• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denenmiş taktikler

Merhaba hanımlar
Erkekler üzerinde deneyip işe yaradığını gördüğünüz onları yola getirici , fazla ego yaptıklarında hale yola getiren, ilgisizleşmeye başladıklarında ilgiyi tekrar kazandıran davranışlarınız nelerdir? Böylece bu konularda sıkıntı çeken biçok arkadaş ta faydalanır diye düşünüyorum. Bunun adı kimine göre taktik kimine göre içgüdüsel bi davranış olabilir...
Hanımla öz kısa ve denenmiş tecrübeler bölümüne hoşgeldiniz :) Bu tecrübelerden sonra bana bol bol dua edeceksiniz o kadar eminim :)
1. Eğer erkek erkeğe dışarı çıkıyorsa "İyi eğlenceler birtanem habersiz bırakmıosun beni yoksa kafanı gözünü yararım slmlar arkadaşlarına :) " yazıp msj atıosunuz veeee bir daha msj atmıosunuz. Adam bi şaşırıp kalıyo malum sıkmayan kadın candır ayrıca habersiz bırakacağı zaman hayatı nasıl cehenneme çevireceğinizi çok iyi bilmesi gerekiyor!!!
2. Kıskandın mı sakın söyleyim adamların popişlerini bulutlara çıkartmayın. Çokta tınnn edasıyla davranıp aynı taktiği siz uygulayacaksınız. Kıskandırmaya çalışın ki zaten sizin egonuz tavan olacak ve kıskanmayı unutacaksınız!
3. Her zaman ama her zaman tatlı dilli güler yüzlü eee ceylan gözlü olup adamın gönlünü fetih edeceksiniz. Makyajsız asla gitmeyin ama kendinizi de ressamın sanatsal çalışması gibi boyamayın!!!
4. Her zaman güzel koku şart malum erkekler güzel kkakn kadın hastası özellikle saçlar temiz olsun kaş bıyık lütfen hallolsun:)
5. Bir yandan övün salak kendini bişey zannederken bi anda pattt beton etkisi yaratın tatlı tatlı kusurlarını söyleyin ki emin olamasın.
6.Telefonunu her daim kontrol edin !!! hemde gözünün önünde!!! gizli yaparsanız kızarlar ama gözünün önünde yaparsan güvenmiosun diye sorarsa " ben sana güveniyorumda etraftakilere güvenmiyorum aşkımmm "deyin ve öpün!! emin olun o öpücük tüm şifreleri size vermenize yeterli olacaktır!!!
7. asla küs uymayın. Her zaman küsüp trip atarsanız adamlar tınlamıyo. amannn hep küs bu ne çocuk gibi diyorlar. Küs uyumayın ne olursa olsun ilk msjı siz atın ama yeri geldiğinde siz küsünce köpek gibi etrafınızda dolaşacak. malum şunu düşünecek " hatun küsmezdi bana bu sefer küstüyse nanayı yedik " diyecektir éé
8. hep sevin :) dahası var ama uzun oldu :) aşkla kalın emi :) ayrıca bide uyuz olun gıcık olun. adamlar acayip seviolar uyuz olan herşeyi malum kendileride uyuz olduklARI için :)

Hanımla öz kısa ve denenmiş tecrübeler bölümüne hoşgeldiniz :) Bu tecrübelerden sonra bana bol bol dua edeceksiniz o kadar eminim :)
1. Eğer erkek erkeğe dışarı çıkıyorsa "İyi eğlenceler birtanem habersiz bırakmıosun beni yoksa kafanı gözünü yararım slmlar arkadaşlarına :) " yazıp msj atıosunuz veeee bir daha msj atmıosunuz. Adam bi şaşırıp kalıyo malum sıkmayan kadın candır ayrıca habersiz bırakacağı zaman hayatı nasıl cehenneme çevireceğinizi çok iyi bilmesi gerekiyor!!!
2. Kıskandın mı sakın söyleyim adamların popişlerini bulutlara çıkartmayın. Çokta tınnn edasıyla davranıp aynı taktiği siz uygulayacaksınız. Kıskandırmaya çalışın ki zaten sizin egonuz tavan olacak ve kıskanmayı unutacaksınız!
3. Her zaman ama her zaman tatlı dilli güler yüzlü eee ceylan gözlü olup adamın gönlünü fetih edeceksiniz. Makyajsız asla gitmeyin ama kendinizi de ressamın sanatsal çalışması gibi boyamayın!!!
4. Her zaman güzel koku şart malum erkekler güzel kkakn kadın hastası özellikle saçlar temiz olsun kaş bıyık lütfen hallolsun:)
5. Bir yandan övün salak kendini bişey zannederken bi anda pattt beton etkisi yaratın tatlı tatlı kusurlarını söyleyin ki emin olamasın.
6.Telefonunu her daim kontrol edin !!! hemde gözünün önünde!!! gizli yaparsanız kızarlar ama gözünün önünde yaparsan güvenmiosun diye sorarsa " ben sana güveniyorumda etraftakilere güvenmiyorum aşkımmm "deyin ve öpün!! emin olun o öpücük tüm şifreleri size vermenize yeterli olacaktır!!!
7. asla küs uymayın. Her zaman küsüp trip atarsanız adamlar tınlamıyo. amannn hep küs bu ne çocuk gibi diyorlar. Küs uyumayın ne olursa olsun ilk msjı siz atın ama yeri geldiğinde siz küsünce köpek gibi etrafınızda dolaşacak. malum şunu düşünecek " hatun küsmezdi bana bu sefer küstüyse nanayı yedik " diyecektir éé
8. hep sevin :) dahası var ama uzun oldu :) aşkla kalın emi :) ayrıca bide uyuz olun gıcık olun. adamlar acayip seviolar uyuz olan herşeyi malum kendileride uyuz olduklARI için :)

