deneyimli anneler yardım!

Bebeğim 3. ayını yeni doldurdu, ilk günden beri uzun, kesintisiz gece uykularımız var çok şükür. Doktorum 2 saatte bir uyandırıp, mutlaka emzir diyordu. Yalnız benim minik çok ağır uyuyordu ve uykusunda asla emmiyordu. Uyandırmak için bezine kadar soyup, orasını burasını gıdıklıyorduk, yine de 5 dakika sonra memede sızıyordu. 3. aya girerken iyice etli butlu bir tosuncuktu, doktor artık geceleri uyandırma, kendi uyanırsa emzir dedi. Zaten bu sırada davranışları da değişti, yani yine uyanmıyor ama acıkınca uykusunda homurdanmaya, ağız şapırdatmaya, ellerini yalamaya başlıyor. 2,3-3 saatte bir böyle. Kalkıp, uyurken emziriyorum.
 
çoğunlukla aynı fikirdeyim , :) çok tatlı ya, uykusunda da olsa 2 3 saatte bir emzirin siz, daha yeni doğan o, minicik
 
ağzına elini alıp şapıtdatyor ya benim yerime şapırdatarak öpün onu kıyamam ona ben
 
cnm bu konuda bir çok arkadaşla aynı fikirdeyim,yenidoğan olduğu için sık emzirmeli gecede dahil,sağlıkla büyütün....
 
Uyandırma. Ben alıştırdım şimdi 13 aylık hala geceleri uyanıyor. Bir çocuğum daha olursa 2 aylıktan sonra uyandırmam...
Canim cocuktan cocuga degisiyor o ...
Ilk oglumu 9. 10. Ayina kadar surekli uyandirdim emzirdim...
Doktorum geceleri uyandirma dedig8nde uyandirmadim araliksiz hep uyudu...
Ins. Bu oglumda oyle olur :)
 
Çok küçük henüz,o uyanmasa da gece sen kucağına alıp emzir 2-3 saatte bir.Uyanmazsa kulağıyla oyna,ayaklarını gıdıkla bir şey yap yani. Gece kalkmaması gereken aylara daha çok var
 
Öperim, zevkle. Valla o kadar tatlı bir görüntü ki o yalanmalar, bazen azıcık daha izleyeyim sonra emziririm moduna giriyorum.
görüntüyü hayal ettim benimki 7 ayını bitirdi onda bile çok hoş görünüyor yerim onları ben... MAŞALLAH birde cuk cuk yapıyordur ayyyyy o hallerinin tadını çıkar çok masumlar çok
 
Oğlum doğduğu günden itibaren akşam 9-10 gibi uyur sabah 5 te kalkardı. Çoğu kez yaşıyor mu diye gece kalkar nefesini kontrol ederdik. Kilolu bir bebek değildi. Doktoru, uykunun memeden daha faydalı olduğunu, zaten acıksa uyanacağını bu nedenle bir şey yapmamamızı söyledi. Şimdi 19 yaşında.
 
Canim cocuktan cocuga degisiyor o ...
Ilk oglumu 9. 10. Ayina kadar surekli uyandirdim emzirdim...
Doktorum geceleri uyandirma dedig8nde uyandirmadim araliksiz hep uyudu...
Ins. Bu oglumda oyle olur :)
Ay benim cadı kızımın içinde alarm var. Eskiden emzirdiğim saatlerde uyanıp cokcok istiyorum diye çığlığı basıyor. Bir de bulunca cokcokunu ondan mutlusu yok. Ağzını şapırdatıyor rezil kız Uyuyacağım bir gece hayaliyle yatıyorum her gece ama yok..
 
Gercekten de cocuktaan cocuga degisiyor.uyanik oldugu vakitte iyi emiyor ve kilo alimk da iyiyse ben uyandirmayin derim.ha bide sariligi yoksa tabi.iki bebegimi de geceleri hic uyandirmadim ben,aciktiklarinda kendileri uyandilar,bazi gecelerde deliksiz uyudular bende uyandirmadim.hatta ikinci bebegim kuvozde kaldi bir sure ve taburcu olurken bile doktor gece uyandirip emzir demedi.dogum kilosunun altina dusmesine ragmen.seker dusmesi demis bazi arkadaslar,o sarilik olan bebeklerde gecerli oluyor.bir de cogu doktor gece uykusunun gelisimine gece emmesinden daha fazla katkisi oldugunu soyluyor.buyume hormonu vs o surede salgilaniyor cunku.benim iki bebegimde masallah tosuncuk su anda.saglikla buyutun insallah:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…