- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi vesikaliyarim
üç atıp bir buçuk tutmak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımla öz kısa ve denenmiş tecrübeler bölümüne hoşgeldiniz :) Bu tecrübelerden sonra bana bol bol dua edeceksiniz o kadar eminim :)Merhaba hanımlar
Erkekler üzerinde deneyip işe yaradığını gördüğünüz onları yola getirici , fazla ego yaptıklarında hale yola getiren, ilgisizleşmeye başladıklarında ilgiyi tekrar kazandıran davranışlarınız nelerdir? Böylece bu konularda sıkıntı çeken biçok arkadaş ta faydalanır diye düşünüyorum. Bunun adı kimine göre taktik kimine göre içgüdüsel bi davranış olabilir...
Hanımla öz kısa ve denenmiş tecrübeler bölümüne hoşgeldiniz :) Bu tecrübelerden sonra bana bol bol dua edeceksiniz o kadar eminim :)
1. Eğer erkek erkeğe dışarı çıkıyorsa "İyi eğlenceler birtanem habersiz bırakmıosun beni yoksa kafanı gözünü yararım slmlar arkadaşlarına :) " yazıp msj atıosunuz veeee bir daha msj atmıosunuz. Adam bi şaşırıp kalıyo malum sıkmayan kadın candır ayrıca habersiz bırakacağı zaman hayatı nasıl cehenneme çevireceğinizi çok iyi bilmesi gerekiyor!!!
2. Kıskandın mı sakın söyleyim adamların popişlerini bulutlara çıkartmayın. Çokta tınnn edasıyla davranıp aynı taktiği siz uygulayacaksınız. Kıskandırmaya çalışın ki zaten sizin egonuz tavan olacak ve kıskanmayı unutacaksınız!
3. Her zaman ama her zaman tatlı dilli güler yüzlü eee ceylan gözlü olup adamın gönlünü fetih edeceksiniz. Makyajsız asla gitmeyin ama kendinizi de ressamın sanatsal çalışması gibi boyamayın!!!
4. Her zaman güzel koku şart malum erkekler güzel kkakn kadın hastası özellikle saçlar temiz olsun kaş bıyık lütfen hallolsun:)
5. Bir yandan övün salak kendini bişey zannederken bi anda pattt beton etkisi yaratın tatlı tatlı kusurlarını söyleyin ki emin olamasın.
6.Telefonunu her daim kontrol edin !!! hemde gözünün önünde!!! gizli yaparsanız kızarlar ama gözünün önünde yaparsan güvenmiosun diye sorarsa " ben sana güveniyorumda etraftakilere güvenmiyorum aşkımmm "deyin ve öpün!! emin olun o öpücük tüm şifreleri size vermenize yeterli olacaktır!!!
7. asla küs uymayın. Her zaman küsüp trip atarsanız adamlar tınlamıyo. amannn hep küs bu ne çocuk gibi diyorlar. Küs uyumayın ne olursa olsun ilk msjı siz atın ama yeri geldiğinde siz küsünce köpek gibi etrafınızda dolaşacak. malum şunu düşünecek " hatun küsmezdi bana bu sefer küstüyse nanayı yedik " diyecektir éé
8. hep sevin :) dahası var ama uzun oldu :) aşkla kalın emi :) ayrıca bide uyuz olun gıcık olun. adamlar acayip seviolar uyuz olan herşeyi malum kendileride uyuz olduklARI için :)
ben yapıyorum bunu canım hatta sen beni hiç kıskanmıyormusun dediği oldu ara sıra ben kıskancımdır hemde deli gibi ama bunu sevdiceğime hiç belli etmedim şımarmasın kendini çok değerli sanmasın diye![]()
boğa burcumusun aceppp??
Tavsiyem eşleri sevgilisi monoton bi hitap şekli onlara..
Gültanem.. Herşeyimm... bebeğiMmm hangisini duymak istersen onun üstüne düş ağırlık ver bak bakalim nasıl da güzel çağrıyor seni..![]()
Kendin ol yeter. İnsandan bahsediyoruz pavlovun köpeğinden değil.![]()
Aynen öylee yetmiyor vallakarşıdaki de insansa, doğal olmak kendin olmak yetiyor..
ama pavlovun köpeğine benzeneyenler de var malesef..
arada bi zil çalmak lazım onlara da....
