• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denenmiş taktikler

Başıma gelmedi ama en yakınım yaşadı benzerini hatta çok çok daha ağarını.
Çocukları vardı, değişik sebepleri vardı boşanmadılar, affetti kadın.
Ama umursamaz oldu, artık hiç bişeyini eşiyle yapmıyor.Bütün hayatı eşi değil arkadaşları çocuğu oldu.
Çıkıyor, geziyor, tozuyor hayatını yaşıyor valla.
Eskiden para biriktirip mal mülk alalım, çocuğumuza gelecek hazırlayalım derdine kadın düşerdi.
Hatta bunun pahasına herşeyden kısardı, elektrik doğalgaz, gezme tozma hatta kıyafet bile almazdı.
Noldu sen giyinmeyi bilmiyorsun, gezmeyi tozmayı bilmiyorsun dedi adam.o dişinden arttırıp biriktirdikleri paraları başka bi hatunla yedi.
Şimdi aldatılan kadın kişimizin sınırı yok, bi bakıyosun cilt bakımında bi bakıyosun arkadaşlarıyla uludağda tatilde.
Adam düştü birikim derdine, kendini paralıyor üç kuruş arttırabilmek için.
Kadın zamanında yaptıda yarandı mı? hayır, aksine cimri oldu adı.

He mutlular mı?
Kadın arkadaşlarıyla vedalaşıp evine döndüğünde yine yalnız yine yalnız.
İhanetin üzerine tekrar mutlu bir yuva kurmak çok çok zor.

Gezip tozsa da içi mutsuz...affettin mi bilere sonrasında hep paranoyaklık saygı gidiyor guven gidiyor...ne taktik kalır ne bişey
Allah kimseye yaşatmasın

Cok taktige gerek yok. Onu hayatinin merkeziymis gibi gorup ona bagimliymis gibi davranma yeter. Bunun içinde zaten diger sayılan taktikler de barinmis oluyor. Boyle olunca cok ustune dusmuyorsun hersey zamanla gelisiyor. Tabi bunlar ilk zamanlar yapılması gerekenler. Iliski o seviyeyi atlayip guzel oturakli bir iliski olduktan sonra ve onun sana deger ve iliskiye emek verdigini gordugun zaman bunlari kaldirip bi kenara atabilirsin demektir. Ki zaten bence taktik degil olmasi gereken sey. Yeni tanıdığın bir arkadasina dostum diyebiliryor musun? Eminim ilk zamanlarda seviyeli davranip guvenip guvenemeyecegini olcuyorsun zamanla da arkadaslik ilerliyor. Hehh iste ilişkilerde de tam anlamiyla boyle olmali.

Bence taktik olayları çok gereksiz, o taktiklerle oyunlarla yola getirdiğin, belki bir şekilde gönlünü edip birlikte olduğun ya da evlendiğin erkek sen normal haline dönünce seni bırakmayacak mı ? Canım cicim aylarında farklı rollere bürünüp, olduğundan daha farklı birisi gibi davranan insanlar, iş ciddiye binip de adı konunca, ya bu adam neden değişti, eskiden böyle değildi diye buraya gelip başlık açıyorlar. En büyük sebep bu işte, maskeler düşünce herkesin gerçek yüzü ortaya çıkınca, artık rol yapmaktan, taktik uygulamaktan bıkınca işler bir anda tersine dönüyor. Bu zamanda bu boşanmaların, aldatmaların bu kadar artmasının sebebi de bu işte, rol yapmalar, aslında olmadığı gibi davranmalar. Her iki taraf için de söylüyorum, ayrıca bence olmadığın birisi gibi davranmak ciddi kişilik problemlerine yol açıyor. Normalde çok seviyorsun ama belli etmiyorsun, kıskanıyorsun ama belli etmiyorsun, ee sonuç ?? Bir gün işte bir yerden patlak veriyor, sonra bu adam ya da kadın nereden çıktı önceden böyle değildi. Değildi çünkü seni elde etmeye ya da elde tutmaya çalışıyordu, değildi çünkü taktik uyguluyordu, değildi çünkü taktığını bile unuttuğu bir maskeyle dolaşıyordu. Olmadığınız birisi gibi davranmayın kızlar, bu hem ruhunuzu yorar, hem de karşınızdaki insan sizi değil rolüne büründüğünüz o insanı sever...