Kısmen doğru ama bazılarına katılmadım

Tavsiyem eşleri sevgilisi monoton bi hitap şekli onlara..
Gültanem.. Herşeyimm... bebeğiMmm hangisini duymak istersen onun üstüne düş ağırlık ver bak bakalim nasıl da güzel çağrıyor seni.. :KK37:

anlamadım...o_O

ben cok kıskanc biriyim ama eşime bu zamana kadar kıskandıgımı cok belli etmedim. şimdi bana gelip soruor ne zaman kıskanıcaksın die.
trip de atmam kıskanclık etmem, başının etini yemem, ısrar etmem. kararı ona bırakıorum.
sonuç: dayak yedim. bu erkeklere yaranılmıyor.

Benimkide askere gidecek , psikolojisi son derece berbat , son zamanlarda nişan atma olayı yaşadık ve o günden beri hep hırlıyo , kavga çıkarıo napıcağımı bilemedim :KK43: güzel bişi yapıcaksam bile o öyle dili dışarda gezince benmde bişi yapmak içimden gelmiyor :KK34: Herşeyi bilen ben şimdi napçağımı bilemiyorummm , bana da taktik verin kızçeler :oops:

yani doğal halimle gayet net ve naturel bi tarzım var..
ama eşime karşı daha politik ve kırıtığım..
öyle olmak zorunda..
ve böyle mutluyuz....

Haklısınız bunu basarirsak hersey yoluna girer :KK66:
bunu başarmakta öyle zor bişey değil. kendine güvenmiyorsan bile güveniyormuş gibi yapacaksın. o hissetmesin bunu yeter. bizim normal hayatta pasif gördüğümüz bir çok kadın eşinin yanında küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşıyo. adamlar gözlerinin içine bakıyo. adamlara öyle baskı kurmuşlar ki onlarsız bişey yapamayacaklarını düşünüyorlar.

ben kocamla 2 yıla yakın çıktım.ilk başlarda çok kötüydü.bir şey olurdu mesela yok biz birbirimize uygun değiliz derdi, ailemle anlaşamazsın derdi, uzatmayalım olmayacak galiba derdi.ben de peki derdim 2 hafta hiç aramaz sormazdım.1 ay bile aramadıgım olmuştu.sonradan sonradan böyle söyleyen adam bu sürelerden sonra aradığımda ki o kesinlikle aramazdı beni özlemiş sanki bunları o söylememiş gibi davranırdı.bu süre abartmıyorum 1 yıl sürdü.sonra günde 10 kere arar oldu beni.

erkekler de kadinlar da birbirlerini elinde tutmak icin taktik yapiyor, bu sadece kadinlarin yaptigi bisey degil. o nedenle "kendin ol, icinden geldigi gibi davran" olayina katilmiyorum. erkekler elde edene kadar nazik, ilgili, comert, centilmen davraniyorlar, sonrasinda da baska bir insana donusuyorlar. e bu taktik degil de nedir peki? o nedenle benim tek yaptigim bir taktik var, o da yukarida herkesin de anlattigi gibi kiskandigini belli etmemek. erkek seni elinden kaciracagi icin korkmali, sen degil! asla ve asla belli etmeyeceksin baska bir kadini kiskandigini. cok ise yariyor, tavsiye ederim.