bunu başarmakta öyle zor bişey değil. kendine güvenmiyorsan bile güveniyormuş gibi yapacaksın. o hissetmesin bunu yeter. bizim normal hayatta pasif gördüğümüz bir çok kadın eşinin yanında küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşıyo. adamlar gözlerinin içine bakıyo. adamlara öyle baskı kurmuşlar ki onlarsız bişey yapamayacaklarını düşünüyorlar.Haklısınız bunu basarirsak hersey yoluna girer![]()
Ne yani simdi hulya avsar evlenince kendini saldi kisisel bakimini yapmadi da mi feraye bilmem neyle aldatildi. Adam sanki aldatinca daha mi guzeline gitti. Bakim makim hikaye bence . Elbette kadin bakacak kendine ama adam icin degil kendin icin. sozum size degil asla da aklima geldi diye yaziyorum. Burdaki aldatilma ihtimali konulatina bakimli ol makyaj ya seksi giyin bilmem ne tuylu terlil giy tavsiyelerinden sonra butun seksi kiyafetlerden nefret eder oldum. Adamlar bize seksi kiyafetler giydigi icin mi icimizin yaglati eriyip adamlari arzuluyoruz. Bence insanlik merhamet vicdan onemli. Neyse ben cok derine daldim hasta halimle neler gecti aklimdan da yazmayimerkekler de kadinlar da birbirlerini elinde tutmak icin taktik yapiyor, bu sadece kadinlarin yaptigi bisey degil. o nedenle "kendin ol, icinden geldigi gibi davran" olayina katilmiyorum. erkekler elde edene kadar nazik, ilgili, comert, centilmen davraniyorlar, sonrasinda da baska bir insana donusuyorlar. e bu taktik degil de nedir peki? o nedenle benim tek yaptigim bir taktik var, o da yukarida herkesin de anlattigi gibi kiskandigini belli etmemek. erkek seni elinden kaciracagi icin korkmali, sen degil! asla ve asla belli etmeyeceksin baska bir kadini kiskandigini. cok ise yariyor, tavsiye ederim.
bu arada ben 6 aylik evliyim, esimle de 5 bucuk yillik iliskiden sonra evlendik. yani anlayacaginiz artik herseyini her hareketini biliyorum. ve size sunu soyleyim, erkekler kesinlikle seksi kadinlardan hoslaniyorlar, en okuz en gozu disarida olmayani bile oyle gercekten. daha gecen gun film izliyoduk, penelope cruz'un bir filmi ekrandaydi, ve gercekten muhtesem gorunuyordu ben bile kadin halimle inanilmaz begendim, kocam da hemen "cok seksi olmus" dedi. ben boyle seyleri takmam, sonucta bahsettigimiz kisi penelope cruz, ben de bradley cooper ciktiginda "bayiliyorum bu adama" diyorum elimde diil =) ama anlatmak istedigim siz siz olun her zaman bakimli olun, evinizde seksi gorunmeye calisin.. kadinlar evlendikten sonra kendini salmamali, yine temizligine bakimina onem vermeli. erkek bunlara cok onem veriyor. malesef cogu kadin bundan dolayi da kaybediyor. inanin sizin kendinize zaman ayirmaniz, onun once goz zevkine hitap etmeniz ve gozunu doyurmaniz, ona bir tencere yemek yapip karnini doyurmaktan daha onemli...
ilk cumlenize bittim kesinlikle katiliyorum aynen de oyle oluyor. Ben simdiye kadar herseyimi konusarak hallettim he konusamdik mi yazdim oyle durumlarda da ama anlamak isine gelmediginde de azcik degisik sekilde anlatma geregi duymadim degil. Sanirsam onlarda iletisimde taktikler diye ayri bir baslikta irdelenebilirTaktikle yola getirip, kendinize bağlayacağınız adamı bir başkasının taktiğiyle kaybedersiniz.
En etkili taktik iletişimdir. Karşınızdaki insana açık olup istediklerinizi açık ve net bir biçimde dile getirin.
Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorumsevgiliyken esimin bir arkadasi vardi Almanyada yasayan bir kadin sozde arkadaşlar nefret ederim hala kendisindenn.. Bunlar bir gun goruseceklerdi benim de cok onemli bir toplantim var onlarla gidemeyecegim ama ruhum yok oluyordu o gun kiskancliktan. Ben de sabah sabah kuafore gittim sac makyaj tarz bir kiyafet giydim ve on dakika ugrayip gitmeliyim toplantiya dedim. Sevgilim beni gorunce şok oldu hayrola bu hazirlik ne dedi ben de toplanti var ya ozenli olmak istedim dedim. Yanlarindan ayrilimca defalarca aradi msjlar yolladi ki msj yazmaz tiplerdendir.. kisa cvp verdim yogunum aksamgorusuruz vs diye ve o aksam arabayla toplanti yerinin oönünde beni beklemis
o bayanla gorusmesine olay cikaracagima o beni kafasina doladi. Itiraf ediyorum korkunc kiskanmistim onu o gun ve lehime cevirdim o olayi da
![]()
Sevgi dolu bir evliliginiz varsa, eşiniz merhametli ve saygiliysa taktige gerek yoktur![]()