deneyimli anneler yardım!

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
26 günlük bebegim var gece uyanmamaya başladı mesela dün 11 de uyuyup 4.30 da uyandı gece uyandırma artık açıkınca kendi uyanır diyorlar başta 2 saatte bi en gec kalkardiik o kalkmasa bile ben kaldirirdim yine uyandirmalimiyim yoksa kendi uyanmasını mi beklemeliyim uzun uyumasi sorun yaratirmii uyuyana kadarda baya huysuzluk yapio saatlerce emio akıl ve deneyim verin lütfen

Bizim doktorumuz kilosunu hesaplayin kilosundan 1 saat fazla kesintisiz uyuyabilir demişti. Ornegin 3 kilo ise 4 saat uyuyabilir.

Gündüzleri yeterince emmiyorsa demekki gece ihtiyac duymuyorki uyuyor bence uyandirmayin bebek ac karnina uyuyamaz zaten baska sorunları yoksa sütünüzü sorunsuz iciyorsa birakin uyusun da alissin gece uykusuna

Bebek bu bir günü diğerini tutmaz belli bir aya gelene kadar uyku düzeni de olmaz gece gündüzü ayırt edemez şimdilik üstünüze düşen ona uymak sonra yavaş yavaş uyku düzenini oturtursunuz.

Acikinca uyanir zaten. Sarılık da degilse insallah. O nedenle birakin uyusun. Uykuda olmadiginda yeterince emdigi icin doyuyor karni demek ki. Gözünüz aydin bebeginiz saglikla büyüsün.

Benim yiğenimin doktoru 2 saatte bir uyanmıyosa bile uyandırın demişti karnını doyurmak için aclıktan kan sekerı dusermıs uyanamazmıs bence bi doktorunuza danısın

Benim oglum 29 gunluk canim...
Gece en fazla 3 saat uyumasina izin veriyorum... normalde 2 saatti bugun 3 saate kadar izin verdim...
Uzunca sure yattiklarinda sekerleri dusuyor uyanmakta zorlaniyorlar cunku...

sarılık olabılır mı? benım oglum ılk 20 gun hıc gece gunduz uyanmıyordu zorla uyandırıyorduk bebede gerı uyuya kalıyordu . daha sonra mama takvıyesıne basladık ememedıgı ıcın doymuyordu kılo vermeye basladı mama takvıyesınden sonra daha uzun uyudu 2 saatte bır uyurken besledım sonracıma bıraz fazla kılo aldı ve bıraktım ama sızınkı kucuk daha afyonu patlamamıs olabılır mı :) zıra benımkı o ılk 20 gunden sonra cıldırmıs gıbıydı

İlk 3 ay 2 saate bi kalktık alarm kurduk akabinde 3 saat uyuduğu da oldu 4 saat uyuduğu da

6 haftalikken kendi istediği zaman emzirdim. Doktorum profesördu ve "artık uyandırma" dedi

Uyandırma. Ben alıştırdım şimdi 13 aylık hala geceleri uyanıyor. Bir çocuğum daha olursa 2 aylıktan sonra uyandırmam...

Durum çocuktan çocuğa değişir kimi tok olduğu için kimi kan şekeri düştüğü için uyanmaz. Aylık kontrolüne bişey kalmamış götürün dr a ona sorun. Sizin için en doğru cevabı verir.

Gece uyuyabiliyorsun. Daha ne istiyorsun? Fazla eşeleme. Kimseye de söyleme nazar değmesin :) Bazı annelere Allah tarafından verilen bi lütuf olsa gerek.

canım 1-2 ay uyandırıp vermelisin sonra zaten duzene biner... yazık çocuğa...

uykusunu dagitmadan hafifce yatagindan alin ve emzirip geri koyun,zaten memeyi hissetti mi yapisir.
uykusu da acilmaz sizin aklinizda kalmaz.
benim oglumda uyanamazdi ama sarilik olmus meger,dikkat etmek gerek.

tabiki o kalkmasa bile siz ona vermelisiniz meme henüz çok küçük sıksık emmeye ihtiyacı var ...

oğlum doğduğu günün gecesi de dahil olmak üzere uykuyu sevmedi.kolikti de zaten.en uzun 45 dk. uyudu.şimdi 6 yaşına geldi hala pek sevmez uykuyu..
o yüzden 26 günlük olmuş bence sarılık devresini atlatmıştır,bırakın uyusun,acıkınca mutlaka uyanır zaten.

Canım kesinlikle uyandır...bebek kan şekeri düşünce hiç uyanamaz,yani o tokluktan değil,kan şekeri düşünce uyanamadığından...ilk 3-4 ay en fazla üç saat aralıklarla beslemelisin gece...

Bebeğiniz yenidoğan sınıfına giriyor ve gece en az 2 saatte bir emzirilmesi gerek. Uyandırın ve emzirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…