Deneyimli kadınlar ve troid düşüklüğü prolaktin hormonunun ara sıra yükselmesi olanlar yardım eder mi?

medine20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
312
94
28
22
Kızlar ben bu ilaçları kullanıyorum hamile kalmak istiyorum bir bakarsanızşunlar troid için olan ilaçlarım

Şu folik asit
Bu da adet için ama internette araştırdım bunu 14cü gününden içmek yumurtayı çatlatıyor rahim duvarını kalınlatıyor ve gebelik oluşursa tutunmasını sağlıyor yoksa da adeti düzenliyor bu arada sadece sorunum troidimin az çalışması ve proloktin hormonumun yükselmesi

Ben haşimato hastasiyim bende troidlerimde skntı var ama suan troid ilaclari ile duzenlendi doktorun verdigi ilaclar dogru dozda olursa 2ayda bir gidip baktiriyrum bende prolaktin hormonu yukselme yaptiysa saglikli yumurtlama olmayabilir tabiki troidde cok onemli progestron neden verdi onu anlayamadim acaba progestronun dusuk baktrdnmi kandan hic?

Merhaba tiroid ilacını düzenli kullanırsanız TSH kolayca düzene girer. Bu ilacl hamile kalınca da zaten kullanacaksınız. Hamile kalmamızo emgellemez. İlacı kullanmaya başlayıp ayda 1 kontrol ettirin doktor dozunu ayarlasın. Hem tiroid hem prolaktin sorunu bende de vsrdı ve tiroid çözülünce prolaktin de kendiliğinden düzeldi hemen. Birbirini etkileyen 2 hormon çünkü. Sizin de öyle olabilir. Eğer tiroid düzelip prolaktin düzelmezse prolaktin için başka tetkikler yapar doktor. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…