bu arada ben 6 aylik evliyim, esimle de 5 bucuk yillik iliskiden sonra evlendik. yani anlayacaginiz artik herseyini her hareketini biliyorum. ve size sunu soyleyim, erkekler kesinlikle seksi kadinlardan hoslaniyorlar, en okuz en gozu disarida olmayani bile oyle gercekten. daha gecen gun film izliyoduk, penelope cruz'un bir filmi ekrandaydi, ve gercekten muhtesem gorunuyordu ben bile kadin halimle inanilmaz begendim, kocam da hemen "cok seksi olmus" dedi. ben boyle seyleri takmam, sonucta bahsettigimiz kisi penelope cruz, ben de bradley cooper ciktiginda "bayiliyorum bu adama" diyorum elimde diil =) ama anlatmak istedigim siz siz olun her zaman bakimli olun, evinizde seksi gorunmeye calisin.. kadinlar evlendikten sonra kendini salmamali, yine temizligine bakimina onem vermeli. erkek bunlara cok onem veriyor. malesef cogu kadin bundan dolayi da kaybediyor. inanin sizin kendinize zaman ayirmaniz, onun once goz zevkine hitap etmeniz ve gozunu doyurmaniz, ona bir tencere yemek yapip karnini doyurmaktan daha onemli...
Ne yani simdi hulya avsar evlenince kendini saldi kisisel bakimini yapmadi da mi feraye bilmem neyle aldatildi. Adam sanki aldatinca daha mi guzeline gitti. Bakim makim hikaye bence . Elbette kadin bakacak kendine ama adam icin degil kendin icin. sozum size degil asla da aklima geldi diye yaziyorum. Burdaki aldatilma ihtimali konulatina bakimli ol makyaj ya seksi giyin bilmem ne tuylu terlil giy tavsiyelerinden sonra butun seksi kiyafetlerden nefret eder oldum. Adamlar bize seksi kiyafetler giydigi icin mi icimizin yaglati eriyip adamlari arzuluyoruz. Bence insanlik merhamet vicdan onemli. Neyse ben cok derine daldim hasta halimle neler gecti aklimdan da yazmayim :KK76:
Taktikle yola getirip, kendinize bağlayacağınız adamı bir başkasının taktiğiyle kaybedersiniz.
En etkili taktik iletişimdir. Karşınızdaki insana açık olup istediklerinizi açık ve net bir biçimde dile getirin.
ilk cumlenize bittim kesinlikle katiliyorum aynen de oyle oluyor. Ben simdiye kadar herseyimi konusarak hallettim he konusamdik mi yazdim oyle durumlarda da ama anlamak isine gelmediginde de azcik degisik sekilde anlatma geregi duymadim degil. Sanirsam onlarda iletisimde taktikler diye ayri bir baslikta irdelenebilirEn Büyük KK

Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorum:-) sevgiliyken esimin bir arkadasi vardi Almanyada yasayan bir kadin sozde arkadaşlar nefret ederim hala kendisindenn.. Bunlar bir gun goruseceklerdi benim de cok onemli bir toplantim var onlarla gidemeyecegim ama ruhum yok oluyordu o gun kiskancliktan. Ben de sabah sabah kuafore gittim sac makyaj tarz bir kiyafet giydim ve on dakika ugrayip gitmeliyim toplantiya dedim. Sevgilim beni gorunce şok oldu hayrola bu hazirlik ne dedi ben de toplanti var ya ozenli olmak istedim dedim. Yanlarindan ayrilimca defalarca aradi msjlar yolladi ki msj yazmaz tiplerdendir.. kisa cvp verdim yogunum aksamgorusuruz vs diye ve o aksam arabayla toplanti yerinin oönünde beni beklemis:-)o bayanla gorusmesine olay cikaracagima o beni kafasina doladi. Itiraf ediyorum korkunc kiskanmistim onu o gun ve lehime cevirdim o olayi da:-)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Taktikle kendine baglamak vs diye birsey yok. Bakimla mi taktikle mi baglayacaksin hic baglama oyleyse diyenler var. Katilmiyorum. Sadece bakim yada sadece şu vs degil olay gerektiginde gerektigi gibi davranmaktir. Bazen cocuk gibi davrananlar oluyor taktik degil mi? Yada aglayip duygusala baglayanlar var yadaevliliklte bile ekonomiyi elinde tutup güç gosterenlr var bunlar da taktik. Gerektiginde gerektigi gibi davranmak en buyuk taktiktir ve herkes bir sekilde yapiyor. Tabi bazilari basarili olabiliyor:-)

Back
X