asla kiskandigimi belli etmem hos kiskandiracak hareketler asla yapmaz da.birde iliskiyi hep diti tutmak lazim.boyle kiskanclik yada kaybetme korkusu salgilamak yerine fantazi uretmek en mantiklisi bence.malum erkeklerin akli tek duze calisiyo ince fikir degiller.ben iliski monotonlasdigini anladigimda hemen harekete gecerim ornegin bi otel ucuz yada pahali hic farketmez esimi oraya cagiririm.yer mekan degisikligi iyi geliyo degisik konulardan konusmak mesele iyi geliyo.sade seks amacli degil cagirma sebebi degisiklik oluyo ve buna benzer bir suru sey uygularim cok ise yariyo inanin

Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorum:-) sevgiliyken esimin bir arkadasi vardi Almanyada yasayan bir kadin sozde arkadaşlar nefret ederim hala kendisindenn.. Bunlar bir gun goruseceklerdi benim de cok onemli bir toplantim var onlarla gidemeyecegim ama ruhum yok oluyordu o gun kiskancliktan. Ben de sabah sabah kuafore gittim sac makyaj tarz bir kiyafet giydim ve on dakika ugrayip gitmeliyim toplantiya dedim. Sevgilim beni gorunce şok oldu hayrola bu hazirlik ne dedi ben de toplanti var ya ozenli olmak istedim dedim. Yanlarindan ayrilimca defalarca aradi msjlar yolladi ki msj yazmaz tiplerdendir.. kisa cvp verdim yogunum aksamgorusuruz vs diye ve o aksam arabayla toplanti yerinin oönünde beni beklemis:-)o bayanla gorusmesine olay cikaracagima o beni kafasina doladi. Itiraf ediyorum korkunc kiskanmistim onu o gun ve lehime cevirdim o olayi da:-)

uuuu cok akıllıca yaa ..bravo..burcun akrep mı :eek:

ondan daha önemli şeyler olduğunu düşüneceksin. erkekleri çok sıkmayınca size daha çok bağlanıyorlar. kendinize güveneceksiniz. onsuzda hayatın çok güzel olduğunu ona kabullendireceksiniz.

Haklısınız bunu basarirsak hersey yoluna girer ;)

ondan daha önemli şeyler olduğunu düşüneceksin. erkekleri çok sıkmayınca size daha çok bağlanıyorlar. kendinize güveneceksiniz. onsuzda hayatın çok güzel olduğunu ona kabullendireceksiniz.

Kendine guvendigini gostermek cok onemli
Kendine guvensiz olup surekli kıskanırsan bitişinin başlangıcı olur

Ben taktik maktik yapamam ya.
Denesem de beceremem
Yani ne bileyim ilgisizleşme farkettiğimde ben de kendimi çekeyim desem hemen belli ederim inadına yaptığımı.
En iyisi taktiksiz oyunsuz yaşamak.
O ilgisizleştiyse benim taktiğimle yeniden ilgilense ne olur sanki.
Beni seven taktiksiz sevsin ilgilensin adam olsun
Olmuyosada cehenneme direk.
Ohh be :)

Affeden cok kadın var burdan okudugum kadarıyla
Msj yakalayıp affettikten sonra insanda taktik falan yapacak enerji kalır mı acaba
Aldatılıp affedenler konussun lütfen biraz da merak ediyorum gercekten
Enerjiyi bırak hiçbirşeyin hevesi kalmıyor.a yuzunden kavga çıksa yine konu aldatmaya dönüp b de bagalaniyor.unutulmuyor.

