deneyimli hamileler bana yardım edin:(

hilal_ipek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
108
29
123
ben 22 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim şuan hamileyim 13 eylül 2011 son adet tarihim ultrasonda daha küçük gözüküyor ve şuan 9+1 hafta 16.8 mm çıkıyor 22 hafta önce hacettepe hastahanesinde kalp atımlarını duydum ama dün halsizlik baş ağrısı olduğundan özele gittim dandik bir ultrason aletleri vardı bebeğin kalp atımı yok dedi sesi dışarı alet vermiyormuş ama geçen hafta 12 mm olan bebek bu hafta 16 mm çıkıyor o nasıl oluyor bu 3. gebeliğim ilk 2sini kaybettim bunada birşey olsun istemiyorum allahım sağlıklı bir bebek versin diye her anım duayla geçiyor 9+1 ken diğer hamilelerin bebeği kaç mm çıkıyor 16.8 mm normal mi nolur bir cvp yazın

kimse cvp yazmayacak mı(((

burda yazılanlara bağlı kalma arkadaşım hamilesin 7 haftalık dedi doktorum 9. haftamda da kalbini duyamadık bebişimin şu an nemi oldu kızım 4 yaşına girecek .Sağlam bi doktor bul ruhunu daraltıp kötülükleri çağırma ..Endişeni anlıyorum ama düşük yaptığımda doktorum demişti öyle bi ruh haline giriyosunki (kaybetme korkusu) Beyin bunu olması gereken karşılayıp atıyor çocuğu bünyeden demişti.Cümle tam olmadı da anlamışındır demek istediğimi..

Mmerhabalar arkadaşlar ben kulübe yeni kayıt oldum.. bir sorum olacaktı. benim sat 17 kasımdı ve 28 günde bir adet olurum yani bu ayki reglim 14-15 aralık civarı olması lazım fakat 9 aralıkran beri 3 gündür benden kahverengi leke geliyor damla damla ve ara ara. normalde adet olacağım zaman akşamdan kahve leke gelir sabaha adet olurdum ama şimdi azar azar ben anlayamadım. bugun pazar oldugu için test alamadım yarın test yapcam. ama kafayı yiyeceğim. tutunma kanaması olasılığı varmış ve kasıgımın sol tarafında bi batma hissediyorum.aceba hamilemiyim...bu şekilde hamile kalan varmı? inşallah tutunma kanamasıdır. lütfen yazabilir misiniz?...(

canım şu an test alsanda büyük ihtimal çıkmayacak adetinin geçmesini bekle
belirtilerine bakılırsa hamile olabilirsin ama psikolojik olabilir seni ümitlenirmeyeyim şimdi
çok fazla yorulmamaya çalış

İnşallah hamilesindir

teşekkürler öncelikle ama korkum doğruymuş ayın 4ünde 3. bebeğimide kürtajla aldılar yine içimde kalbi ve gelişimi durmuş
rabbim bütün isteyenlere sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşşş.

geçmiş olsun Allah ım bir daha acı yaşatmasın sağlıkla bebeğin gelsin artık...

cok gecmis olsun seni biraz rahatlatir mi bilemiyorum ama kücük yasta vefat eden cocuklar insaallah ahirette anneleri ile cehennem kapisi arasinda perde olurlar ve annemiz gelmeden biz cennete girmeyiz derlermis
rabbim insaallah sana daha hayirli ve saglikli cocuklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…