deneyimi/fikri olan hanimlar,akil verin lutfen

Tr`de gittigimiz danistigimiz pedagog var ama yasadigim ulkede pedagog bulmam biraz guc ama arastirmam gerek.
Banada normal gelmiyor bu durum..
inanin oyle utaniyorum ki bazen,bide zaten cocuk cift kimlikli bi tarafi turk diye zaten goz ucuyla bakiliyor acikcasi,bide boyle sosyal facia olmasi beni yerin dibine sokuyor,ne yapacagimi sasirdim..
iyilikle anlatiyorum,hikayeler anlatiyorum,masaya oturdugumuzda bak okulda arkadaslarinla da boyle yemek yemelisin vs. hep olumlu msjlar gondermeye calisiyorum ama sanirim ulasmiyor yerine

Bence daha çok küçük. Öğretmenim ama öğrencilerim büyük bu yaş grubunu tam olarak bilemiyorum ama yeğenlerimden vesaire biliyorum bazen ne yaparsanız olmaz. Kendinizi suçlamayın umarım uygun bir uzman bulursunuz yaşadığınız yerde.

Evde sakin olup okulda çileden çıkması tuhaf geldi bana. Genelde tam tersi oluyor çünkü,benim kızım evde yemediği birçok şeyi okulda yiyor,zıvanadan çıkacaksa yada birine şımarılacaksa o ben oluyorum ki çabuk sinirlenir hatta ağlayınca susturamazdım ben,okula bırakırkende demiştim ağlarsa susturamazsınız beni çağirın diye o derece,ama hiç çağırılmadım,okul sayesinde törpülendi bu durum,çok az ağlıyor artık. Kısacası birçok sivri yönü okulda törpülendi kızımın. Daha sakin dingin bir çocuk oldu diyebilirim.
Oturup konuşun,sohbet eder gibi ,benim aklıma okulda zorlayabilecekleri ihtimali geldi nedense. Sanki yemek yemesi yada etkinliklere katılması için zorluyorlar da oda inadına yapıyor gibi. Bu konuda ağzını yoklayın derim çaktırmadan.
Pedagog yardımıda alabilirsiniz hatta okulun pedagogu varsa ondan destek isteyebilirsiniz.

Back