Tatlı dil, gülümseme, sıcak davranmak. İlgisizlenmeye başlayınca bunlara ek biraz da naz. Bunlar bizi mutlu ediyor.

Kızlar 1 taktik benden olsun
kıskandığınızı herdaim asla belli etmeyin...en en en büyük yanlışlardan biri...ha ben başarabildim mi hayır...başaran varsa lütfen sırrını yazsın

Bende başaramam. Ama benimki farklı bir kıskançlık. Böyle kalbimi bağrımı deliyor sanki. Evlenmeden önce annemide kıskanırdım, mesela çocukken kuzenimi sevince hemen yanına giderdim, kucağından inmezdim falan :KK23: Şimdi de eşime öyleyim. Ama o alıştı. Haa, kadınlardan da kıskanırım. Ay bir de bazı arkadaşları var vıcık vıcıklar, asla kabul etmeyeceğimi bilir. Alıştı artık garibim :rolleyes:

erkekler de kadinlar da birbirlerini elinde tutmak icin taktik yapiyor, bu sadece kadinlarin yaptigi bisey degil. o nedenle "kendin ol, icinden geldigi gibi davran" olayina katilmiyorum. erkekler elde edene kadar nazik, ilgili, comert, centilmen davraniyorlar, sonrasinda da baska bir insana donusuyorlar. e bu taktik degil de nedir peki? o nedenle benim tek yaptigim bir taktik var, o da yukarida herkesin de anlattigi gibi kiskandigini belli etmemek. erkek seni elinden kaciracagi icin korkmali, sen degil! asla ve asla belli etmeyeceksin baska bir kadini kiskandigini. cok ise yariyor, tavsiye ederim.

bu arada ben 6 aylik evliyim, esimle de 5 bucuk yillik iliskiden sonra evlendik. yani anlayacaginiz artik herseyini her hareketini biliyorum. ve size sunu soyleyim, erkekler kesinlikle seksi kadinlardan hoslaniyorlar, en okuz en gozu disarida olmayani bile oyle gercekten. daha gecen gun film izliyoduk, penelope cruz'un bir filmi ekrandaydi, ve gercekten muhtesem gorunuyordu ben bile kadin halimle inanilmaz begendim, kocam da hemen "cok seksi olmus" dedi. ben boyle seyleri takmam, sonucta bahsettigimiz kisi penelope cruz, ben de bradley cooper ciktiginda "bayiliyorum bu adama" diyorum elimde diil =) ama anlatmak istedigim siz siz olun her zaman bakimli olun, evinizde seksi gorunmeye calisin.. kadinlar evlendikten sonra kendini salmamali, yine temizligine bakimina onem vermeli. erkek bunlara cok onem veriyor. malesef cogu kadin bundan dolayi da kaybediyor. inanin sizin kendinize zaman ayirmaniz, onun once goz zevkine hitap etmeniz ve gozunu doyurmaniz, ona bir tencere yemek yapip karnini doyurmaktan daha onemli...

Bende başaramam. Ama benimki farklı bir kıskançlık. Böyle kalbimi bağrımı deliyor sanki. Evlenmeden önce annemide kıskanırdım, mesela çocukken kuzenimi sevince hemen yanına giderdim, kucağından inmezdim falan :KK23: Şimdi de eşime öyleyim. Ama o alıştı. Haa, kadınlardan da kıskanırım. Ay bir de bazı arkadaşları var vıcık vıcıklar, asla kabul etmeyeceğimi bilir. Alıştı artık garibim :rolleyes:

En azında huyunu suyunu ogrenmiş
Bazıları hic umursamadan inatla yapar

erkekler de kadinlar da birbirlerini elinde tutmak icin taktik yapiyor, bu sadece kadinlarin yaptigi bisey degil. o nedenle "kendin ol, icinden geldigi gibi davran" olayina katilmiyorum. erkekler elde edene kadar nazik, ilgili, comert, centilmen davraniyorlar, sonrasinda da baska bir insana donusuyorlar. e bu taktik degil de nedir peki? o nedenle benim tek yaptigim bir taktik var, o da yukarida herkesin de anlattigi gibi kiskandigini belli etmemek. erkek seni elinden kaciracagi icin korkmali, sen degil! asla ve asla belli etmeyeceksin baska bir kadini kiskandigini. cok ise yariyor, tavsiye ederim.

