum sizi. Yemek bölümüne önüme çıkarsa oy veriyordum hep, bir kaç kez katıl denilince ilk pilav ile katıldım sonra makarna. Hamileyken genellikle hamilelik sayfalarında takıldım, pıhtılaşma riskim vardı çok bilgi alışverişi yapıyorduk.
Ben tanıyorum sizi. Yemek bölümüne önüme çıkarsa oy veriyordum hep, bir kaç kez katıl denilince ilk pilav ile katıldım sonra makarna. Hamileyken genellikle hamilelik sayfalarında takıldım, pıhtılaşma riskim vardı çok bilgi alışverişi yapıyorduk.
Genelde çoğumuz buraya hamilelik veya çocuklarla ilgili geldikBen de oğluma hamileydim. Evde pc bile yoktu. Ailemin evinde üye oldum. Doğum sonrası pc alındı. O günden beri buradayım. Ben de diyet, anne gruplarında çok takıldım.
Hoş geldiniz Umarım devam edersiniz