Bisküvi - Kurabiye Tarifi Denenmiş Lezzetli Anne Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    389
  • Anket Kapalı .
Haklısınız uzun bir süre ben de hep pcden girdim. 15 yıldır üyeyim belki 10-12 yıldır telefondan girmeye başladım.
Ben hep aktiftim hiç denk gelmedim size.

Geçmiş olsun yasom ,bu aralar çok kişiden duyuyorum

Geçmiş olsun yasminim. Vertigo da mı var sen deGeçen gün okudum kayfe memeleri de küçültüyormış fazla içince
Sağolun kızlar.

Geçen sene kurban zamanı ilkini yaşadım ve hemen tedavi gördüm.
4-5 gün önce yine yaşadım ve tedavi görüyorum.
Strese bağlı oluyor sanırım

Benim memeler ideal ya, daha fazla küçülemez bence.

Antep de düğüne gidince de yemiştik güzel zaten ah be ne güzel bi daha yemeliyim hissi vermedi

Haklısınız uzun bir süre ben de hep pcden girdim. 15 yıldır üyeyim belki 10-12 yıldır telefondan girmeye başladım.
Ben hep aktiftim hiç denk gelmedim size.
Ben tanıyorum sizi. Yemek bölümüne önüme çıkarsa oy veriyordum hep, bir kaç kez katıl denilince ilk pilav ile katıldım sonra makarna. Hamileyken genellikle hamilelik sayfalarında takıldım, pıhtılaşma riskim vardı çok bilgi alışverişi yapıyorduk.

Genelde çoğumuz buraya hamilelik veya çocuklarla ilgili geldikBen de oğluma hamileydim. Evde pc bile yoktu. Ailemin evinde üye oldum. Doğum sonrası pc alındı. O günden beri buradayım. Ben de diyet, anne gruplarında çok takıldım.
Hoş geldiniz Umarım devam edersiniz

Hangi tarifleri yaptınız diye profilinize girdim ama kapalıydı profiliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…