bu arada ben 6 aylik evliyim, esimle de 5 bucuk yillik iliskiden sonra evlendik. yani anlayacaginiz artik herseyini her hareketini biliyorum. ve size sunu soyleyim, erkekler kesinlikle seksi kadinlardan hoslaniyorlar, en okuz en gozu disarida olmayani bile oyle gercekten. daha gecen gun film izliyoduk, penelope cruz'un bir filmi ekrandaydi, ve gercekten muhtesem gorunuyordu ben bile kadin halimle inanilmaz begendim, kocam da hemen "cok seksi olmus" dedi. ben boyle seyleri takmam, sonucta bahsettigimiz kisi penelope cruz, ben de bradley cooper ciktiginda "bayiliyorum bu adama" diyorum elimde diil =) ama anlatmak istedigim siz siz olun her zaman bakimli olun, evinizde seksi gorunmeye calisin.. kadinlar evlendikten sonra kendini salmamali, yine temizligine bakimina onem vermeli. erkek bunlara cok onem veriyor. malesef cogu kadin bundan dolayi da kaybediyor. inanin sizin kendinize zaman ayirmaniz, onun once goz zevkine hitap etmeniz ve gozunu doyurmaniz, ona bir tencere yemek yapip karnini doyurmaktan daha onemli...

Her harfine katılıyorum bu yorumun
Ama bunları içinizde kırgınlık yaratmış aldatmış bi erkeğe yapamıyorsun
O içindeki kırgınlık hep dürtüyor

Enerjiyi bırak hiçbirşeyin hevesi kalmıyor.a yuzunden kavga çıksa yine konu aldatmaya dönüp b de bagalaniyor.unutulmuyor.

Aynen öyle....hep aklına gelir...ben eski sevgilimde yaşamıştım...unutamıyorsun..sonra o sıkılıyor aşamıyoruz bitsin diyor...haydi sıfırdan

Kendi iliskimde her zaman icimden geldiği gibi davransamda bazen bende uyguluyorum biseyler..
Mesela her isi basarabildiginizi gostermeyin ne bilim sen dur ben hallederim demeyin ornegin perde takılacak ben yapamam sen yap gibi onu sizin adiniza biaeyler yapmaya mecbur birakin ki aliskanlik olsun..
Ve de alistirmayin her zaman evde yemek olmasin ki bi kere yapamadığınızda sizden kötüsü olmasin.. nazlanmayi sevin erkekler kendini güçlü hissetmeyi seviyor..
Gibi gibi aklima geldikçe yazarim..:)

Ve kesinlikle sonuc veriyor Allah nazardan korusun 4 yıllık ilişkim var.. ve adam bazen ayakkabilarim çözülunce eğilip bağlar.
Kiyamam sana sen dur der:KK53::KK68:

Biz sevdigimiz icin kul divane herseylerini dort dortluk yaptigimiz icin kaybediyoruz maalesef:KK20:

Merhaba hanımlar
Erkekler üzerinde deneyip işe yaradığını gördüğünüz onları yola getirici , fazla ego yaptıklarında hale yola getiren, ilgisizleşmeye başladıklarında ilgiyi tekrar kazandıran davranışlarınız nelerdir? Böylece bu konularda sıkıntı çeken biçok arkadaş ta faydalanır diye düşünüyorum. Bunun adı kimine göre taktik kimine göre içgüdüsel bi davranış olabilir...
Taktikle yola getirip, kendinize bağlayacağınız adamı bir başkasının taktiğiyle kaybedersiniz.
En etkili taktik iletişimdir. Karşınızdaki insana açık olup istediklerinizi açık ve net bir biçimde dile getirin.

Back
X